Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim de oğluş uyudu gibi. Ben de yatmaya çalışıyım :)

Ay bu arada pamuk helvacım sndeki ateşli kuzu iyi dimi?? Sabahtan beri sormadım :(

Benim de oğluş uyudu gibi. Ben de yatmaya çalışıyım :)

Ay bu arada pamuk helvacım sndeki ateşli kuzu iyi dimi?? Sabahtan beri sormadım :(
Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadım:(

Son düzenleme:
Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadım:(

Ay canım hadi inşallah. Böyle zamanlarda işte diyorum ki kendime; hiç değilse sağlıklı ve uykusuzsun. Ya hasta olsaydı ve uykusuz kalsaydın?? Ama işte insanoğlu :/ tüm kuzular iyi olsun ve anneler mışıl mışıl uyusunnnnnn :)

Destiny inşallah güzel bi evin olur
Bence Kerem de senin gibi koalagillerden :D nazar değmesin ve uyusun :)

Aslında inşallah 1,5!! :D
Karı koca uykuya çok düşkünüz onda da genetik olabilir :P
Yok kız ben de onda düzeni oturtana kadar baya uğraştım, kesintisiz 6 saat uyumak istiyorum diye böğüre böğüre ağlardım.
Fıkra da bilirmişşşş ama güzeldi heee:)
Allah rahatlık versin kuzulara ve sizlere :54:
Size de canım
Maşa'Allah Keremcik çok uykuların olsun inşaAllah nazarımız değmesin ;) :nazar:
Tabii cnm anne sütüne nazaran daha kalorili neticede, fakat alışkın çocuk da her türlü uyanıyor işte , Napalım sütten kesene kadar sabrediceZ biz de;)
Doktor güzel espri yapmış ama doğru değil. Yedirmeden yatırdığımda zırt pırt uyanıyordu. Süt içince sık uyanıyor bu bir gerçek. Bence annenin uykusu da sütün kalitesinde etkili ; kesintisiz uyku da bebeğin büyümesinde etkili dolayısıyla 6 aydan önce de yatarken kalorili yedirmeyi destekliyorum.

Son düzenleme:
Evet ya pembişe katılıyorum Ayran süper şahane hayatımda içtiğim en güzel ayran tamam biraz abarttım fakat bol köpüklü çok lezizdi..
4-5 yaşındaki dışarıdan dertsiz görünüyor vallahi canım gel bak bizim cadıyA 5 yaşınd bu arada , oturmuş pepe seyrediyor bu saatte , yat kızım yatmaz , saçını taratmaz, tırnağını kestirmez, abur cubur yeme dersin dinlemez, daha saymiyim en iyisi ;)
Şaka bir yana Allah sağlık sıhhat versin de İnan çok çabuk büyüyorlar ;(
Muhallebi konusunda da Dr a soru sorulan siteler var ya kadının biri yazmış işte muhallebi yiyo gene de uyanıyor: Dr da istersen midesine çimento dök yine uyanır yazmıştı :1:

:13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel:9:

Merhaba kızlar.Ben geldim.:32:Haftasonu dönecektik ama gece Aden ateşlenince bu sabah yola çıktık. :10::10:Kuzum şu an ateşler içinde yatıyor.:5::5::5:Ne olur dua edin, ilk kez ateşleniyor.Tatilim güzel başladı, sonu kötü oldu. Keşke gitmeseydim.Klima,sıcak yaramadı sanırım. Şu an çok mutsuzum.
Geçmişi de okuyamadım.Umarım herkes iyidir.

Merhaba kızlar.Ben geldim.:32:Haftasonu dönecektik ama gece Aden ateşlenince bu sabah yola çıktık. :10::10:Kuzum şu an ateşler içinde yatıyor.:5::5::5:Ne olur dua edin, ilk kez ateşleniyor.Tatilim güzel başladı, sonu kötü oldu. Keşke gitmeseydim.Klima,sıcak yaramadı sanırım. Şu an çok mutsuzum.

Canım hasta olmadan olmuyor ki olacağı varsa evdeyken de olabilirdi, inşallah en hafif şekilde atlatır önemli olan bu ; hoşgeldin bu arada

iyi geceler hanımlar:3:
yorucu bir gün oldu.
oğlanın doğum günü için kafa patlatmam lazım.
bir de kardeşimin doğum günü var, oğlumdan 4 gün sonra.. 22 yaşındaki birine ne alınabilir?

günaydın hatunlar..

ayşecik yine telefonu eline geçirdi. ensesine koymuş, 'annee anneee' diye konuşuyor.
başta her seferinde 'efendim' diyordum ama bu kızdaki enerji bitmez tükenmez anacım:30:
bi de sanırım anneyi, alo gibi bir telefon sözü sanıyo:35:

ya benım kız memeyı mı bırakıyor acaba ,gece uyandığında ağzına meme verırdım o da uyur ben de uyurdum,ama 1 haftadır sankı 40 ıcındekı çocuk gıbı anacım dünyam karardı,gece uyanınca memeyı almıyor,ayakta sallıyorum,bazen coşuyor ayakta sallama falan da kar etmıyor kucağıma alıyorum.ama gündüz memeyle uykuya dalıyor böyle de bır sey var

şen de mi didiyoşun yedenn yedenn
oralardan bizi yalnız bırakma,ayşeciğe dikkat et tam mevsim değişimi zamanı,hasta olmasın allah korusun
ay ben vedalaşmaları hıc mı hıc sevmem
memeyi bıraksa tam tersi olurdu sanırım.
yani gece uyku sersemliğinde emer gündüz almazdı.. başka bi derdi var bu sarı şekerin ama, ne?:44:

vedalaşmıyoruz zatenki, internetimiz de var, always together baby:54:

Canımm çok sevindim. Süper bi tatil olur inşallah :)

Eeee nesil git gide çürüyor bacımmmmm. Ayşe ve Efenin zamanına direkt böreği alacaklar
Yufka ile bile uğraşmayacaklar ;)

Üşeniyom ben yaaaaaaa. Ama yarın yapıcam inşallah. Kocam "hep tatlı bişiler yapıyosun; evde arada atıştıracak tuzlu bişi yap" şeklinde serzenişte bulunduydu..
inş bacımm:16:

hakikaten artık bayramda seyranda hazır baklava hazır börek..

böreği bugün yapıyorsun yani.. vuhuuu!!:23:
evet, tatlı sevdiğiniz için hep tatlı yapıyorsun galiba..
bi değişiklik olsun, hem de hamur aç:1:

)
Ne düşündüm bak, sen bizlere mantı açmayı video ile uygulamalı olarak göster ne dersin ;)
annem, bunu duysa gözleri yaşarır.
ama gülmekten:9:

ne zaman görcez sahı ya buyuseler artık
ne zormuş bu çocuk buyutmesı
arkadaşlarıma bakıyorum da çocukları 4-5 yaslarına gelmiş bi rahatlar ki
öyle uyuduydu yemedıydı dişti dertleri yok artık elinden tutup gıdeceklerı yere gıdıyolar
şahsen ben o günleri şimdiden hayal etmiyorum.
bu hali gayet iyi.. zira o zaman çoook farklı dertleri olacak.
bi zeval olmaz da hala burada yazıyor olursak, anımsatırım sana :37:

Bu arada hakkaten aryammma noluyo ya meraklandım. Gelip bişi yazmadan gitmezdi...
açıkçası ben de dünden beri böyle düşünüyorum.
inş bi şey yoktur, telefonu da yok ki soralım:44:

Aa nfk da tatile gidiyooo daha yeni oylat a gitmediniz mi sizzz gezenti çift:) gene regl ine mi denk geldi ya tüh ayarlayamaz mısınız kaç gün tatil?

Canım evet tabi ki etkiliyor illa muhallebi değil yatarken iyice doyururdum, devam sütüyle yoksa çok uyanırdı. Böylece kesintisiz uyumaya alıştı maşallah diyeyim şimdi çok yemeden bile yatsa 23 te yatıyor hiç uyanmadan 8de kalkıyor ya da 1 kez uyanıp emer o kadar.
oylata ramazandan önce gitmiştik evet ama 3 günlük bi kaçamaktı o.
inş asıl tatilimiz bu. şanssızlık ki yine adetime geldi. geçen ay 30.unda olmuştum.
tesellim, adetimin her ay 2-3 gün ileri atması. bana iki gün de yeter:31:

ay kereme maşallah:nazar: bak şu koca topikte böyle kesintisiz uyuyan bebe yok sanırım, bi kerem..
yine de söyleme sen bunu, nazar olur..

Bence Kerem de senin gibi koalagillerden :D nazar değmesin ve uyusun :)
koalagiller familyası mııı?:86:

Muhallebi konusunda da Dr a soru sorulan siteler var ya kadının biri yazmış işte muhallebi yiyo gene de uyanıyor: Dr da istersen midesine çimento dök yine uyanır yazmıştı :1:
:9::9::9:

kıs 1 yılda kocadık be 3-4 yılda perte cıakrız
bedenen en zor yıl bu zaten.. bence önümüzdeki seneler bu bakımdan daha rahat olacak..:31:

Busmai koala dedim de aklıma geldi. Facede hoş bi karikatür gördüm. İki koala ağaçtalar,
Çocuk koala: baba biz niye bu kadar tembeliz??
Baba koala: sonra anlatırım.
:))
:9::9::9:

Ay sabahtan beri dilimdeki şarkı:
İki ekmek aldım eve gidiyorummmmm!!!

Hahhaha sağol nfk :)
biiy gii:32:

:13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel:9:
ay canım benim yaaaa:9:

hoşgeldin canım. şimdi nasıl aden?
çocukların hastalanması kaçınılmaz. evde ya da dışarıda. tatilsiz de olmayacağına göre.
inş hafif atlatır. belki diş ateşi falandır, hmm?

yorucu bir gün oldu.
bir de kardeşimin doğum günü var, oğlumdan 4 gün sonra.. 22 yaşındaki birine ne alınabilir?
oo, arka arkaya kutlamalar :21:

kardeşin kız mı erkek mi?
benim bacım da 22 yaşında, geçen bi çanta aldım derimoddan bayıldı, bayıldıııııı:ssz:

ayşecikle dışarı çıkıyoruz biz..
dönene kadar sabah tayfası günaydın demiş olsun piliiis :ssz:

Ay canım hadi inşallah. Böyle zamanlarda işte diyorum ki kendime; hiç değilse sağlıklı ve uykusuzsun. Ya hasta olsaydı ve uykusuz kalsaydın?? Ama işte insanoğlu :/ tüm kuzular iyi olsun ve anneler mışıl mışıl uyusunnnnnn :)
Tabii cnm HEM HASTA çocuğa bakmak hem uykusuz olmak daha da yıpratıcı oluyor.
Sağlıklı olsunlar da razıyım uykusuzluğa ..
Çok sağol :54:
Destiny inşallah güzel bi evin olur

Karı koca uykuya çok düşkünüz onda da genetik olabilir :P
Yok kız ben de onda düzeni oturtana kadar baya uğraştım, kesintisiz 6 saat uyumak istiyorum diye böğüre böğüre ağlardım.
Fıkra da bilirmişşşş ama güzeldi heee:)

Size de canım

Doktor güzel espri yapmış ama doğru değil. Yedirmeden yatırdığımda zırt pırt uyanıyordu. Süt içince sık uyanıyor bu bir gerçek. Bence annenin uykusu da sütün kalitesinde etkili ; kesintisiz uyku da bebeğin büyümesinde etkili dolayısıyla 6 aydan önce de yatarken kalorili yedirmeyi destekliyorum.
Tabii cnm kesinlikle genetik de bizimkiler babaya çekse uyku konusunda daha bi rahat edecektim :9:
Sağolasın
Canım Allah şifasını versin
Âmin canım sağol

:48::13: kaılıyorum ... sizinki de aynı demek ki :2: kıyafetini kendi seçecekmiş seç de en alakasızları giyme bari, saçımı kendim yapayım der kafaya bin toka doldurur. Geçen gün komşu var azıcık çatlak; saçlarını kasdederek ; sen ne kadar pasaklısın dedi bizim kıza :1: yerin dibine girdim tabii ne yapalım istemiyo falan diyebildim utanarak :52:

gecmis olsun daha atlatamadinzmi siz:50: inşallah ilac iyi gelir çabucak duzelir
Âmin sağol cnm ilk iki gün antibiyotik vermedim ateş 3. Gün de yükselince o zaman başlattı Dr.umuz o yüzden uzadı biraz neyse ki bugün daha iyi çok şükür
Çok geçmiş olsun Aden'e Allah acil şifalar versin

Elifnaza kulak veriiinnn :)
Şu an yoruluyoruz ama beynimiz rahat; bence bugünler çok daha kolay!
Kesinlikle .. Büyüdükce bebeklikteki yorgunlukları özler oluyor insan
yorucu bir gün oldu.
Hoşgeldin cnm:16:
Doğum gününüze az mı kaldı, bizimki ortalarında ,
Kardeşin için evet kız mı erkek mi ona göre fikir verelim

ayşecikle dışarı çıkıyoruz biz..
dönene kadar sabah tayfası günaydın demiş olsun piliiis :ssz:

Günaydın nfk Sultan :54: :3:
İyi gezmeler size...
Günaydın.....
Hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşaallah

Son düzenleme:
Günaydınlar herkeseeeeee.
Bugün kafayı yeme hakkımı kullandım. Efe dün en uzun bir saat uyudu. 15dkda, 30dkda kalktı durdu. Karnı tok, altı kuru, terli değil, üşümüş değil, değil değil değil. Azıcık emdi geri yattı. Sabah da klasik 6 gibi hortladı ama benim şalter artık attı!! Emmek istemiyo , istiyo, mızıtıyo vs derken "ne istiyosun????!?!??!?!!!" Diye bağırırken buldum kendimi. Tabi bu ağlıyo bi yandan. Koydum yatağına ve "yeter artık!!!" Diyerek çıktım odadan. Tabi bunca sese baba uyandı. Biberona süt hazırladım. "Al bunu yoksa elimden bi kaza çıkacak; ben yatıyorum" dedim ve 7-9 arası güzelllll bi uyku çektim. Artık iyiyim :) manyamak candır ;D

Özlemcim hoş geldin. Bizimki de hastalandı dönüşte. Kapanış güzel olmuyo evet ama geçiyo boşver ;)

Neyneysecim kardeşin kızsa nfknın dediği gibi en güzeli çanta. Erkekse direkt tshirt :) bişi anlamıyolar erkek milleti zaten!!! :)

Nfkcan bugün börek açar mıyım bilmem. Psikolojime bağlı :) ama tarifi inşallah yazıcam buraya...

Tabii cnm HEM HASTA çocuğa bakmak hem uykusuz olmak daha da yıpratıcı oluyor.
Sağlıklı olsunlar da razıyım uykusuzluğa ..
Çok sağol :54:

Tabii cnm kesinlikle genetik de bizimkiler babaya çekse uyku konusunda daha bi rahat edecektim :9:
Sağolasın

Âmin canım sağol

:48::13: kaılıyorum ... sizinki de aynı demek ki :2: kıyafetini kendi seçecekmiş seç de en alakasızları giyme bari, saçımı kendim yapayım der kafaya bin toka doldurur. Geçen gün komşu var azıcık çatlak; saçlarını kasdederek ; sen ne kadar pasaklısın dedi bizim kıza :1: yerin dibine girdim tabii ne yapalım istemiyo falan diyebildim utanarak :52:

Âmin sağol cnm ilk iki gün antibiyotik vermedim ateş 3. Gün de yükselince o zaman başlattı Dr.umuz o yüzden uzadı biraz neyse ki bugün daha iyi çok şükür

Çok geçmiş olsun Aden'e Allah acil şifalar versin

Kesinlikle .. Büyüdükce bebeklikteki yorgunlukları özler oluyor insan

Hoşgeldin cnm:16:
Doğum gününüze az mı kaldı, bizimki ortalarında ,
Kardeşin için evet kız mı erkek mi ona göre fikir verelim

Günaydın nfk Sultan :54: :3:
İyi gezmeler size...
Günaydın.....
Hayırlı bir gün olsun hepimiz için inşaallah
:1: aha benim kiz.. kiyafet durumu bizdede var kışın çorap giymek istemez yazın kilotlu çorap:9: bende napim kaldirmakta buldum çareyi. seninki yine toka takiyormus bizimki onuda takmaz saçlar hep önde:37:

sakın üzülme canım ya biz evdeykdn hasta ettik çocuğu..

Back
X