Neyyyyyyyy; 10 eylülde de sen mi kaçıyosun!!!??? E artık ekimde topik bir araya tam kadro gelir diyim ne diyim??!! :) atarlı ergene bağlandım hahaha
Hala kararsızım yumurta konusunda. Teyze gelsin bi de ona sorayım :)
Haşhaş sevmiyom yaaaa ; beni böyle sev sevecekseeeen :) şu ara depresyona meyilli gördüm kendimi. Adet olcam diye mi bilmiyorum. O yüzden içinden süpriz bir şekilde rengarenk lokumlar çıkıp beni mutlu edecek bi görüntüye ihtiyacım var. Ben ne küçük şeylerden mutlu oluyom ya :))
Şu uykudan kısıp vakit geçirme olayımız ne kadar trajikkkkkkk :)
Seni şüpheci seniiiii :) valla ben 2-3 ile yaptım hep. Acaba 4e çıkmamın vakti midir??? Bilemedim şimcik :)
Oğluş tabi alışmalı çaresi yok. Yoksa kendini üzer :/ yani mutlaka bensiz uyuyacak ve ozaman biberon içmesi gerekecek. 1-2 hafta zor geçecek sanırım....
Waowwww süper misilleme
Eşini alkışlamak istiyorum!! Erkekler herşeyi ne kadar tuhaf bir mantıkla çözüyor dimi?? Gerçekten ayrı gezegenlerdeniz....
Şimdi canımcım bir yıl sonra iyi bir bakıcı bulursun; anneni de yormazsın kvye de minnetin olmaz. Şimdiki görevlerinde de sat eşine madem istiyo. Bence zaten eşini daha fazla dahil et herşeye. Kolay bir çocuğun yok ama kocacın bi şekilde bunun hiç farkında değil ki hemen ikinciyi istiyor. Demekki çok yüklenmişsin sorumlulukları. Kolay gelsin valla :/
Son dediğine anca amin denir...
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee.
Tahmin edin nerdeyim?? Tabiki hamak başında :)
Bugün etkinliklerimi kafamda sıraladım. Sabahtan yemek (katıldığım, pek bi adil yarışmadaki patlıcanlı yemeği :))ve keki yapayım diyorum. Sonra tuvalet masamın çekmecelerine dalayım yoksa içine fil girse araya karışabilir olacak :) sonracıma oğluşun dolabına sağolsun hep teyzesi bskıyor ki kendisi pek bi düzenli değildir; cıngan çarşısı gibi olmuş. Yani onun dolabına da girişmeli... Yarın bi arkadaşa ev gezmesine gidicez; ona gidip hediye almalıyım. Arka balkona dolaplar gelince herşey tıkıldı ama onlara bugün bakamam :/
Siz neler yapcaksınız bakıyımmmm??
Neyneyse kardeşinin hediyesini ne yaptın cicim???