- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.962
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hesap sorar gibi cevap yazmanıza gerek yoktu zaten doğru olanı yapmışım size göre de okuduysanız:)Bir niyeti farklıydı tutturmuşsunuz ama velev ki öyle ee yani? Hayır demişsiniz konu kapanmış. Bunda ters tepki gösterecek bir şey yok. Karşı tarat ısrarcı olmamış, sizi boğmamış, bunaltmamış. Ne yaşadınız da neyin tepkisini gösterecektiniz?
Oda numarasını sorarken hiçbişey düşünmedim saniyelik bişeydi. Zaten oda numarasını niye sorduğunu anlamadım gibi bişeyde yazmamışım okuduysan:) suçlu muamelesi de yapmadım çoğunluğun dediği gibi davranmışım.Oda numaranı söylerken ne düşündün Eslem?
Yağ bitmiş, biraz yağ isteyecektim diyecek hali yok adamın.
İşi son noktasına getirip, karşı tarafa suçlu muamelesi yapmaya gerek yok bence.
Teşekkür ederim güzel üsluplu yorumunuz için. Doğru olanı yapmışım dediğiniz gibi.Bence bildigin beraber olursunuz belki o gece diye sansini denemis. Siz de olmaz diyince, alkolun etkisiyle falan felan diye ozur dilemis. Daha ne yapabilirsiniz ki? Daha sert tepki adam acik acik seninle bu gece yatabilir miyiz dememis. Eger daha sert tepki verseniz hakliyken haksiz durumuna duserdiniz
İstemiyorum derken one night stand istemiyorumAdamı istemiyorsanız direkt söyleseydiniz. Müsait değilim deyip kestirip attığınız için sizi rahatsız ettiğini düşünüp özür dilemiş. Siz neye tepki veriyorsunuz ki anlamadım.
Çok teşekkür ederimGayet akıllı davranmışsın bence.
O zaman konusu olan konularda iyi eğlencelerBende başlığı görünce ‘ önce çıkma teklifi etti sonra kusura bakma ben yapamam dedi’ gibi bir şey bekliyordumresmen konu yok
![]()
Teşekkür ederim Otrera.Kendinize gelin isterseniz. Tıp kongreleri büyük otellerde gerçekleşir genelde. Bkz: kaya resort.
İnsanları çok saçma şeylerle itham ediyorsunuz. Ayıp. Dilinizin kemiği olsun biraz.
Boşsam hoşuma gidiyor zaman geçiyor:)Konu başlığı ni okuyunca evlenme teklifi etti sonra pardon dedi zannettim. Bu kadar basit şeyler için konu açmaya usenmiyormusunuz.![]()
Ahahha:))Umutsuzu geçer mi dedim ama eslem daha çok çalışmalı bu konudaevet işim yok ve yaklaşık 15 dakika sürdü listeyi yapmak
Eki Görüntüle 3035044
Teşekkürler ama hiç yorulmuyor :)İşte inşallah fırtınalı bir aşk yaşarsınız da konu açma zahmetine girmezsiniz artık. Minnoş parmaklarınız yorulmaz bu sayede.![]()
Beğendim:)Çocuğu beğendin mi
Bence gayet makul bir muhabbet geçmiş aranızda söylemen gerekeni söylemişsin. Ben gerekli veya gereksiz bir şey görmedim.
Aynen işteBen sabah aradi anladim yazıdan. Ne cesaret gece odaya gelmek .. fol yok fos yok...
Ben de nefret ederim.+1
Israrcı erkeklerden nefret ederim. Hepsini ruh hastası olarak görüyorum. Gerçekten büyük tehlike içeriyorlar. Çünkü ısrarın sonunda yine ret cevabı aldıklarında saldırganlaşıyorlar. İster pasif agresif tavırlar, ister direkt fiziksel olmak üzere şiddet içeriyor davranışları.
Israr edilirse yapacağım varsa da yapmam, sonuna kadar inat ederim. Çok fazla adım söylenip seslenildiğinde bile cinlerim tepeme çıkıyor. Hayır dendiğinde, tamam deyip geri çekileceksin. Ben hep öyle yaparım. Hayır hayırdır, evet demek değildir. Ne geldiyse başımıza bundan geldi zaten kadınlar olarak.
Yok biz açılan konularla ilgileniyoruz sadece. Diğerleri umurumuzda değil. Ama potansiyeliniz yüksek, umutsuzun en sıkı rakibisiniz erkek avcılığı konusunda.Ahahha:))
Valla ben bile saymamışım.
Unutmuşum bazılarını da.
Demek daha çok yolum var :))
Ama buraya yazmadıklarımda var istersen özelden yazayım ekle listeye![]()
Hesap sorar gibi cevap yazmanıza gerek yoktu zaten doğru olanı yapmışım size göre de okuduysanız:)