- Konu Sahibi seheryelikiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esım bu yazdıklarımı bı gorse benı mafeder sen benimi kotuluyon mıllete dıye
Hoş bulduk
Biz yokluğunda bol bol konuştuk![]()
önce durumunu gözden geçirip farkında olmak,sonra kabullenmek sonrada çözüm aramak lazım evet bu bir süreç bencede..ama ne kadar devam ettigiyle alakalı bir durum..eminim şimdi eşini sevdigin için onun haklı bir tarafını bulup yeniden baglanmak yeniden güvenmek için kendinde hata arıyorsundur...çok seven tutkulu seven tüm kadınlar bende dahil bunu yaptıgım zamanlar çok fazla oldu...altında yatan bilmedigin birçok neden olabilir...bu konuda sayısız kitaplar okudum.sırf neyi neden yaptıgımı anlamak için...sen bence farkına varmışsın sorunu kabullenmişsin..sadece çözüm kısmında takılıyorsun...sana göre en iyi çözüm eşinle mutlu olmaktır ona sarılıp herşeyi unutmaktır belkide..ama bu bir çözüm mü buda tartışılır...senin için ne hayırlıysa o olsun umarım arkadaşım...
merak etme cnm görmez..korkma biz varis :) iyiki acmisim bu topigi bak neler paylastin azda olsa rahatliyosun..yalniz degiilsin..
karnımızı ve kasıklarımızı doyuran,,,ruhumuzu aç bırakan erkekler...
ya sormayın benım anneyle baba ayrılınca 10yasında tekstılde calısmaya basladım cok ezildım cok haksızlıga ugradım koforde calıstım satıs danısmanlıgı yaptım bı dıkıs tutturamadım bıturlu bu benım meslegım dıyebılecegım bır ısım yok okuyamadım suan acıkogretımden okumaya calısıyorum nasıpse seneye lıse kaydı yaptırcam calısmayı istiyorumda sormayın cocuklukta baba eziyetı ergenlıkte ustalar patronlar sımdıde esım gelen vurdu gıden vurdu pısıkolojım cok bozuk sımdı ıse gırsem bırı bısey dese 7sulalem olmuscesıne aglarım susturamazlar benı gece piskolojısıyle ıyıce derınlere ındım
ya evet canım ıyıkı acmıssın kızma bana konuyu ben actım o benden dertlı cıktı dıye ben yenı uyeyım konu nasıl acılır bılmıyorum bıde once o kıskanctı sonra ben yazısını gorunce tutamadım kendımı
ay kiyamam ya.. Cok üzülme he.zamana yay biraz kestirip atma.baksana ben kendimi unuttum seni dinleyince.elbette ruhsal aclik daha kötüdür..
Bu arada resmine baktim masallah cnm cok hossun..öküz la bu erkekler..
sagol canım benım ondanda cok zoruma gıdıyor ya sokakta mılletın bakıslarından yuruyemezken kocam benımle nasıl ılgılenmez dıye kafayı yıcem ben ya gercı 2 sene evvel sıgarayı bıraktım 20kg kendı cabalarımla 7sını verdım dahada vermeye calısıyorum allahtan boyum 170 67ye dustum sakın bana kılo aldıgın ıcın senden sogudu demeyın duser bayılırım cunku oda kg aldı ben dahada cok sevıyorum onu ya ben cok sevınlıyım bugun bır suru arkadasım oldu burda en azından kocama kafa takıp aglamıyorum yazısmaktan
AYYYYYYYYYYYYYYYYYY BUNLARI OKUMUS AMAN ALLAHIMgooggle da baslıgı gorup gırmıs once o kıskanctı sımdı ben