Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya madem foto yüklemicek neden sinirlerimizi ziplatiyoki en azindan benim cünkü ben fotolara bakip fikir almak istiyorum nasil oluyo diye ve böyle olunca cok kiziyorum yaa
al bendende okadarrr fstkcımm.topic açıolrr snrada arkdşlk teklf ednn bakn fotolra flndiolar.yav o zaman nye topic açtın arkdşlrn zatn profline bakar onlra msj at hbr ver o zaman.ha yok madm topc açıosn herkese açık yap fotolrını.1 deil 2 deil bu ne sçmalk ya
hannatos evt cnm ya bide topic aciyolar foto yükledim diye sonra yaziyolar profile bakin veya yüklüyolar fotoyu sonra geri kaldiriyolar mazeretleride zaten cok durdu sitede artik gerek kalmadi fln ne sacma madem koyuyosun niye kaldiriyosunki tekrar :mymeka: kaldircaksanda koyma yani bosu bosuna :enbuyukkk:
Arkadaşlar gecikmeli de olsa fotoğrafları yükledim o zamanda sorun benden kaynaklanmamıştı:)sayfada problem vardı..neyse ''rinoplastiden yaklaşık bir yıl sonra''konusunda fotoğraflara bakabilirsiniz..Hoşçakalın.. :)