Öncesi ve Sonrası 16 Fotoğrafla Sahiplenildikten On Dakika Sonra Fotoğrafı Çekilen Hayvanlar

M e g

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
72.780
118.850
698
Öncesi ve Sonrası 16 Fotoğrafla Sahiplenildikten On Dakika Sonra Fotoğrafı Çekilen Hayvanlar

Bir evcil hayvan sahiplenmeye karar vermek gerçekten çok ciddi bir karardır. Unutmayalım ki onlar birkaç aylık hevesler değil, bir ömürlük sevgidir. Bunun bilincinde olarak sahiplenmek gerekir. Tabii ki evcil hayvan sahiplenmek sizin hayatınızda güzel değişikliklere sebep olacağı gibi onların hayatlarını da bu doğrultuda etkiler.

Aşağıdaki tüylü dostlarımızın öncesi ve sonrası fotoğrafları barınaktaki ve barınaktan sahiplendirildikten 10 dakika sonrasına ait.

Bu hayvancıkların ne kadar mutlu olduklarını yüzlerinden okuyabilirsiniz.

Ve tekrar hatırlıyoruz ki, onlara birer şans verebilirsiniz. Tabii ki kendinizden eminseniz en yakın barınağı ziyarete giderek.

İşte huzurlarınızda hayatı bir ömürlük sevgiyle yaşayacak o sevimliler.

1)

Siz de sahiplenin efendim, bakın sonu hep mutlu bitiyor!

Patiliyo'dan alıntı..

:KK43: Kalbimi aldırıcam en sonunda ben..Sızlamasını durduramıyorum:KK42:

Ben bakmıyorum hiç böyle şeylere canım bazen konu açıyorlar bdv de hemen takibi bırakıyorum zaten bu konuda psikolojim bozuk :(

Ben bakmıyorum hiç böyle şeylere canım bazen konu açıyorlar bdv de hemen takibi bırakıyorum zaten bu konuda psikolojim bozuk :KK43:

Ama anlatmak istediğim şeyler var.....
Belki birileri... Hani bellkiii.......

Ama anlatmak istediğim şeyler var.....
Belki birileri... Hani bellkiii.......
Bazı şeyleri görmeyince katlanmak daha kolay oluyor benim için canım, bu konular zaten çok güzel şükür :dua: ama orada kalanlar sokakta üşüyenler bunları düşündükçe kötü oluyorum

Bazı şeyleri görmeyince katlanmak daha kolay oluyor benim için canım, bu konular zaten çok güzel şükür :dua: ama orada kalanlar sokakta üşüyenler bunları düşündükçe kötü oluyorum
Anlıyorum..
Sen bakma o zaman Bibim:KK60:

Ben bunları paylaşayım ki,1 kişi bile sokaktan veya barınaktan bir sahiplenme yapsa,o bile harika bişeydir..

Dünyada mutluluk enerji gibi sabit olsa, kendi hakkımdan feragat ederim yeter ki yavrular mutlu olsun.

Çok masumlar çok kimsesiz... Yapayalnız gelip yerleştikleri şu dünyadan minicik, tertemiz kalplerinde hüzünle gidiyorlar.

Back
X