Bugün 36.gunum. Fotograflarimi ekledimm, bu arada kapali değilim. Ameliyattan önce öyle denemek için ortup cekmistim.
3.fotografta burnumun sag kanadinda hafif çöküntü var. Sizce geçer mi? ÇOK üzülüyorum. 2.fotograf Sol burun kanadim, o normal çöküntü yok.
Bir de yuzumde inanilmaz sivilcelenme var. Sizde de oldu mu? ne zaman iyilesicez aynaya bakıp o çöküntüyü ve sivilceleri gorunce üzülüyorum
Ayni derteyiz yuzum cok yagli ve sivilceli sanirim nrmal bekleyip sabir edicez amaaaa belli ki burnun daha cok sis daha cok erken biseyler demek icin. Biraz daha bekle derimmm :) benimde bi tarafi sis duruyor ama kafaya takmamaya calisiyorum
Ayni derteyiz yuzum cok yagli ve sivilceli sanirim nrmal bekleyip sabir edicez amaaaa belli ki burnun daha cok sis daha cok erken biseyler demek icin. Biraz daha bekle derimmm :) benimde bi tarafi sis duruyor ama kafaya takmamaya calisiyorum
Bombe gibi sankiii ama gecici sanirim. Sis yani belli ama cok sert de degil. Daha cok erken bisey demem icin ama iki aylik burnum ve halen daha masaj yapiyorum
Bombe gibi sankiii ama gecici sanirim. Sis yani belli ama cok sert de degil. Daha cok erken bisey demem icin ama iki aylik burnum ve halen daha masaj yapiyorum