onceliklerin boylesi

Ahahah sormayın bir de o kadar makyajı bana da yapsalar ben ondan güzel olurum lafı :KK70: Yapma ya sanki makyajla Yıldız T..yi Adriana L...ya çeviriyorlar...Makyaj olanın altını çizer, renk eşitsizliği vs giderir hatları vurgular...Yoksa bu kadar insan niye estetik yaptırsın makyajla güzel olunuyorsa...
Kendilerini mi avutuyorlar ne bilmiyorum ki yani bazı makyajlar gerçekten büyük bir değişim yaratıyor aydınlatma gölge falan ama olmayan bir şey de var olmaz ki kaldı ki hepimiz günlük öyle makyajlar yapmıyoruz ki madem o kadar makyaj sana yapılsa sen de öylesin yap kardeşim o zaman bakıp bakıp hasetleneceğine ☺️☺️

Sabah 5’te evden çıkacaksam 4 te uyanır duş alır saçımı makyajımı yapar öyle çıkarım. Hiçbizaman bakımsız olmadım ama bunu birileri bana baksın diyede yapmadım. Bakımlı olmayı temiz olmayı seviyorum kendimi iyi hissediyorum çünkü kendime saygı duyuyorum.
Saat kaç olursa olsun solgun yüzlü tepeden toplu saçlı tipler canımı sıkıyor benimde.. bukadar mı vazgeçtin yaşamaktan daha bu yaşta diyorum..

kendim icin yapiyorum ben boyle mutluyum diyenlere asil sorum, kendini mutlu etmek icin yapiyorsan, bunu evde de yapabilirsin ama cogu insan disariya cikacaginda emek koyar, yanlis miyim? eminim evdede Bihter gibi gezen vardir, ama eger kendin icinse bunu neden disarida yapmak zorundasin?
Hanımefendi tamam da SİZE NE.
Hiç mi kendinizi sevmediniz?

ya bu dert degilde goruslerinizi merak ettim

bugun ise normalinden erken gittim, 6 gibi 2 saatlik bi tren aldim. treni beklerken yanimda hamile bir kadin duruyordu, saclar, makyaj yapilmis, hava sifir derece ve o kulotlu corap ve topuklu giymisti. herkes bakiyordu, hos bi kadindi. ama dusundum de hamile halinle ne kadar erken kalktinda o sac makyaj o kadar yapildi, hamileyken topuklularla nasil rahat ediyosun, ben on kat giyinmistim dondum, o kulotlu corabiyla elbisesiyle ve tekrar hamile haliyle usumedi mi. yada butun bunlar millet donup bana baksin diye deger mi. artik kiskandim mi, yoksa kendimi mi sorguladim acaba bende boyle yapsam diye anlamadim, ama bence degmezdi ego oksamaya o kadar emek
İnsanlar kendilerini seviyor, başkalarına haset etmek yerine. Bence siz de deneyin.

Valla özellikle kışları kıyafetime özen gösteririm bir sürü tarz şey giyerim. Botlarım de yüksek topukludur. Eğer karnımda bir bebek olsaydı bunu yapar mıydım? Neden yapmayayım ki yürüyebiliyorsam??

Back
X