Annesine düşkün mü abartıyor muyum?

Bu kadar şeyden anlaşılmaz ama en kıymetli olmanız gereken dönem, üzerinize en çok titreyeceği, görmek için darlayacağı zamanlar olmalıydı.
Hele ki ilk konuşmayı kesme sebebim zaten öncelik sıralamasında bulunmadığımı düşünmemken . Adam verdiğim ikinci şansta da kararımın ne kadar yerinde olduğunu gösterdi

Doğru söylüyor gibisin ama bu şekilde de hiçbir ilişki devam etmez ki.artık günlük hayattan görerek bilerek tanışan da çok kalmadı.herkes bilmeden etmeden konuşmaya başlıyor.bir taraf emek vermezse nasıl olacak? Ki bu taraf da doğamiz gereği erkek olmalı.
Aslında haklı . Ben ilk eşimden inanılmaz ilgi sevgi bombardımanı görmüştüm . Bunun hızıyla zaten evlilik teklif ettiği anda kabul ettim. Sonra da sonuç boşandık. O ayrımı iyi yapmamız lazım . Kadın da emek vermeli erkek kadar olmasa da . Bu şahısla internetten tanışmadık reelde beni gördü daha sonra bi şekilde bana ulaştı mesaj attı . Yani ortada başlangıç olarak bi emek var aslında djdjdj ama asla sürdüremedi . Boşanmam soru işareti mi yarattı onu bile düşündüm

Bir insanın tatilde ailesini görmeye gitmesi kadar doğal ne var bilemedim. Bu annecilikse ülkenin %99’u anneci.
Annesi daha ramazan ayında bir ay yanında kaldı sırf o yüzden ramazanın son günü iftar yaptı benimle . Olabilir dedim annesi sıkılmasın dedim es geçtim . Ramazan bitti anası gitti beyefendi bu sefer işimde işim demeye başladı . Ehhh be yeter dedim ve konuşmayı kestim . Daha sonra tekrar kendi iletişim kurdu hatasını fark ettiğini ve şans istediğini söyledi. Tamam dedim bir hafta deneyelim tavırlarına bakacağım . Bir haftanın ilk tatil günü gecenin bir yarısı memleketine uçtu gitti . E abi hani fark etmiştin hatanı . Bi günü benle geçirip ertesi gün gitse hiçbir şey demeyeceğim. Sence normal mi

Aslında haklı . Ben ilk eşimden inanılmaz ilgi sevgi bombardımanı görmüştüm . Bunun hızıyla zaten evlilik teklif ettiği anda kabul ettim. Sonra da sonuç boşandık. O ayrımı iyi yapmamız lazım . Kadın da emek vermeli erkek kadar olmasa da . Bu şahısla internetten tanışmadık reelde beni gördü daha sonra bi şekilde bana ulaştı mesaj attı . Yani ortada başlangıç olarak bi emek var aslında djdjdj ama asla sürdüremedi . Boşanmam soru işareti mi yarattı onu bile düşündüm
Yok be.erkekler o tarz şeyleri düşünemez.

Bir erkek anası olarak "ne var annesini sevemez mi???" Demeye gelmiştim ama anneciymiş evet.

Yani şans istemiş, en azından sizinle görüşüp sonra da memlekete gidebilirdi. Anneci olmasa bile ilgisi az, ilgi bekleyen biriyseniz olmaz bu adamdan.

eski mesajlariniza baktim sizi tanimak icin. eski kocaniz sevgililigin ilk aylarinda sizin gözünüzü boyayan, misafir gittiginiz evden sizi alirken bile ev sahibine pasta getiren, her sözü tatli biriymis, gözünüzü boyamis evlendigi gibi deccallesmis, korkunc bir evlilik hayati yasayip tez vakitte bosanmissiniz.
simdi de diyorsunuz ki: "insan biraz bari göz boyamaya etrafimda döner"
bir baska cumleniz de şu;

Adama demissiniz ki ; eana bir hafta veriyorum iyi degerlendir. ilgisiz olmasin - ilk firsatta size kossun diye.
yani istiyorsunuz ki su bir haftada love bombigin dibine vursun, sizinle ilgilenip pispislasin vs
bu adamdan ayrılabilirsiniz. hic sorun degil. zaten ortada bir iliski yok. Adamla anladigim kadarıyla bir maziniz yok. belki netten tanistigi onlarca kadindan birisiniz, belki isyerinde gördü, bir şekilde konusmaya başladı falan. her halukarda sizin huyunuzu bilmez suyunuzu bilmez. neden pesinizden kossun ki sirf kadin oldugunuz icin? neden bir anda hayatin oncelik siralamasinda baslarda olasiniz?
size bu mantikli geliyor ama mantiksiz. bir anda sirf kadin diye - güzel diye kadinin agzina düşen, onu ilk siraya koyan, onu ilgilere boğan adam 1) rol yapıyordur 2) abazadir 3) eski esiniz gibi "hele bir köprüyü geceyim" diyordur.
iliski dedigin bağ zamanla guclenir. ilk haftadan gelen love bombing cok ekstrem bir durum degilse (mesela kadersel bir tanisma, her iki tarafin da güçlü bir cekim yaşadığı turden bir iliski) zaten bir sorun oldugunun isareti. normal olan ilk zamanlarda üstüne düşmeden- abaza gibi hayatının merkezi yapmadan süreci saglikla ilerletmek ve zamanla , tanidikca bağin guclenmesidir.
yani demek istediğim bu adam evet düzgün birine benzemiyor. Ama sizin iliskiden beklentinizin coook acil degismesi lazim çünkü yoksa ayni hatayi ikinci kez yapmaniz kacinilmaz
bu yorumum ardindan su videoyu gördüm yazmak istedim
kanma lovebombinglere :)
asil fazla abartiyla üstüne düşenden, daha huyunu suyunu bilmeden - seni tanimadan aşkini gösterenden- evlenmek isteyenden kork

Yazdım . Biraz sert oldu hatta sjsjsjs böyle bi zihniyetle ben de görüşmek istemiyorum dedi beyimiz ahahahaha.
Ben tepkilerinizi cidden abartı buldum bu da muhtemelen yoğurdu üfleyerek yemenin etkisi. Bir olaydan adamın anneci olup olmadığını anlayamazsınız. Annesine değer verip evlenince önceliğini eşi yapacak olan biri olabilir bu köprüyü geçmeden anlaşılmaz. Bir de sevgili olmadığın adama trip atma uzun uzun mesajlar ile kendini açıklama, ne bileyim çok cringe geldi bana.

Kocasından memnun olmayan, istedigi ilgiyi görmeyen kadınların erkek cocuklarını kendilerine 2. Eş yapma durumu bu nerede olsa tanırım. Bence değil 2.şans , 1.şans olarak seni tanımayı bile hak etmiyor bacım benden demesi. Ha tabi biz burada yüzeysel konuşuyoruz, konu sahibinin anlattıgından yola cıkarak ama yeni yeni flört eden biri de ilk tatlinde memlekete gitmez. Annesinin morali bozuksa düzeltmek ona düştüyse telefon da var sonuçta yani açar yarım saat konusur anasının gazını alır. Yanlıs mıyım🤔
Çok doğru size katılıyorum.Benim.iki kızım var ilerde evlenmek isterlerse damat adayına İlk soracağım soru annenle babam iyi anlaşıyor mu olcak çünkü dediğiniz gibi kocasından bulamadığını oğlundan istiyor yok şura ya gotur yok şunu yap bunu yap gelinini kıskanır benim kv öyleydi kovasiya iki ayda bir kavga edip valizini alıp bize gelir keyif ederdi

Çok doğru size katılıyorum.Benim.iki kızım var ilerde evlenmek isterlerse damat adayına İlk soracağım soru annenle babam iyi anlaşıyor mu olcak çünkü dediğiniz gibi kocasından bulamadığını oğlundan istiyor yok şura ya gotur yok şunu yap bunu yap gelinini kıskanır benim kv öyleydi kovasiya iki ayda bir kavga edip valizini alıp bize gelir keyif ederdi

Çok sinir bozucu. Ben olsam kabul etmezdim bir noktadan sonra. Hadi bir kere oldu iki kere oldu, üçüncüye hayatta kabul etmezdim, kavgayı da bizde kalmak için bilerek çıkardığını düşünürdüm. Evli kv'ler bile düşmüyor oğullarının yakasından, boşanmış veya eşi vefat etmiş olanlar zaten oğullarıyla bitişik yaşıyor resmen. Çok ilginç bir psikoloji

Çok sinir bozucu. Ben olsam kabul etmezdim bir noktadan sonra. Hadi bir kere oldu iki kere oldu, üçüncüye hayatta kabul etmezdim, kavgayı da bizde kalmak için bilerek çıkardığını düşünürdüm. Evli kv'ler bile düşmüyor oğullarının yakasından, boşanmış veya eşi vefat etmiş olanlar zaten oğullarıyla bitişik yaşıyor resmen. Çok ilginç bir psikoloevet
bütün amacı gezmekti tozmakti zaten benim oğlumun gelinin huzuru kaçar falan umurmda değildi

Ben tepkilerinizi cidden abartı buldum bu da muhtemelen yoğurdu üfleyerek yemenin etkisi. Bir olaydan adamın anneci olup olmadığını anlayamazsınız. Annesine değer verip evlenince önceliğini eşi yapacak olan biri olabilir bu köprüyü geçmeden anlaşılmaz. Bir de sevgili olmadığın adama trip atma uzun uzun mesajlar ile kendini açıklama, ne bileyim çok cringe geldi bana.
Haklı yanlarınız vardır ancak uzuuuun bir süre doğru düzgün flörtleşebilmeyi bekledim bu kişiyle . Birini tanımaya çalışırken Altı saat nedensiz mesaj atmayan bi iftar ayarlayamayan biri ikinci bir şans isteyip yeniden geliyor ve bir hafta süre veriyorum o bir haftanın ilk tatil gününde kalkıp ailesinin yanına gidiyor . Abartmış mıyım??

Back
X