- 28 Şubat 2011
- 14.158
- 17.326
- 498
Altından daha değerli cevherler ile yaşıyoruz her gün..altın görünce bütün kk buraya toplanmışher kadının içindeki o gizli saklı heves
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altından daha değerli cevherler ile yaşıyoruz her gün..altın görünce bütün kk buraya toplanmışher kadının içindeki o gizli saklı heves
![]()
Allah akıl fikir versin çok sığ bir durumdasın mesela kafanı dağıtacak sağlık dergisi mesela ütopya mesela psikoloji dergisi mesela formsante değişik ve güncel gibi gibi ama seviye ne durumda pek emin olamadım hadi bayAyyy buna guldum ama. Hemen gidip dergi okiycam hangisi daha ogretici? Magazin dergisi yeterlimi?
Açız toplum olarakSene milenyum, kafalar M.Ö. bilmemkaç...
Iste bak konuda tam bu. Zevk iste. Mesela bende onlari takmam begenmiyorum. Konu begenip begenmeme bile degildi.
Bileziklerinizin dirseğinize kadar olduğunu veya da olmadığıni neden ispat etme gereği duydunuz ki?
Önceki konunuzdaki sorunuz eltinizin sizi kıskanıp kıskanmadıgi değil miydi?
Yok yani ben konu açsam, soruma değil de başka birşeye odaklanan insanlara, bırak birşey kanıtlamayi. cevap bile vermem..
Yani güle güle kullanın da millete ne sizin bileziklerinden..
Bu hep olan birşey değil mi :)diğer konuda yazmadım da burda tutamadım kendimi yazdımkadının çok üzerine geldiler. gram hesabı yaptılar, iki omuz dolmuştur dediler, amacın hava dediler, illa foto dediler, foto attı hani nerde diye susmadılar, görgüsüz dediler. konuyu baya saptırdılar. koca parası falan da dediler. kadın haftanın 6 günü full çalışan biriymiş halbuki. yani konuyu çok sabote ettiler.
Aynı bu şekilde anlatmaya çabaladık ama ı ı kafa başka güzel arkadaşım malesef konu sahibesininama işte böyle bişey takınca da eleştiri alırsınız, kaçınılmaz bu.
çünkü taktığınız şey toplumun genel algısında takı bile değil, bir yatırım aracı,
siz bunları takınca, bütün yatırımınızı üzerinize takıp geziyor gibi görünürsünüz.
belki çok daha fazlası vardır ama yarattığınız algı budur.
malım var malım var bakıııın,
e böyle olunca da ya gülerler ya bakalım ne kadar parası varmış diye hesap yaparlar. çünkü dediğim gibi bu tarz bilezikler artık takı olarak değil, yatırım aracı olarak görülüyor.
Abartı tabi.. yakismamis birini taksan daha şık ve guzel durur yanınada ne bileyim küpe ince bi kolye daha iyi... böylesine görmemiş diyorlar... Ayrıca kendinizi tehlikeye atarsınız...Hayir abartimi degilmi fln. Az once konum vardi oraya yukleyemedim
bana niye bu bilezikler bu kadar cazip geldi ben anlamadımAltından daha değerli cevherler ile yaşıyoruz her gün..![]()
Sonra da biz Türkleri neden atla eşekle geziyor zannediyorlar diyoruz.zaten yurtdisindakiler 50 yil oncesinde yasiyor be kuzum
biz ilerledikce onlar anlamsizca sabit kaldilar goc ettikleri seneden bi adim ilerleyemediler
yani benim yasadigim yerde su sekilde gezse biri kucuk dilimizi yutariz herhalde bu ne diye
Ayyy kiz bu ne hal?konunda sana hak vermistim tak iyi yapmissim diye ama resmi gorunce 180 derece degisti fikrim.bunun neresi zarif allahasen.komik ve gorgusuzce duruyor.bence catlatmaktan cok rezil olmus durumdasinizResmi once atsam daha iyi olurdu konuyu bilenler biliyo.
Aynı bu şekilde anlatmaya çabaladık ama ı ı kafa başka güzel arkadaşım malesef konu sahibesinin
deve ayol deveye biniyoruz saniyirlarSonra da biz Türkleri neden atla eşekle geziyor zannediyorlar diyoruz.
Etrafımda böyle biri olsa, asla onunla arkadaşlık etmem.
Aynen öyle kardeş boşvir boşluktan neremi neremi oynuyor millethahha boşa yoruluyorum dimi :)
ne bileyim belki farkındalik yaratırız dedim.
bunlar direk, para biriktiriyorum bakın bu kadar oldu, inşallah yakında bağ evi alıcaz bileziği gibi duruyor
zenginsen bülent ersoy gibi mücevher takacaksın,
aman neyse yav arkadaş, ne çok kafa yordum milletin takısına![]()
Parçalayasım geldi yeminle ya.
Kolumu gösterip bu kol varya bu kol.
Bu kol niye boş ha niye ????!!!!
Cok tesekkur ederim beni aydinlattin.Allah akıl fikir versin çok sığ bir durumdasın mesela kafanı dağıtacak sağlık dergisi mesela ütopya mesela psikoloji dergisi mesela formsante değişik ve güncel gibi gibi ama seviye ne durumda pek emin olamadım hadi bay