- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
Evet ertesi gün Günaydın mesajı geldi:)Şeyi merak ettim ben;Adam o geceden sonra aradı mi sizi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ertesi gün Günaydın mesajı geldi:)Şeyi merak ettim ben;Adam o geceden sonra aradı mi sizi?
Konu neydi?Konudan alakasız yorumlara devam diyosunuz :)
Şu çabanız trajik:)
hmmm canın benimle tartışmak istiyorİroni yaparken (!) kullanırsanız ironi yaptığınızı anlayabiliriz. Aksi halde müneccim olmadığımız sürece biraz zor...
"ki " yi ayirmamisimhmmm canın benimle tartışmak istiyor
Benimse canım çay icmek! (bu unlemleri nereye koyacağımi hep şaşırıyorum)
Ha bide boş vakitleriniz de imla kurallarını sizden öğrenmekten kıvanç duyarım ( bak bu da pek bı devrik oldu sanki)
Tartışmak değil, rahatsız olduğum bir mesaja tepki verdim, siz de ironi olduğunu söylediniz, ben de ironi olduğunun anlaşılabilmesi için ne yapmanız gerektiğini söyledim. Çünkü anlaşılmıyor.hmmm canın benimle tartışmak istiyor
Benimse canım çay icmek! (bu unlemleri nereye koyacağımi hep şaşırıyorum)
Ha bide boş vakitleriniz de imla kurallarını sizden öğrenmekten kıvanç duyarım ( bak bu da pek bı devrik oldu sanki)
Yok valla çok var böyle engellediğim eski konularımda da vardırAtma Ziya din kardeşiyiz.
çok komikKongreye bak,ne kongresi acabaiçinde eskort eksik, sanırım adam da tamamlama çabası içinde
![]()
Size sormalı bu neyin üste çıkma çabası:)Konu neydi?
Ve hangi çaba?![]()
Aslında şöyle üslubum vs çok kibardım sert derken biraz daha sert durabilirmiydim yada daha farklı bi cevap mı vermeliydim acaba dedim. Dediğiniz gibi niyeti zamanla ortaya çıkar. Genel anlamda yorumlara bakınca doğru tepki vermişim demekki teşekkür ederim.Sert tepki derken daha nasıl sert tepki verecektiniz? Ben senin bildiğin kızlardan değilim diye mi bağıracaktınız yoksa hababam sınıfındaki Hürrem Hoca gibi bir genç kıza ne demek istedin yoksa tecavüz mü edecektin diye adamla kavga mı edecektiniz? Sosyal ortamda tanıştığınız adam sizle ilgilenmiş sizde karşılık vererek telefon numaranızı vermişsiniz, daha sonra görüşme teklifini kabul etmişsiniz, aramış sonra müsait olmadığınızı söylemişsiniz, o da sizin görüşmek istememenizden rahatsız ettiğini düşünüp kibarca özür dilemiş. Adamın niyeti sizle duygusal ilişkide olabilir, sevişmek de olabilir ya da her ikiside olabilir. Medeni dünyada ısrar ve zorlama olup tacize girmediği sürece bu yapılan normal. Siz neden daha sert tepki vermek istediniz ki?
Soruya soruyla cevap vermek. Şahane iletişimSize sormalı bu neyin üste çıkma çabası:)
bedava olan herşeye bayılırımTartışmak değil, rahatsız olduğum bir mesaja tepki verdim, siz de ironi olduğunu söylediniz, ben de ironi olduğunun anlaşılabilmesi için ne yapmanız gerektiğini söyledim. Çünkü anlaşılmıyor.
Bunun imla kurallarıyla ilgisi yok, yazarak kendinizi ifade ettiğiniz bir platformda anlaşılabilmek için gerekli olan ufacık şeyler. Ha ihtiyacınız varsa konuşup ders saati ayarlarız sorun değil, işim bu![]()
Kim dedi bedava diyebedava olan herşeye bayılırımrisk almamak için bütün " de " leri , "da " lari , "ki " leri ayırmaktan yildim .,
Şunu eklemesem olmaz sevgili Kudra
Ben mesajlarımı herkesin anlamasını beklemiyorum .
Yorumlarını sevdiğim yazarlardan birisin
Sözlerine alinmiyorun umarım sende sakalarima alınmazsin ama zor![]()
Aslında şöyle üslubun vs çok kibardım sert derken biraz daha sert durabilirmiydim demiştim. Dediğiniz gibi niyeti zamanlarSert tepki derken daha nasıl sert tepki verecektiniz? Ben senin bildiğin kızlardan değilim diye mi bağıracaktınız yoksa hababam sınıfındaki Hürrem Hoca gibi bir genç kıza ne demek istedin yoksa tecavüz mü edecektin diye adamla kavga mı edecektiniz? Sosyal ortamda tanıştığınız adam sizle ilgilenmiş sizde karşılık vererek telefon numaranızı vermişsiniz, daha sonra görüşme teklifini kabul etmişsiniz, aramış sonra müsait olmadığınızı söylemişsiniz, o da sizin görüşmek istememenizden rahatsız ettiğini düşünüp kibarca özür dilemiş. Adamın niyeti sizle duygusal ilişkide olabilir, sevişmek de olabilir ya da her ikiside olabilir. Medeni dünyada ısrar ve zorlama olup tacize girmediği sürece bu yapılan normal. Siz neden daha sert tepki vermek istediniz ki?
Bi soruya bakarım bi de soruyu sorana :)Soruya soruyla cevap vermek. Şahane iletişimaynen devam...
Yok hepsine açmıyorum canım hangisine isterse ona açıyorum.Eslem Hanım, her flörtünüzde daha doğrusu flört girişiminizde, birine merhaba deyişinizde, günlük kalıp muhabbetleri gerçekleştirdiğinizde hep konu mu açacaksınız?
Ben kullanıcı adlarına çok dikkat etmem normalde ama sizi ezberledim valla, bu üçüncü konunuz gördüğüm. Tez zamanda bir beyaz atlı prens bulursunuz inşallah, amin.![]()
Mevlana mı demiş yoksa ataol behramoğlu mu?Aslında şöyle üslubun vs çok kibardım sert derken biraz daha sert durabilirmiydim demiştim. Dediğiniz gibi niyeti zamanlar
Bi soruya bakarım bi de soruyu sorana :)
siz de aynen böyle devam![]()
İşte inşallah fırtınalı bir aşk yaşarsınız da konu açma zahmetine girmezsiniz artık. Minnoş parmaklarınız yorulmaz bu sayede.Yok hepsine açmıyorum canım hangisine isterse ona açıyorum.