Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bonibonlu irmik topları buldum çok sevimli gözüküyor! Yapmaya girişeceğim hemen

Sinavlarda ilk gun ben bgn esim bakti yarin da ortak bakicaz sanirim okula gidip imza atip az bisi gozetleyip cikayim diyorum ;)
Ing ile cok icli disli olsam da insan bi merak eder o bnde yok iste cok ilginc ;))

Evet ilginç
Meraktan çok, keyif almak tek sebep

Herkese günaydın. Çocuğu uyuyan anneleri boğasım var haberiniz olsun :) bugün tamamen huysuz şirin modumdayım ;)

herkese günaydın hayırlı sabahlar:3:

nfk belki sen üzülüyorsundur tatilin bittiğine ama ben sevindim valla özlettin kız kendini:54:

pamuk helva valla eşini tebrik ediyorum o kadın gibi laubali olmamış kadınla sen gene çakralarını açık tut bu ara ama bencede eşine birşey belli etme uzaktan izle bakalım ama başka birşey olacağını bende sanmıyorum:34:

busmai kızz sendemi çok kıskançsın eee eşinde kıskanç nasıl oluyor bu durum:1:

born kızz helal sana valla eşini arada sırada ziyaret etmen falan valla iyi fikir kendini göstermen iyi oluyormuş baksana neler oluyormus hayy yarabbım neler var allah bizi kötü insanlarla karşılaştırmasın valla :26:
kız sen kocanı kıskanmıyormusun :44:

pempişefe uyumadımı kızzz ayy bizimkide iyice memeye düştü yaa gece hep uyanıyor ilk lafı meme yok bitti diyorum meme meme göğüsümü açmaya çalışıyor bir yandan çok hoşuma gidiyor onu öyle emerken izlemek bir yandan da uykusuzluk ikisi arasında kalıyorum valla:1:

neyneysecanım konsept renkleri çok beğendim doğum günü sonrası fotoları koyarsın demi:34:

bu arada kızlar sizlere bir sorum olacak :44:

bu cumartesi eyüp sultana sabah namazına gitmeyi düşünüyorum eşimede söyledim
gideriz dedi ama melisayıda götürmek istiyorum fakat nasıl olur orda dururmu ağlarmı falan biraz endişeye düştüm açıkcası:44:
giden daha önceden tecrübe eden varsa yorum yazabilir mi acaba?

Canım ciddi bi kızgınlıktı tabi ama beni biliyor duygularımı dolu dolu yaşarım, kaptırıyorum kendimi ;samimiyet var içimde bi şeytan yok:)

Ben de konuşmazdım kızııımmm kadına şiddete hayır :) sert vurmadım ya türk filmindeki aşık aktrisler gibiydim :P

Benim de suratım düşer, bu huyumu sevmiyorum. Hemen belli oluyor
İstişarenin öneminden çok bahsediyorum ama nafile "kardeşlerimi arabayla götürmek için senden izin mi alacağım"?"
Ne dersin şimdi:) umarım benim erkek kardeşlerim de bana sahip çıkar, ben kötü görümce olcam bana ne bana ne :P
Görümce yerine eltiyi tercih ediyorsun ha:) Siz tanışarak mi evlendiniz? Aileler çok uzak sanki

Seinfield bomba
How i met your mother sonradan cıvıttı
"Malcolm in the middle" çok güzeldi :)

Bonibonlu kurabiye tarifi pliiiiiiiizzzzz
Türk filmlerindeki gibi yumrukladın yani kocanı:))) alemsin busmai:)
Aynen işte düşünmeye fırsatın olmadan belli oluyor kızdığın.
Evet izin alacak. Evlendikten sonra ikinizi etkileyen her olay için seninle görüşmesi lazım. Aslında izin almak demeyelim. Fikrini almalı.. Eş olmak budur. Yoksa sen sadece ev kadını olarak görülüyorsun. Ben eşime, çalışmasam bile, kazandığı her kuruşta hakkım olduğunu söylüyorum. Ben bu evde olmasam, o da o işte o parayı kazanamazdı. Araba da aynı şekilde.. Senle evli olduğuna göre seninle istişare edecek. Etmiyorsa görümcenlerle yaşasın bizahmet.
Eşimle tanışarsak evlendik. Ayrı memleketlerdeniz, adet kültür vs gibi farklar var. Onlar kalabalık bir aile ve toplanmayı çok severler. Ben kalabalığı sevmem, sakin bir insanım.
Bu görümcemin de sürekli çocuklarından bahsetmesinden hoşlanmıyorum. Kadın hayatını sadece çocuklarına adamış. Konuştuğu konu da çocukları oluyor haliyle.. Bir de küçük büyükle geçinemiyor falan..
Borntobemother istanbul yolumuzun üstünde değilllllll :)
Born da kocan gibi düşünüyor bak:)) sadece farklı bir açıdan:))
Herkese günaydın. Çocuğu uyuyan anneleri boğasım var haberiniz olsun :) bugün tamamen huysuz şirin modumdayım ;)
Beni boğamıyacaksın, küçük hanım huzursuz. Gece gelip yanına yattım. Ağladıkça sağ tarafımdan sola, sol tarafımdan sağa geçirdim. Sabahı ettik:)
herkese günaydın hayırlı sabahlar:3:

nfk belki sen üzülüyorsundur tatilin bittiğine ama ben sevindim valla özlettin kız kendini:54:

pamuk helva valla eşini tebrik ediyorum o kadın gibi laubali olmamış kadınla sen gene çakralarını açık tut bu ara ama bencede eşine birşey belli etme uzaktan izle bakalım ama başka birşey olacağını bende sanmıyorum:34:

busmai kızz sendemi çok kıskançsın eee eşinde kıskanç nasıl oluyor bu durum:1:

born kızz helal sana valla eşini arada sırada ziyaret etmen falan valla iyi fikir kendini göstermen iyi oluyormuş baksana neler oluyormus hayy yarabbım neler var allah bizi kötü insanlarla karşılaştırmasın valla :26:
kız sen kocanı kıskanmıyormusun :44:

pempişefe uyumadımı kızzz ayy bizimkide iyice memeye düştü yaa gece hep uyanıyor ilk lafı meme yok bitti diyorum meme meme göğüsümü açmaya çalışıyor bir yandan çok hoşuma gidiyor onu öyle emerken izlemek bir yandan da uykusuzluk ikisi arasında kalıyorum valla:1:

neyneysecanım konsept renkleri çok beğendim doğum günü sonrası fotoları koyarsın demi:34:

bu arada kızlar sizlere bir sorum olacak :44:

bu cumartesi eyüp sultana sabah namazına gitmeyi düşünüyorum eşimede söyledim
gideriz dedi ama melisayıda götürmek istiyorum fakat nasıl olur orda dururmu ağlarmı falan biraz endişeye düştüm açıkcası:44:
giden daha önceden tecrübe eden varsa yorum yazabilir mi acaba?
Fotoğraf makinesini eşime veya kardeşime vererek bol resim çekeceğim inşallah. Özelden eklerim canım.

Şeker portakalım,
Yazmayı unutmuşum: Eyüp Sultan fikrin çok güzel. İstanbulda olmak böyle imkanlarının olması demek.. Biz Ankara'da nereye gidelim?
Melisa eğer erken uyanan bir çocuksa sorun olmaz. Biraz daha erken uyanmış oacak. 2. Uykusunu öne alır dengelersin.

Meyyenin tarifinde yumurta sarısı kullanılmıyo mu pembiş
Acele cevapppp

Busmai,
Kullanılmış , sadece beyaz ve sarıyı ayırıyorsun. Akları ayrı çırpıyorsun. Sarı ve diğer tüm malzemeleri de ayrı. Akları ve sarıları ayırdığında kekin dokusu daha güzel oluyor. Üşenmesem bütün kekleri öyle çırpardım.

Dr oetker çikolatalı muffinler harika oldu, hiç hazır gibi değil bayıldım harika bir icat!
ama 12 tane çıktı az olur diyerek diğer tariften de yapmaya kalktım çok yorucu oldu kesinlikle tembel stayla forever
Busmai,
Kullanılmış , sadece beyaz ve sarıyı ayırıyorsun. Akları ayrı çırpıyorsun. Sarı ve diğer tüm malzemeleri de ayrı. Akları ve sarıları ayırdığında kekin dokusu daha güzel oluyor. Üşenmesem bütün kekleri öyle çırpardım.

Allah razı olsun valla koymamıştım sarılarını, kalıplara boşalttım. Fırına verecektim sonra sen yazınca tekrar geri döktüm sarıları da karıştırıp boşalttım. olacak mı bilmiyorum ama çok yordu beni bissürü kağıt da gitti tüm enerjimi muffin lere harcadım , yahu meyye düşünmemiş doğru dürüst yazsana şunu ilk kez cupcake yapacaklar var, bir adet Keremi olan!

Ben de eşime aynılarını söylerim "senin paranda benim de hakkım var" diye, kendisi de her zaman söyler zaten. O konuda sıkıntı yok. Kardeşleriyle konuşurken tabi bi busmaiye sorayım diyemedi serde taşfırınlık var.
Dediğim gibi geçen hafta bursaya gelsinler mi diye sormuştu, hakkını yemeyeyim. Ben hayır deyince konu kapanmıştı.
Sonra nasılsa onlar istanbula gidecekler biz bursada yalnız olacağız diye düşünerek teklif etmiş.
Ama sonuçta ben yolda da yalnız olmak istiyorum. "dostunu yolculukta tanırsın" diye bir laf var; bi terslik olur bozuşuruz görümcemlerle ,istemem.
Tanışarak evlendiğinizi düşünmüştüm ben de zaten, ailesinden hiç hazzetmediğin belli :)
Bizimki ailelerimizi ortak tanıyan bir aracıyla oldu; bu yüzden aile yapılarında pek sorunumuz yok. Benim ailem daha okumuş sadece.. Babaannem öğretmendi, düşün:)
Onun babaanesi okuma yazma bilmezmiş:)

Cupcake lerim süper olduuuuuuuuuuuu
Teşekkür ederim pembiş ve kurtarıcım neyneyse !
Akşam foto yüklerim

Seker portakalı evet canım ikimiz de kıskanç olduğumuz için "sen olsan kıskanmaz mıydın" bizde kilit soru oluyor:)

Neyneysecim kırtasiyeden rafya alacaksın canım.

Busmaicim neyseki sonuç güzel olmuş. Uğraştırıcı ama çok lezzetli ;) okulda sınavdaydım o yüzden bakamadım. Neyneyse yetişmiş ama :)

Kafam bi dünya. Okulda milletin adını karıştırdım düşünün!! Oğluşum adımı söyleye söyleye gezmiş evde yine sonra uyumuş. Uyuz; gece uyusun ömrümü yesin :)

Şeker portakalım,
Yazmayı unutmuşum: Eyüp Sultan fikrin çok güzel. İstanbulda olmak böyle imkanlarının olması demek.. Biz Ankara'da nereye gidelim?
Melisa eğer erken uyanan bir çocuksa sorun olmaz. Biraz daha erken uyanmış oacak. 2. Uykusunu öne alır dengelersin.

valla sabah erken çıkmak gerekecek o saatte uyur en azından arabada emziririm oraya varana kadar uyur diye umuyorum sonra da artık sabah namazında eşim girer ama ben melisanın durumuna göre ya dışarda kalırım yada bende girerim melisa seccade yere serildimi hemen diz çöküyor ağızyla bisi bisi diyor sonra atıyor kendini seccadeye :1: amin diyor seviyor namaz kılarken izlemeyi ama orda kalabalıkta ne olur bilemedim :44:

Akşam foto yüklerim

fotoyu bekliyoruz :34:

Seker portakalı evet canım ikimiz de kıskanç olduğumuz için "sen olsan kıskanmaz mıydın" bizde kilit soru oluyor:)

süper soru :1:

Busmai belki donuste ugrarsiniz ne kiziyosun cik cik :))
Benim de an itibari ile sinavlarim bitti son bir toplanti var sonra yatis ;)

Dr oetker çikolatalı muffinler harika oldu, hiç hazır gibi değil bayıldım harika bir icat!
ama 12 tane çıktı az olur diyerek diğer tariften de yapmaya kalktım çok yorucu oldu kesinlikle tembel stayla forever

Allah razı olsun valla koymamıştım sarılarını, kalıplara boşalttım. Fırına verecektim sonra sen yazınca tekrar geri döktüm sarıları da karıştırıp boşalttım. olacak mı bilmiyorum ama çok yordu beni bissürü kağıt da gitti tüm enerjimi muffin lere harcadım , yahu meyye düşünmemiş doğru dürüst yazsana şunu ilk kez cupcake yapacaklar var, bir adet Keremi olan!

Ben de eşime aynılarını söylerim "senin paranda benim de hakkım var" diye, kendisi de her zaman söyler zaten. O konuda sıkıntı yok. Kardeşleriyle konuşurken tabi bi busmaiye sorayım diyemedi serde taşfırınlık var.
Dediğim gibi geçen hafta bursaya gelsinler mi diye sormuştu, hakkını yemeyeyim. Ben hayır deyince konu kapanmıştı.
Sonra nasılsa onlar istanbula gidecekler biz bursada yalnız olacağız diye düşünerek teklif etmiş.
Ama sonuçta ben yolda da yalnız olmak istiyorum. "dostunu yolculukta tanırsın" diye bir laf var; bi terslik olur bozuşuruz görümcemlerle ,istemem.
Tanışarak evlendiğinizi düşünmüştüm ben de zaten, ailesinden hiç hazzetmediğin belli :)
Bizimki ailelerimizi ortak tanıyan bir aracıyla oldu; bu yüzden aile yapılarında pek sorunumuz yok. Benim ailem daha okumuş sadece.. Babaannem öğretmendi, düşün:)
Onun babaanesi okuma yazma bilmezmiş:)
Cupcake'de faydam olmasına sevindim. 1 seneyi yoğunlukla food network izleyerek boşa geçirmemişim:)) tabi bakınız bakarak öğrenilseydi kediler kasap olurdu:)))
Ya ailesinden hazzetmemek değil de alışık olmamak.. Her biri ayrı vakıa. Benin arkadaşlarım o kadar yoktur sayıca. Ben o kadar kişiyle otomatik olarak yakın akraba oluyorum. Bir de eşim çok verici bir insan. Onlar da hazır tepemize çıkmaya.. Ya eşim askere gideceğinde, son gece dahil ablası ve 2 çocuğu + annesi bizdeydi. Gezmeye gelmişlerdi ve son geceye kadar kaldılar. Bu kadar düşüncesizlik olur mu sence?
Bu arada ailen süpermiş. Babaannen öğretmen ne demek?? Maşallah canım.
Bizde eğitimsel olarak çok farklılık yok. Maddi olarak var. O çok problem değil de işte anlayış farkları, nezaket vs
Akşam foto yüklerim
O tarifin iyi tarif olduğu belliydi:) muffin kağıdı aldığımda deneyeceğim inşallah.
Neyneysecim kırtasiyeden rafya alacaksın canım.

Busmaicim neyseki sonuç güzel olmuş. Uğraştırıcı ama çok lezzetli ;) okulda sınavdaydım o yüzden bakamadım. Neyneyse yetişmiş ama :)

Kafam bi dünya. Okulda milletin adını karıştırdım düşünün!! Oğluşum adımı söyleye söyleye gezmiş evde yine sonra uyumuş. Uyuz; gece uyusun ömrümü yesin :)
Rafya.. Tamam.
Oy oy efe coştu yine bu aralar sanırım.
valla sabah erken çıkmak gerekecek o saatte uyur en azından arabada emziririm oraya varana kadar uyur diye umuyorum sonra da artık sabah namazında eşim girer ama ben melisanın durumuna göre ya dışarda kalırım yada bende girerim melisa seccade yere serildimi hemen diz çöküyor ağızyla bisi bisi diyor sonra atıyor kendini seccadeye :1: amin diyor seviyor namaz kılarken izlemeyi ama orda kalabalıkta ne olur bilemedim :44:

fotoyu bekliyoruz :34:

süper soru :1:
Deneyip göreceksiniz artık ama bence sorun çıkmaz:) Eyüp Sultan ın yüzü suyu hürmetine:)

Oh mis, hadi hayırlı olsun.

Kız morefla kaç gündür okuyuo okuyup niye yazmıyosun yahuu :20:

2. Nfk hahahaha :)

Cupcake'de faydam olmasına sevindim. 1 seneyi yoğunlukla food network izleyerek boşa geçirmemişim:)) tabi bakınız bakarak öğrenilseydi kediler kasap olurdu:)))
Ya ailesinden hazzetmemek değil de alışık olmamak.. Her biri ayrı vakıa. Benin arkadaşlarım o kadar yoktur sayıca. Ben o kadar kişiyle otomatik olarak yakın akraba oluyorum. Bir de eşim çok verici bir insan. Onlar da hazır tepemize çıkmaya.. Ya eşim askere gideceğinde, son gece dahil ablası ve 2 çocuğu + annesi bizdeydi. Gezmeye gelmişlerdi ve son geceye kadar kaldılar. Bu kadar düşüncesizlik olur mu sence?
Bu arada ailen süpermiş. Babaannen öğretmen ne demek?? Maşallah canım.
Bizde eğitimsel olarak çok farklılık yok. Maddi olarak var. O çok problem değil de işte anlayış farkları, nezaket vs

O tarifin iyi tarif olduğu belliydi:) muffin kağıdı aldığımda deneyeceğim inşallah.

Rafya.. Tamam.
Oy oy efe coştu yine bu aralar sanırım.

Deneyip göreceksiniz artık ama bence sorun çıkmaz:) Eyüp Sultan ın yüzü suyu hürmetine:)

Oh mis, hadi hayırlı olsun.

Coştu ki ne coştu. Hiç durmuyor. Sürekli mızmız ve kucak ister modda :/ Allah'ım aklıma mukayet ol....

Sekerportakalı maşallah melisaya bisi bisi diyor ha :)

Yahu ben eşime istanbul bizim yolumuzu uzatır diye kızdım şimdi kendim diyormuşum istanbula uğrayalım diye:)

Fotoları albüme yüklüyorum işlerim bitti

Domatesli biberli peynirli börek
Kıymalı pide ( kıymasını ben kavurdum ,fırına yaptırcaz)
Yeşil salata
Közlenmiş kırmızıbiberli yoğurtlu salata
Civciv şeklinde patates
Bonibonlu irmik topları
Ve cupcake ler

Sekerportakalı maşallah melisaya bisi bisi diyor ha :)

Yahu ben eşime istanbul bizim yolumuzu uzatır diye kızdım şimdi kendim diyormuşum istanbula uğrayalım diye:)

Fotoları albüme yüklüyorum işlerim bitti

Domatesli biberli peynirli börek
Kıymalı pide ( kıymasını ben kavurdum ,fırına yaptırcaz)
Yeşil salata
Közlenmiş kırmızıbiberli yoğurtlu salata
Civciv şeklinde patates
Bonibonlu irmik topları
Ve cupcake ler

Menüyü çoooooook beğendim şekerim.

Back
X