- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Düşünmüyorum da virüse birlikte bir uyanış yaşadım galiba. Market alışverişi yapar öylece yerleştirirdim onlara daha önce kimlerin dokunduğunu düşünmezdim ya da bir kıyafet alırdım mesela yıpranmasın hemen diye yıkamadan giyerdim bir iki defa. Şimdi dışarı çıkmak istemiyorum eşimin de çıkmasını istemiyorum kapının önündeki ayakkabı bile pislik yuvası geliyor gözüme önceden nasıl terlik veya açık ayakkabı giymişim diyorum ayaklarım nasıl toz oluyordu kim bilir eve girip lavoboya kadar gittiğim yolu uçarak gidemeyeceğime göre baya baya ev batıyormuş. İlkokul çağındayken haftada iki defa duş aldırırdı annem formalarımız da haftada iki defa yıkanırdı şimdi okulda çocukların nasıl dikkatsiz olduğunu düşününce okuldan gelip formalarla koltuğa falan nasıl oturmuşum diyorum. Benim bebe küçük ama okula gidince baya bi koşusturma bekliyor beni. Galiba hiç bir yere dokundurmadan direkt duşa giricez hergün. Dün çocuklar gördüm koşup eğleniyor düşüp kalkıyorlardı toz toprak içinde zamanında ben de öyleydim şimdi annem beni nasıl eve almış diyorum. Ya da bir misafir gelir otobüsle ellerini yıkar otururdu kıyafetinde dışarı temas eden yerleri düşünmezdim. Misafir de kabul etmemeye karar verdim virüs bitse dahi. Bir an önce hayata karışmam lazım işe dönmem lazım sanırım bunlar hep boşluktan oluyor galiba. Sizde nasıl temizlik rutini. Bir de çocuğun tuvalet eğitimi başlayacak bir iki aya bunun altına kaçırması var parçasına kaydırması var of şiştim