önce ikizdi şimdi üçüz oldu ve 16 gündür kanama

kanamam kesildi akşamdan akşam bir damla kahverengi çamur geliyor.ama ağrılar rahmin büyümesinden mi acaba. doktora 15 güne bir gidiyorum salı günü randevum.2 hafta önce bebeklerin kalbi atıyordu gelişimi iyiydi. salı günü gelişime bakacaz bakalım.

kızlar şşşşşşüüüükürler olsum bebeklerim yaşıyor. ama üçüncüyü aldırmamız gerekiyor. batmandayız acaba nerde yaptırsak.en yakın diyarbakır dicle üniversitesi ama tehlikesi çok diye biliyorm. yaptıranlar bilgi verebilirmi.bir diğer seçenek hacettepe siz nedersiniz.

benim kanama bir aydır sürüyor bitti derken yeniden başlıyor bu yüzdende korkuyorum.. bugün 10+3 olduk bebeklerimin kalbi atıyordu gelişimide çok güzel. artık kanamaya kafayı takmıyorum ama üçüncüyü aldırırsak kanama artar ve diyerlerinide kaybederim diye korkuyorum LÜTFEN bilgisi olanlar yazsın

kızlar cuma günü hiç bir ağrım olmadan tuvalete gittiğimde önce el kadar parça düştü sonra birden kan boşaldı. hertaraf kan içindeydi bacaklarımdan akıyordu. bu sefer kesin gittiler dedim.doktor 1 saatlik uzaklıkta umutsuzlukla gittim. yini mucuze bebeklerimin 3 taneside yaşıyordu. 2 gün hastanede yattım bugün geldim eve.kanamam azaldı.

burdaki doktorlara göre kanımda pıhtılaşma olduğu için iğne kullanıyorum sorun ondan kaynaklanıyormuş. iğnemin dozu çok az 0.2 lik. iğneyi kesersem bebeklere kan gitmez.kesmezsek kan akışı durmaz. ne yapacağımızı bilemedik. ayın 17 sine hacettepeden randevu aldım inşallah ordak, doktorlar bir çözüm bulur. uçakdan çekiniyorum ama başka çarem yok.

Back
X