- Konu Sahibi Cahil Filozof
-
Tek gecelik ilişki yaşadığım kişiyle evleniyorum Eylül deAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
O zaman siz yüzeysel sevişmişsiniz.
O zaman sizinki tam cinsel ilişki olmuyor. Sevişirken daha ileri gitmeyi arkadaşınız mı istemiyor yoksa siz mi?Sevisip sarilip yatiyoruz. İliskiye girmiyoruz
Yani bilmiyorum ikimizin arasında böyle konuşma gecmiyorO zaman siz yüzeysel sevişmişsiniz.
O zaman sizinki tam cinsel ilişki olmuyor. Sevişirken daha ileri gitmeyi arkadaşınız mı istemiyor yoksa siz mi?
Nasil oldu pekiTek gecelik ilişki yaşadığım kişiyle evleniyorum Eylül de
Aynı sizin durumlar gibi doğal gelişti bir gün bi bakmışız her anımızı birlikte geçiriyoruz konuşmadık yani sevgili olalım diye zaten sevgiliydik 4 yıldır birlikteyiz ve 2 yıldır birlikte yaşıyoruz ne biliyim farketmeden oldu bizde anlamadık bazen hatırlayıp gülüyoruzNasil oldu peki
Cok tatlisin yaabla çekirdek ve kola mı aldım izliyorum konuyu son durumu ve gelişmeleri yazarsan sevinirim eheheheh
Beraber gecirdikten sonra sevgili oldunuz mu hemen yaniAynı sizin durumlar gibi doğal gelişti bir gün bi bakmışız her anımızı birlikte geçiriyoruz konuşmadık yani sevgili olalım diye zaten sevgiliydik 4 yıldır birlikteyiz ve 2 yıldır birlikte yaşıyoruz ne biliyim farketmeden oldu bizde anlamadık bazen hatırlayıp gülüyoruz
Arkadaş gibi takılıp yatakta buluşuyorsanız yatak arkadaşısınız baya baya. Karşıdaki ilişki değil yatak ilişkisi istiyor gibi.
Sana kesin bi taktik vereyim kendini tamamen çek, ortak alanlarda iş icabı konuş ama asla öteye gitme. Diğerlerine nasılsan ona da öyle ol hatta görmezden gel hiçbişe olmamış gbi.. Bak bakalım kafayı yiyo mu yemiyo mu becerebilirsen bu tutumu evlenirsiniz
Son noktayı koymuyorlarmissizi sevmeyen bir adam sizin duygularınızı suistimal ediyor, siz de bu gerçekle yüzleşmeye korkuyorsunuz gibi geldi bana.
sevişmeden kastınız nedir bilmiyorum, sadece bedensel olarak biraz yakınlaştınız mı, yoksa tam anlamıyla bir birleşme yaşadınız mı bilmiyorum. ama birleşme yaşandıysa ve bu adam hala size bciddi bir yaklaşımda değilse, sevmiyor, sadece oyalıyor.
Yani nasıl anlatıyım ilk görüşmeden sonraki haftasonu da görüşmeye karar verdik sonra haftasonları ikimizde doğa aşığı olduğumuz için o tarz yerlere gidip kalmaya gezmeye başladık konu bu hafta ne yapıyoruz diye açılırdı sonrasın da arkadaşlarla aynı ortamlar da bulunmaya başladık o yakın dostunu tanıştırdı ben tanıştırdım filan herkesin gözünde sevgiliydik onun kendi evi var tek yaşıyor ben ailemle yaşıyordum ama haftanın en az 4 günü orda kalmaya başlayınca bana ayrı dolap yaptırdı ben hiç bişey demeden eşyalarımı taşıdım yavaş yavaş bi bakmışım tamamen yerleşmişim valla ilk görüştüğümüz zil zurna sarhoş olduğumuz o gece aklıma geliyor da ne ara evlencek duruma geldik bana da tuhaf geliyorBeraber gecirdikten sonra sevgili oldunuz mu hemen yani
Bir şey soracağım öylesine biz sevgiliyiz diyince daha mı mübah oluyor?Eğer sevgili değilseniz siz çok farklı bir konumda siniz en azından benim için
Ne hallere geldi bu ülkenin insanları ? Hani Batı'nın ilmini alacaktık?
Sevgili olup olamayacaginizi konusamadiginiz biriyle iş nasıl sevişmeye geliyor yani nasıl anlasiyorsunuz da sevisiyorsunuz anlayamadımAynı ofiste çalıştığım birisiyle seviştik. 3 kere. Hiç sevgili olarak düşünmemiştim ama seviştikten sonra kararım değişti.
Sürekli aynı ortamdayız normal davranıyoruz. Küçük çaktırmadan elime dokunma, saçıma dokunma oluyor ama arkadaşız. Film izliyoruz, beraber çok eğleniyoruz, kıskanıyor bende de malesef kıskanma başladıgelen mesajları asla saklamıyor ama sevgili değiliz.
Böyle bir şey başına gelen oldu mu yoksa tamamen çıkarmalı mıyım hayatımdan bundan bi iş olmaz mi?
Aslına bakarsan benim ne ahlakima ne fikrine ikiside uymuyor ama adam seninle sadece bir iş için birlikte olup sonra seni takmiyorsa bu kadın ve adam benim gözümde belli konumdadır!Bir şey soracağım öylesine biz sevgiliyiz diyince daha mı mübah oluyor?
İki tarafın da rızası dahilinde bir şeyler yaşanmış. Konu sahibi sevgili olmak istiyor kendince sebepleri için. Ama karşı taraf tamam sevgiliyiz diyince mi normal olacak yoksa adamın gerçekten samimi olarak hissettirdikleri de önemli mi?
Adamın bunu ne amaçla kullandığı çok açık ama kız bir üst seviyeye geçmeye çalışıyor.Sevgili olup olamayacaginizi konusamadiginiz biriyle iş nasıl sevişmeye geliyor yani nasıl anlasiyorsunuz da sevisiyorsunuz anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?