Onceki konuma ek foto yoksa yanlis anlasilicak

Resmi once atsam daha iyi olurdu konuyu bilenler biliyo.
Canım ne guzel bileziğin var iyi bir şey bu birikim adına ama sen yinede bu kadar takma 5 10 tane taksan hoş olurda bu kadarı seni oldugundan farkli gosterebilir bilerek gosteris amaçlı takmış gibi görünebilirsin onu geçtim insanların gözü kalır yazık takma birdaha bu şekilde benim nacizane tavsiyem hem insanların gözü kalmamış olur hem de iç çekip nazar falan ederler bosver 10 tane var ise 1 tane varmış gibi bilsinler kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama eltinde özendi demekki ondan sormuştur oda kötü niyetli sormamıştır

Ay şu konuya yazıp yazıp üste çıkarmayın fenalık geldi sabahtan bu yana burma bilezik muhabbetinden. :kusmuk:

A_a_h A_a_h tamam anladık kocan çalışmış atmışsın kenara. Zamanı gelince de eltiye gövde gösterisi yapmışsın o da kek gibi atlamış..

Sen şimdi kıskanma falan dersin de bana da takıldı düğünde az buz değildi ama hiç gözüm görmedi. Balayından önce anneme emanet edip dönüşte hemen evimin kalan borcu için bir çırpıda bozdurdum çeyrek bile kalmadı. Beraber çalışır evimizi öderiz dedik.
Herkesin hayatta öncelikleri farklıdır tabi. Ama hayat eltiyle sidik yarıştıracak kadar da basit yaşanmamalı değil mi ama?
Sen şimdi bu konuyla ilgili bir konu daha açarsın belki ama bence yapma çok gereksiz hareketler bunlar..

Back
X