once davet edilip sonra cocugunuz yok diye vazgecilen olsaniz?

Algıda seçicilik mi bilmiyorum fakat ne çok konuya denk geliyorum buna benzer.
Dün de ben açtım bir farklı versiyonunu..
İnsanlar gelişigüzel konuşur, kalbini kırar, ne hissedeceğini veya ne düşüneceğini umursamaz.
Sen tepki gösterdiğinde ise "Kıskançsın, abartıyorsun, çocuğun olmadığı için fazla alıngansın" der çıkar.
Bence abartmıyorsun. Haklı bir his haklı bir tepki kesinlikle.
Ve bence bu sözünden dolayı duyduğun rahatsızlığı kendisine söyle.
Ben artık öyle yapıyorum.
Düşüncesizce edilen bir laf karşılığını görmeli bence.
Görmeli ki bir daha konuşurken bir kez daha düşünsün insanlar.
Söylediği söz nereye gidecek, kimi incitecek bir kez daha düşünsünler.
Diliyorum Rabbim bir mucize verir evlat kokusunu tattırır sana..
Bana, evlat aşkıyla yanıp tutuşan ve anneliğin kıymetini bilecek herkese...
Bende ayni durumdayim bunlari yasiyorum canm

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Ne iğrenç bir kişilik ya uzak durun öyle insanlardan engelle sil numarasını sorarsa neden engelledin diye gereksizleri rehberimden cikardim de En Büyük KK... Sinir oldum :sinirli:

Ben kiminle gidecem deyip, siz ben gelirim dedikten sonra x'i arayayım o da gelsin demesi ne garip.. Ben olsam, x sinsi ise, ben kimse yok diye gelecektim sen mutlu ol diye x geliyorsa sz birlikte gidin derdim..
Eğer sende çocuk yok gibi birşey dediyse, onu açıklayacak kelimelerim yok maalesef..

Terbiyesiz ler size hiç söylenmeyecek bir lafı söylemiş kaynana misali o ne ya bırakın arkadaş olamaz onlar

bu kadınla birdaha görüşmeyin
ne ayıp ya çocuguna eğlencemi arıyor sizinle film izlemekmi?

Ben olsam ben de görüşmezdim. Sorarsa da biliyorsun 'çocuğuna arkadaş olacak bir çocuğum olmadığı için görüşmemek daha mantıklı geldi' derdim.

Merak ettim böyle bir dangalaklığı ilk kez mi yapıyor yola öncesi d var mı?

Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

Terbiyesiz hadsiz hakikaten çok olgun bir insansınız kadına ağzıma geleni sayardım ki saydım da oturduğum yerden bi çırpıda

“Canım bir daha beni aramazsan sevinirim.” şeklinde bir mesajla tüm ilişkimi bitirir her yerden silip engellerdim sanırım.

Muhtemelen diğer şahsı arayınca onunla gitmek daha cazip geldi, seni de cevap veremeyeceğin bir mazaretle atlatmaya çalıştı. Denyo.

Bence boyle hadsizlere susup anlamasini beklemek odul olur.msj atin cocugum olmadigindan dolayi hayatinda yer kaplamak istemiyorum.cocuklu arkadaslarinla mutluluklar diye.cunku boyle insan kiliklilar guzellikten susmaktan anlamaz densiz sey

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.

Böyle düşüncesiz birinden arkadaş falan olmaz. Senin hassas noktanı bilip böyle demesi büyük terbiyesizlik. Ben olsam öyle birini silerim hayatımdan.

tum cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederim.
aksamdan beri evde bi sessizlik hakim. moralim bozuk diye esimde uzmemek adina susuyor vucud dilimi izliyor falan, farkindayim.

benim en zoruma giden O CUMLEYI KURABILMESI.
cocugumun olmamasini kabullendim dile kolay 13 yil oldu.
kendi cocuguma sakladigim ismi ablamin cocuguna koyarken anladim kabullendigimi de.

bir daha konusmayacak gorusmeyecegim sadece onunla degil, ikisiyle de kararim bu ve arkasindayim. aciklama da yapmayacagim kesinlikle.

hepiniz cok sagolun iyi aksamlar...❤❤❤

Bu cümle söylenirken insanın ici hiç mi yanmaz ya.gercekten bazıları empati yoksunu. evet çocuğu olmuş boyu göğe ermiş.gorusme böyle insanlarla

Back
X