Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Ben erkek arkadaşıma annemle tanıştırmak istiyorum seni demiştim ama şimdi düşünüyorum da biz kız tarafıyız sonra mı tanıştırsamaynı anda olsun mümkünse :)
diğer türlü de artık duruma göre, müsaitliğe göre değişir, bir sırası olduğunu düşünmüyorum.
genel olarak erkek aileleri daha hevesli oluyorlar bu tanışma işlerinde, öyle ise öncelik hevesli olan tarafa verilebilir.
Ben erkek arkadaşıma annemle tanıştırmak istiyorum seni demiştim ama şimdi düşünüyorum da biz kız tarafıyız sonra mı tanıştırsamsaçma mı düşünüyorum
İşte ben de fark eder mi diye emin olamadım ondan soruyorum :)Ne fark eder ki?
Henüz babaları falan devreye sokmayız da annem de tanısın istiyorum.ya bilemicem, bizimkiler biraz muhafazakar oldukları için kız istemede bir araya geldiler
(gerçi aynı muhitten olduğumuz için zaten az çok tanışıyorduk),
ama sizinkilerin öyle bir tavrı yoksa, tanıştırın gitsin, siz sizin aileniz için planı yapın, erkek arkadaşınız da isterse kendi ailesi için plan yapar, artık kim elini hızlı tutarsa önce onun planı gerçekleşir :)
İşte ben de fark eder mi diye emin olamadım ondan soruyorum :)
Hep birlikte derken? :)Ama siz hemen evlilik dusunmuyosaniz bence hep birlikte gorusun
Yeni bir ilişki değil seneyi geçti. O yüzden çok erken değil diye düşünüyorum.Bence etmez. İlişkinin gidişatı ve süresi önemlidir ama.
Yani senin annen onun annesi sen ve erkek arkadasinHep birlikte derken? :)
Yeni bir ilişki değil seneyi geçti. O yüzden çok erken değil diye düşünüyorum.
Öyle çok heyecanlı olmaz mı yaT
Yani senin annen onun annesi sen ve erkek arkadasin
Bu yönü de varBen dört sene sonra mecburen tanışmıştım, mecbur kalmasam daha uzatırdım. Ama benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu. Dediğim gibi gidişat önemli. Ama tanıştırıp sonrasında ayrılırsanız hoş olmaz.
O yönü de var elbette ama hiçbir şeyin garantisi yok ki. Ben annem de tanısın istiyorum, annemle çok yakınım, her şeyi anlatırım. Bu sebeple tanısın istiyorum yakından.Ben dört sene sonra mecburen tanışmıştım, mecbur kalmasam daha uzatırdım. Ama benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu. Dediğim gibi gidişat önemli. Ama tanıştırıp sonrasında ayrılırsanız hoş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?