Önce umut verdi sonra da vazgecti...

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Merhabalar kizlar

Bu yaz tanistim onla, yaklasik 2 hafta beraberdik turkiyede, sonrasinda ikimizde ulkelerimize dönduk. Ikimizde yurtdisinda yasiyoruz. 2 haftada turkiyede oldugumuz surecte o kadar cok cabuk ilerledi ki hersey..
Ama Ulkesine döndukten sonra cok degisti, baska bir insan oldu sanki, karsimdaki o sevecen samimi insan yoktu. Telefonda sesimi bile duymak istemedi. Buz gibi oldu birden.. Yapamazmis ustune cok dusunmusmus yurutemezmis uzaktan iliski...

O kadar inandim ki onla birseylerin olabilecegine, sanirim buda hic iliski yasamamamin acemiligiydi bilmiyorum... Cok guvendim kizlar cunku herkes tarafindan sevilen saygi duyulan birisiydi.. Hemde beni seviyordu, vurulmustu bana, öyle söyluyordu.. O beni seviyor bende onu seviyordum, ne engel olabilirdiki, diye dusunuyordum...

Bahaneler uydurdu, uzaktan iliski yurutemezmis, mantikli olmaliymis, kultur farkimiz varmis.. Ayri dunyalarin insaniymisiz.. Birde 2 hafta icerisinde olanlari kucumsedi... Biz birsey yasamadik ki, bir beraber yemek yedik o kadar dedi.. Duygusal paylasimimizi umursamadi bile..Cok cok gucume gidiyor, aldatildim, kandirildim kizlar..

Benim icin ölen biten insan yok olmus resmen buzdan birisi olmustu. Velhasil 1 haftadir konusmuyoruz, bitirmek istedi, benim onu istedigimi bile bile... Ne instagramdan ne facebook adresinden ne de whatsappindan silmis.. Bende kiyamiyorum, silemedim bende.. Instagramda paylastiklarima bakiyor göruyor..

Geri dönsun cok istiyorum, bu kadar kalbimi kirmasina ragmen hala onla konusmak istiyorum.. Whatsappda her cevrim ici oldugunu gordugumde yazmak istiyorum ama tutuyorum kendimi, sen bu kadar gurursuz bir kiz degilsin yapma etme diyorum...

Sizden fikirlerinizi, tavsiyelerinizi, benle ayni durumda olup paylasmak isteyenlerin mesajlarini bekliyorum ister özelden isterseniz buradan yazabilirsiniz.

Desteginize ihtiyacim var... iyi ki varsiniz <3

2 hafta çok kısa bir süre. Keşke kendinizi bu kadar kaptırmasaydınız. Onun silmesini beklerseniz daha çok üzülürsünüz, bence siz silin, önünüze bakın.
Keske kaptirmasaydim... Blseydim sonunu onu tanimak bile istemezdim.. Cok guvendim, ihtimal vermedim böyle olabilecegine seven insan asar her problemi diye dusundum..

Keske kaptirmasaydim... Blseydim sonunu onu tanimak bile istemezdim.. Cok guvendim, ihtimal vermedim böyle olabilecegine seven insan asar her problemi diye dusundum..

Olur böyle şeyler. Şu sitede kalbi kırılmamış tek bir kadın bile yoktur. Kendi kendinize "artık hayatınızı dramatize etmeyeceğinize" dair söz verip önünüze bakmanız gerekiyor.

Canını sıkacak bir durum yok . Eğer uzun ilişki olsaydı zor atlatabilirdin. Ama zaten çok kısa bir zaman diliminde olmus hersey . Üstelik adamı da tam anlamıyla tanımıyrsun. Sil her hesaptan bence bırak sevmeyi hoşlandığını bile düşünmüyorum . Klasik erkek lafları işte . Sadece zaman geçirmek istemiş o kadar. Kendide söylemiş zaten sadece yemek yedik diye. Eger içinde sana ait bir duygu oluşsaydı mutlaka bu kadar kısa kesmezdi . Hayırlısı olsun hakkında inşAllah gönlüne göre verrir Allah

Öyle bir insan degildi. Yaz aski yasiyacak biri degildi. Ben ciddi dusunuyorum diye konusmaya baslanildi. Evlenmekti güya maksadi..
2 haftade ne evlenmesi demediniz mi?
Üstüne düşen görev tatili güzel geçirmekti ,o yüzden öldü bitti numarası yaptı,tamam.
Cidden yaşınız kaç?

Back
X