Önce o kiskancti..simdi ben :(

ahh kızlarr ahhh......gün gelecek bu üzüldüklerinize üzüleceksiniz....değermi hiç üzülüp hem bedeninizi hem de ruhunuzu hasta etmeye....hayata öyle bir tutunmak lazım ki, yıkılmadım ayaktayım demek için ilk önce kendimizi sevmeli ve değerli kılmalıyız....bu hayat bize verilmiş en büyük armağandır, değerini bilmek gerekir....iyi bakın kendinize....:kkk:

ne güzel söylemişsin vakti gelince dyecez demi boşuna kkendimizi üzmüşüz diye. ama işte şimdi bunlara takıyor insan. allh beter şeylerden korusun. evet önce kendimiz.

valla guven muven kalmadı bende soyledıklerını uygulamayı bende ısterdım arkadas cevrem dagıldı ayda yılda bır gorusuyorum butun gun evın ıcınde tek basımayım kapımı bır allahın kulu calmıyo bıde kocamdan ılgı sevgı gorememek benı cok uzuyo ya ben onceden cok gucluydum kolay kolay aglayamazdım ama evlenınce aglama krızlerıne grer oldum ınanırmısınz bı ınsan hıc durmadan gunlerce ıclı içli aglayabilirmi ben ağlıyorum okadar zoruma gidiyor ki kocamın yaptıkları aglaya aglaya basıma agrılar gıre gire sanırım migren olustu bas agrısı nedır bılmezken sımdı en ufak seyde ınanılmaz agrılar gırıyo basıma asırı sıtres ve uzuntuden evlendıkten sonra mıde sıkayetlerım cıktı ortaya fılm cektıler mıdemden reflu gastırıt mide fıtıgı tespit edildi daha 27 yasındayım hergun mıde ve bas agrılarım oluyo uzuntudun sevmesem ayrılırım ama kopek gıbı sevıyorum izmirde yasıyorum bu arada ben ıcımı dokuyorum cok gormeyın bana özel hayatını döktü diye arkadas nasıl edınıcem burda kımseyı tanımıyorum kı pısıkologa gıtmeyı ısterım ama madı acıdan altından kalkamam ssk dada var amam bı kere gıttım bı daha gıtmem hıc memnun kalmadım

canım benim üzme artık kendini. zamana bırak. boşver. hepimiz ayn ı sorunla uğraşırken. senin ki daha ağır bastı bizlere. keşke bişeyler yapabilsek. nerde yaşıyosun

kislarrr vallah esim kiskanmaya basladi sizi :) ehehheh tabi ilgi göremeyince...
bu arada yeni topik acicam orayada gelin taammi :) öpüorum kojaman..

kız nereye accan topigı nereye gelelım ben yenıyım bılgılendırın benı

gel tabi anacim hepicinizi bekliom..tutukumavi, durubulut ve diger bütün kislar gelin birasda kilo vermeye calisalim..bu ara istahim cok acik herseyi yiyorum nolcak bu halim..

yasmin tatlim yeni basligim su..biri benim istahima dur desin ya ..

hem ruh halimiz degissin ilgi manyagi olduk ciktik..

gel tabi anacim hepicinizi bekliom..tutukumavi, durubulut ve diger bütün kislar gelin birasda kilo vermeye calisalim..bu ara istahim cok acik herseyi yiyorum nolcak bu halim..

yasmin tatlim yeni basligim su..biri benim istahima dur desin ya ..

hem ruh halimiz degissin ilgi manyagi olduk ciktik..

tamam canım benımde ilgilendiriyo

ehhehee biraz özleteyim kendimi demisdim :) özledinmi kuzum..ayy kislar seviorum hepinisi :))

misafir gelince acamiom neti ama aklim hep sizlerde..

özledim tabisi. bide benim için topig açsana. nasıl kjilo alınır. 9. aylık bebeğim var. ilk defa hamileyken aldım. doğumla beraber gitti. eski halime döndüm. bende kilo almak için uğraşıyom. bide bana el atsana. canımmmmm

kızlar ben geldim iyi gecelerrrrr =) nasılız ? fotografımı gördünüz mü ekledim ama silemiyorum onunla ugraşıyorum ya :( yeni topik neydi bu arada giremedim misafirim vardı :(

napıyosun bakalım keyifler nasıl. yalnız mısın.

sayenızde ıyıyım sagolasın sen nasılsın evet yalnızım dogumla kılolar gıttı demek ha ay nasıl ımrenırım oyle ınsanlara sıgarayı bırakınca kılo aldım basıma bela oldu kılo sorunu ben hamıle kalırsam cok korkuyorum o kılolar kalır dıye

sayenızde ıyıyım sagolasın sen nasılsın evet yalnızım dogumla kılolar gıttı demek ha ay nasıl ımrenırım oyle ınsanlara sıgarayı bırakınca kılo aldım basıma bela oldu kılo sorunu ben hamıle kalırsam cok korkuyorum o kılolar kalır dıye

giti ama keşke gitmeseydi. bende sigara içiyorum. bırakıyorum zaman zaman ama faydası yok. bide şu dönem emziriyorum galiba ondan da alamıyorum.hamile kalmadan önce biraz vercen. yoksa baya alırsın. galiba kilo almaya müsaitsin. neyse keyfin nasıl. moralini iyi dimi.

Back
X