Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?

Oda numarasını söylemesinde ne var ki? Ben de telde konuşurken sorsa cevap olarak sanıyesinde söylerdim hiç aklıma odama mı gelmek isteyecek, gecenin bir yarısı kapımı mı çalacak vs gelmezdi o an. Düşünüp cevap versem belki gelir ama niye düşüneyim o an konuşuyoruz işte😅

Oda numarasını söylemesinde ne var ki? Ben de telde konuşurken sorsa cevap olarak sanıyesinde söylerdim hiç aklıma odama mı gelmek isteyecek, gecenin bir yarısı kapımı mı çalacak vs gelmezdi o an. Düşünüp cevap versem belki gelir ama niye düşüneyim o an konuşuyoruz işte😅
Aynen öyle saniyesinde cevap verdim o an düşünmedim.

değil oda no su o otelde kaldığını bile inkar edeceksin dr :KK53:

Aynen cidden anlamıyorum yahu şimdiki konumla alakasız kaç ay geçmiş neyin çabası.

Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?​

Konu başlığınızdan : karşı tarafın teklifini geri çekmesine şaşırdığınız ve bunun nedenini aradığınız , düşünülüyor.

Konu içeriğiniz ise daha farklı.

Başlık seçimleriniz : yüksek reyting hedefleyen ve bu uğurda , herşey mübah diyen günlük gazetelerin zihniyetini çağrıştırıyor.

Önce teklif etti sonra kusura bakma dedi?​

Konu başlığınızdan : karşı tarafın teklifini geri çekmesine şaşırdığınız ve bunun nedenini aradığınız , düşünülüyor.

Konu içeriğiniz ise daha farklı.

Başlık seçimleriniz : yüksek reyting hedefleyen ve bu uğurda , herşey mübah diyen günlük gazetelerin zihniyetini çağrıştırıyor.
Çok düşünülmeden atılmış bir başlıktı geri bildiriminiz hoşuma gitti:)

Yoo hödüklük değil. Kadını yolda görmüş ilk cümlesi odana geleyim olmamış herhalde. Gece saatlerce yan yanalarmış zaten. Karşındakinin rızası olduğunu düşünerek üstü kapalı teklifte bulunmak yanıldığını anlayınca da kibarca özür dilemenin hödüklükle alakası yok bence. Hatta gayet normal bir durum. Eğer ısrar etseydi o zaman çok başka bir durum olurdu.

Şimdi düşününce görüyorum ki haklısınız, madem adamın yanına oturdum tabi ki kendisine gerdeğe girmek istiyorum sinyali yollamışımdır tabi ki gelip bana sorabilir :KK45:İş arkadaşım bir Hint var, bazen onunla da saatlerce yan yana oturuyorum, kendi isteğimle yanındaki masaya oturuyorum yani umarım o da bu yanıma geldi isteğiyle oturdu kesin benimle takılmak istiyor demez:ruh:

Şimdi düşününce görüyorum ki haklısınız, madem adamın yanına oturdum tabi ki kendisine gerdeğe girmek istiyorum sinyali yollamışımdır tabi ki gelip bana sorabilir :KK45:İş arkadaşım bir Hint var, bazen onunla da saatlerce yan yana oturuyorum, kendi isteğimle yanındaki masaya oturuyorum yani umarım o da bu yanıma geldi isteğiyle oturdu kesin benimle takılmak istiyor demez:ruh:
Hayır aslında şöyle ,tamam adam yaklaşmış kendi de reddetmiş , adam da ısrar etmemiş zaten özür de dilemiş

Daha sert mi tepki vermeliydim diye sorunca ,herkes de daha nasıl tepki vereceksin gayet yeterli minvalinde yorumlar yazdı

Olay adamı normal görüp görmemek değil Yani

Back
X