Oncesi sonrasi fotografim 36.gun

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.515
13.718
448
Merhaba kizlar,

Bugün 36.gunum. Fotograflarimi ekledimm, bu arada kapali değilim. Ameliyattan önce öyle denemek için ortup cekmistim.

3.fotografta burnumun sag kanadinda hafif çöküntü var. Sizce geçer mi? ÇOK üzülüyorum. 2.fotograf Sol burun kanadim, o normal çöküntü yok.
Bir de yuzumde inanilmaz sivilcelenme var. Sizde de oldu mu? :( ne zaman iyilesicez aynaya bakıp o çöküntüyü ve sivilceleri gorunce üzülüyorum :(

Ayni derteyiz yuzum cok yagli ve sivilceli sanirim nrmal bekleyip sabir edicez amaaaa belli ki burnun daha cok sis daha cok erken biseyler demek icin. Biraz daha bekle derimmm :) benimde bi tarafi sis duruyor ama kafaya takmamaya calisiyorum

Ayni derteyiz yuzum cok yagli ve sivilceli sanirim nrmal bekleyip sabir edicez amaaaa belli ki burnun daha cok sis daha cok erken biseyler demek icin. Biraz daha bekle derimmm :) benimde bi tarafi sis duruyor ama kafaya takmamaya calisiyorum
canım benımde bır tarafı cok şiş senınki nasıl bir şişlik sertmi bide bombe gibimi

canım benımde bır tarafı cok şiş senınki nasıl bir şişlik sertmi bide bombe gibimi

Bombe gibi sankiii ama gecici sanirim. Sis yani belli ama cok sert de degil. Daha cok erken bisey demem icin ama iki aylik burnum ve halen daha masaj yapiyorum

Bombe gibi sankiii ama gecici sanirim. Sis yani belli ama cok sert de degil. Daha cok erken bisey demem icin ama iki aylik burnum ve halen daha masaj yapiyorum
benım 5ay canım hala aynı bombe gıbı sert gibiydi yumusadı elime artık kıkırdak gibi geliyor :(

Back
X