merhaba arkadaşlar, bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum üye olmak bugüneymiş.konuları okuyunca benzer yönlerim olduğunu düşündüğüm, benzer konular açan arkadaşları gördüm ve bana da fikir verirsiniz diye umut ediyorum:)aslında benim şu an anlatacağım sorunum belki çok büyük birşey değil, ama hayatımın büyük bi kısmını teşkil ediyor.ben üniversiteye gidene kadar fazlasıyla bakımsız, çok hoş olmayan bir kızdım.kaşlarımı almamıştım, yüzüm sivilceliydi, çok beğenilmediğimin farkındaydım.ve bir gün bir akrabamız benim hakkımda güzel değil diye söz etti.bu olay 5 yıl önce oluyor, ben şu an o halim gibi değilim ama artık yanıma biri gelince "acaba çirkinmi diyecek, acaba birisiyle benimi kıyaslayacak, boyu kısa mı diyecek, yüzü lekeli mi diyecek" kısacası bunları öyle takıyorumki, insanlar biraz fazla yanağıma baksalar lekelerime bakıyo sanıyorum, evde babam bakınca bile tedirgin oluyorum acaba bişeymi diyecek diye.çok basit gibi görünebilir ama bu bende takıntı gibi bişey oldu, bu konuları gerek ailem, gerek arkadaşlarımla çok az konuşurum ama girdiğim her ortamda böyle düşünüyorum, sizce nasıl kurtulabilirim?şimdiden teşekkür ederim