Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şu anda aşağı komşuyu yolasım var. :47::47:kızım çok gürültü yapmamasına rağmen durmadan tak tak vuruyor. Kendisinin çoooooook haylaz iki çocuğu var. Çocuğumuz olmadan önce kaç gece seslerine uyandık. Çocuk ağlaması sesine değil. Bunların çocuklara niye uyandınız diye bağırma sesine. Kızımı çocuk kavga sesleriyle kaç kez uykudan uyandırdılar vs vs. Çok tuhaflar ya.gidip konuşalım diyorum eşime.

Tahammülsüz komşu çok zor valla Allah kolaylık versin :/ bir de kendilerini bilmemeleri daha kötü..

Günaydınlar herkeseeeee.

Oğlum okul başladı diye kutlama yapıyo sanırım; iyice coştu. Çok uykusuzum çooook :(

Herkese günaydınnn....
bugün güzel bi kahvaltı yaptım. Aryanın bişi yememesi bile umrumda değil valla:36: Günüm güzel başladı güzel geçsin inşallahh. Herkesin günü güzel geçsinnnnn:8:

Akşama kurutulmuş yeşil fasülye yapayım diyorum, yanına şehriye çorbası ve havuç salatası. Bence yeter:27:

Şu anda aşağı komşuyu yolasım var. :47::47:kızım çok gürültü yapmamasına rağmen durmadan tak tak vuruyor. Kendisinin çoooooook haylaz iki çocuğu var. Çocuğumuz olmadan önce kaç gece seslerine uyandık. Çocuk ağlaması sesine değil. Bunların çocuklara niye uyandınız diye bağırma sesine. Kızımı çocuk kavga sesleriyle kaç kez uykudan uyandırdılar vs vs. Çok tuhaflar ya.gidip konuşalım diyorum eşime.

bizim asagidaki de hamak sesinden rahatsız oldu. kullanmıyorum artık. gerci kendisi burda mimli. herkesle kavga ediyor.

gunaydin canlar.. Neneye geldik bugun. Hava da gunesli. Bacimla saliya gidicez birazdan.:10:

Akşama kurutulmuş yeşil fasülye yapayım diyorum, yanına şehriye çorbası ve havuç salatası. Bence yeter:27:

Ben hiç kurutulmuş yeşil fasulye yemedim. Normalini de çok bayılmasam da yerim :)

bizim asagidaki de hamak sesinden rahatsız oldu. kullanmıyorum artık. gerci kendisi burda mimli. herkesle kavga ediyor.

Yuh artık yani hamak ne kadar ses çıkarıyor ki?? Valla ben komşularıma çok müsamahalıyımdır; aynısını da beklerim.

gunaydin canlar.. Neneye geldik bugun. Hava da gunesli. Bacimla saliya gidicez birazdan.:10:

Ooooo salı pazarı akarrrrr :) umarım güzel şeyler bulup alırsınız :)

Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşaallah , uzun bi zamandır uğrayamasam da aklım sizlerdeydi, nasılsınız
Bizim evde ben hariç herkes hasta , umre diye niyet ederken hastanede geçirdik tatili , Allah dermansız dert vermesin , şimdi evdeyiz hafta sonu çıktık , kendisine bir hafta daha ev istirahati verilen işkolik beyim işe koştu tabii..
Sizler napıyorsunuz , geçmişe azıcık bakabildim , geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ..:38:

Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşaallah , uzun bi zamandır uğrayamasam da aklım sizlerdeydi, nasılsınız
Bizim evde ben hariç herkes hasta , umre diye niyet ederken hastanede geçirdik tatili , Allah dermansız dert vermesin , şimdi evdeyiz hafta sonu çıktık , kendisine bir hafta daha ev istirahati verilen işkolik beyim işe koştu tabii..
Sizler napıyorsunuz , geçmişe azıcık bakabildim , geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler ..:38:

tekrar geçmiş olsun canim. bu kış hastalık herkese uğradı. dediğin gibi allah dermansiz dert vermesin..

Canım geçmiş olsun. Aramıza dönmene sevindimmmm :) umre de başkabir zaman nasip olur inşallah.

Dün akşam oğluşa yine biberon hazırladım. Yarısından azını içip itti. Tutturdu yere koy diye. Koyunca da üstümü açmamı işaret etti emecek diye!! Birkaç kez denedim ama almadı :(

selam kızlar,2 gundur gıremıyorum,şu an okuldayım da öğlen tatılınde bi bakayım dedim,benım koşturmaca dört nala başladı.bugun tokamız çıktı.kocamın doğum gunu bugun,sabah annem aradı müjde diye,ben de kocamı aradım,kocamın yorumu şu,babasına doğum gunu hediyesı verdi:))

mrb arkadaşlar nasılsınız.
aryam kızın nasıl oldu ilaçları vermekte halen zorlanıyormuşsun.çok üzüldüm:14:bi de biberonda vişne suyula vermeye çalış.o da asidik ama alması lazımmış.iyibirdoktor görse aslında sen bilirsin tabi ama.kardeşim doktor benim.ona anlattım o tavsiye etti de.
elifnaz bizim buralar gündüz bile -9 :2: sıfırı görsek mutlu oluruz anlayacağın. şimdi antalyada olmak vardı.
nfk nasılsın canım. ben de hafta sonu kadın aldım eve pencere duvar tüm evi temizledik birlikte.akşam fıtığım tuttu sırt üstü kıpırdamadan yatmak zorunda kaldımsabaha kadar:14:.tabi olan oğlana oldu.baba bakınca zavallım bi tuhaf oluyor.:1: ama evim tertemiz oldu.halılarımı perdelerimi de yıkatmıştım.çok mutluyum anlayacağın:32:
busmai nasıl gidioyr canım gebeliğin? ben de halen geçmedibulantılaar.dün çok fenaydım. bu hafta 12. haftam bitiyor. bu arada 1kilo daha verdim. bakalım belki fazlalıklarımda kurtulurum. nasılsa bebişe bişey olmuyormuş.
born ecrin destiniy kızlar cümleten nasılsınız.bu arada öğretmen arkadaşlar.yeni döneminiz hayırlı olsun. çabucak tatili göresiniz inşalllah :34:
pembe kombinin güzelmiş efe için.tercih edilebilir canım.
saol canım cok teşekkür ederım,cabucak gecıversın

Herkese günaydınnn....
gece annemi acile götürdük, burun kanaması vardı baya, durduramadık. Tansiyondanmış. Orda tansiyonu düzenleyip kanamayı durdurup gönderdiler.
Sabah aryaya ilaca başladım, kabus gb ya. Bütün kozları denememe rağmen çok zorladı. Nasıl olacak anlamadım.
çok gecmıs olsun,nedir bu cektıgın hastalaıklardan allah beterinden sakınsın canım
ben zeynep istanbuldan yaş 21
19 aylık bir paşam var !!yorgunluktan agrıyan ellerımle cay içmeye calısıyorummm bi yandn da nete bakıyom sen kimsinnn :)
kız Zeynep sen nerelerdesın,hos gercı ben de yoktum uzun zamandır :)
Of of offffffff...

Ay, ben dönembaşı toplantısını tamamen unutmuştum. Bir darbe daha.

Ne güzel ya... Görümcemlerin arkadaş gibi olmayı çok isterdim.

Şuna bak ya annesinin yaptığı yemekleri yemiyor, toka yutuyor. Geçmiş olsun canım. Neyseki fark etmişsin.
ay sorma sopalık tam

Ayyyyy geçmiş olsunnnnn. Nasıl başardı ya inanamıyorummm?!?!?

Pzt sendromuna yalnız girmiyim diye seni de aldım yanıma :D

Beğenmedik portakallı tatlıyıı :(( çok tatlı oldu ve baydı. Sanırım limonla olsaydı daha iyi olurdu ;)
limonla dene bakalım belkı olur,benım kocam şekerliyi sevdiğinden bize ıyı geldi.belkı portakalların da tatlıydı bayagı
gecmıs olasun canım,sağlık olsun başka zaman gıdersın umreye,bizler için de dua ett bol bol.

Dün akşam oğluşa yine biberon hazırladım. Yarısından azını içip itti. Tutturdu yere koy diye. Koyunca da üstümü açmamı işaret etti emecek diye!! Birkaç kez denedim ama almadı :(

pembe efe daha önce biberon almıyormuydu?benim aklımda biberon alıyor diye kalmış.

sonradan alışmaları zor oluyor.

Kizlar doktor doğum tarihini verdi
Allah kismet ederse 3 mart doğum tarihimiz. İkinci şehzade geliyor.

Geçmiş olsun canım.

Back
X