- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.032
- 348
- 39
Allah uzun ömür versinzamanla öğreneceğim ! ( bak yine ünlem koydum ya )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah uzun ömür versinzamanla öğreneceğim ! ( bak yine ünlem koydum ya )
okAllah uzun ömür versin
Haklısınız kesinlikle.İnsanlar keşke kendi hayat görüşünü dayatma ve kendi doğrusunu "tek doğru" olarak lanse edip eleştiriler yapmasa.
Bana göre, benim için, benim fikrimle başlayan cümleler mesela daha medenice...
Kimine göre tek gecelik ilişki normaldir, Kimine göre normal değildir.
Evrensel bir doğru yok. Herkesin kendine göre doğrusu vardır.
Keşke bu cinsellik kavramı üzerinde insanlar birbirine bu kadar saldırmasa.
Bu kim cikti? Ben bunu hep fake buluyorum basindan beriYahu bir kere de şaşırtın be..Ablacım kaç uyeligin var.
Naz255 aslında üye ve derdi o kadar belli ki ...ama insan bazı şeyleri açık açık yazamıyor.Konularina bakmak yeterli anlamak icinBu kim cikti? Ben bunu hep fake buluyorum basindan beri
Bu kim cikti? Ben bunu hep fake buluyorum basindan beri
Komik olan da bana yakalanması. O kadar alakasızdı ki yani, bu şeref Kudra'ya aitti bence, bana değil.R -Rosa-KudrAlobar eslem uçağa binip koşa koşa gittiği adam yüzünden 363929922 kes konu açıp bir de bize carlamıştı adamı beğenmedim demişti ,şimdi de beğenmeyen adam için 2.üyelik alıp 2 kere de konu açmış
bir de bana senaryo kuruyorsun demişti beğenmemiş de o adama gitmemiş de
Aynen canım biz ikna olduk
En son da acil şifalar dileyip psikolojik tedavi almasını önermiştim almamış hala adama saplanmış kalmış burada üyelik üyelik koşturuyor![]()
O kadar emek verip liste yapmıştım ama ben yaaKomik olan da bana yakalanması. O kadar alakasızdı ki yani, bu şeref Kudra'ya aitti bence, bana değil.![]()
canım benim sen de çok Çetin savaşlar verdin onun konularında ,bunu hakettin emin olKomik olan da bana yakalanması. O kadar alakasızdı ki yani, bu şeref Kudra'ya aitti bence, bana değil.![]()
Eslem komple fake bence ya, doktor olması, yaşadıkları vs. Toptan yalan.canım benim sen de çok Çetin savaşlar verdin onun konularında ,bunu hakettin emin ol
Keşke beni de etiketleseydin oraya ,eslem hanım nasıl bir hasta ruha sahip olduğunu farketmiştir umarım
KudrAlobar lütfen diğer hesapla açılan adamı listeye ekleme ,uçakla zorla görmeye gidip ,adam tarafından beğenilmeyen ,sonra eslemin ben beğenmedim diye kuyruğu dik tutmaya çalıştığı adam bu !1!1!!111!
hala adamı zorla kendine yaptırmaya çalışıyor sapıklık bu resmen
bir de ablamın hesabı yazmış dahahahhahahahahahhahahaahahha aynen canım
Bence de biraz hak ettim. :) Ama en çok Kudra etti yani, liste falan yaptı şimdi.canım benim sen de çok Çetin savaşlar verdin onun konularında ,bunu hakettin emin ol
Keşke beni de etiketleseydin oraya ,eslem hanım nasıl bir hasta ruha sahip olduğunu farketmiştir umarım
KudrAlobar lütfen diğer hesapla açılan adamı listeye ekleme ,uçakla zorla görmeye gidip ,adam tarafından beğenilmeyen ,sonra eslemin ben beğenmedim diye kuyruğu dik tutmaya çalıştığı adam bu !1!1!!111!
hala adamı zorla kendine yaptırmaya çalışıyor sapıklık bu resmen
bir de ablamın hesabı yazmış dahahahhahahahahahhahahaahahha aynen canım
ben asla doktor olduğuna inanmıyorum ,diğerleri gerçektir Vanessa ve umutsuz gibi erkek erkek diye kendini paralıyorEslem komple fake bence ya, doktor olması, yaşadıkları vs. Toptan yalan.
babasının hesabından ağlayarak okuyordur ahhahahahhahahahhaha el sallayalım kızBence de biraz hak ettim. :) Ama en çok Kudra etti yani, liste falan yaptı şimdi.
Bahanesi feci komik, kuzenim yazdı dedi ya la.![]()