Ne bileyim neye özür diledi peki:)Neye tepki ?
Alkolu alan oymus ama seni carpmis sanki..
Musait degilim demissin,o da rahatsiz ettigini dusunup gerilmis..Ne bileyim neye özür diledi peki:)
Önceki gece değil aynı geceydi.Musait degilim demissin,o da rahatsiz ettigini dusunup gerilmis..
Ozur dilemis..
Onceki gece alkollu iken sarf ettigi bir sozun mu canini siktigini dusunerek endise etmis..
Size de bir davranis bilimleri sozlugu lazim..
Hayir,neye kizip yukseldin bu kadar,sanki adam kapiyi kirip odaya dalmis gibi :)
Bence adam diretmeyince uzulmussun sanki sen..Önceki gece değil aynı geceydi.
Ya ben niyeti farklıydı o yüzden özür diledi diye düşündüm. O zaman da az mı tepki verdim acaba dedim.
Yükselmedim aslında gayet alçaktayım:)
Önceki gece değil aynı geceydi.
Ya ben niyeti farklıydı o yüzden özür diledi diye düşündüm. O zaman da az mı tepki verdim acaba dedim.
Yükselmedim aslında gayet alçaktayım:)
Bence adam diretmeyince uzulmussun sanki sen..
Simdi biz bize konusuyoruz..
Niyetinin farkli oldugunu neden dusundun ki,sana bunu dusunduren ne ?
Bak bunlar hep bilincalti.
Adam israrci olmadi,acaba beni begenmedi mi,hemen hayir diyerek geri adim atti..
Neden boyle oldu,ben buna bir gerileyim en iyisi tavri degil mi bu :)
Elestirmiyorum,yanlis anlama. :)
Konusuyoruz s
İnanın hiç alakası yok gergin de değilim uykuluyum sadece:)Bence adam diretmeyince uzulmussun sanki sen..
Simdi biz bize konusuyoruz..
Niyetinin farkli oldugunu neden dusundun ki,sana bunu dusunduren ne ?
Bak bunlar hep bilincalti.
Adam israrci olmadi,acaba beni begenmedi mi,hemen hayir diyerek geri adim atti..
Neden boyle oldu,ben buna bir gerileyim en iyisi tavri degil mi bu :)
Elestirmiyorum,yanlis anlama. :)
Konusuyoruz sadece.
Tamamdır teşekkür ederimadam senin böyle düşündüğünü anlayıp özür dilemiş zaten öyle niyetim yoktu yanlış anlaşıldıysam demiş. niyeti neydi ne değildi kendi bilir sadece sen sana gösterdiği kadarına tepki verebilirsiniz. burada tepki verilecek birşey yok.
Haklısınız öyle demedi ama.İyi de diyalog kurmuş neye daha sert tepki vereceksiniz?Bu gece sevişelim dememiş ki.
İletişimi güzeldi gerçekten.Adam güzel bir iletişim kurmış. Sonrasındaki tepkinizden sonra da yanlış bir şey yaptığını düşünüp kibarca özür dilemiş. Anlamadığım nokta şu neye sert tepki vereceksiniz?
Benim için deliriyor demedim ki.Geceyi sizle geçirmek istemiş de olabilir. Bunda bile problem yok. Böyle ilişki yaşayanlar da var sonuçta size uymuyorsa Hayır der geçersiniz. Bu tarz havaları anlamıyorum gerçekten herkes sizin için delirmiyor
Biri gece sizle samimiyken sabah terslerse tabiki hata yaptığını düşünür. Gerçekten çok farklı dünyalarda yaşıyorsunuz . Selam yazdı savcılığa vereceğim esprilerindeki gbiBenim için deliriyor demedim ki.
Ben de sizin tarz havaları anlamıyorum :))
Herkesi hemen havaya girmiş sanmayın bence.
Adam özür dilemeseydi tamam ama özür dilediğine göre hata yaptığını düşündü bence.
Anlamadım gece samimiyken sabah terslerse derken? Olay sabah olmadı gece oldu. Gece odana geleyim mi muhabbeti oldu. Ben de terslemedim müsait değilim dedim sadece. Gece gece yeni tanıştığınız birini odanıza kabul edebilirsiniz siz ama ben etmiyorum. Dünyalarımız farklı evet demekki.Biri gece sizle samimiyken sabah terslerse tabiki hata yaptığını düşünür. Gerçekten çok farklı dünyalarda yaşıyorsunuz . Selam yazdı savcılığa vereceğim esprilerindeki gbi
Hayır ben size odanıza alın demiyorum. Adam sizi beğenmiş bir şeyler yaşamak istemiş de olabilir ki çok doğal koca koca insanlarsınız . Ha size uymamış reddetmişsiniz. Adam da reddinizi kabul etmiş ve kusura bakmayın demiş. Siz hâlâ asayım keseyim sert çıkayın modundasınız. Adam ısrar mı etti, zorla odaya mı geldi? Niyeti farklıydı gibi ifadeler falan. Sevişmek istedi diye ırz düşmanı ilan ettinizAnlamadım gece samimiyken sabah terslerse derken? Olay sabah olmadı gece oldu. Gece odana geleyim mi muhabbeti oldu. Ben de terslemedim müsait değilim dedim sadece. Gece gece yeni tanıştığınız birini odanıza kabul edebilirsiniz siz ama ben etmiyorum. Dünyalarımız farklı evet demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?