Canım doktorum yücel demir. Sanırım ameliyatın zorluğuna göre fiyat değişiyor. Görüşme yapabilirsin çok tatlı güler yüzlü isteklerini güzelce dinleyip yardımcı olcak bir doktor. Sonrasındada çok ilgileniyor sık sık kontrle çağırıyor ve onun dışındada istediğin zaman arayıp gidebilirsin:)) park oran ofislerinde kendi ofisi:)
sekkurederim yardimci oldugun icin canim fiyati nekadar ortalama bide ilk gorusmede ucret aliomuBir iki insan burun ucumla ilgili şişmi hala çok etli ve sivri duruyor gibi yapımca moralim bozulmuştu ama şişler indikce daha çok şekilleniyor burnum ve çok beğenmeye başladım dahada iyi olcaktır:) doktorumun güven vermesi ve sabırla bana bazı şeyleri anlatmasıda motive etti :) şuan burnum çok daha iyi şişler iniyor :) iyi ki olmuşum diyorum:)) etrafımızdaki kimseyi takmamak gerekiyormuş. Doktorunuz iyise ona güvenin:)))
Canım ilk görüşmeye ben 1 yıl önce gitmiştim almadı die hatırlıyorum 2. Gittiğimde zaten kaydım vardı ameliat tarihi belli olacaktı o zamanda almadı. 7 bin civarında ortalama ameliat ücreticok te
sekkurederim yardimci oldugun icin canim fiyati nekadar ortalama bide ilk gorusmede ucret aliomu
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur kime olcaksın ameliyatBen 17 sinde ameliyat olcam kızlar ankarada çok tedirginim inşallah olanlar gibi bende memnun kalırım
Inşaallah teşekkür ederim.Canım inşallah herşey istediğin gibi olur kime olcaksın ameliyat
Osman latifoğlu ameliyat oldunuzsanırım öncesi sonrası diye belirtmeme gerek yok :)
Kime ameliyat oldunuz?illusive doktorunun ismini çok soran olmuş fakat cevap vermemişssin sanırım çokkk begendim burnunu doktorunun ismini verirsen çok iyi olur
Can'ım normal.sen kaime yaptırdınBenim oncesi sonrasi yapmam icin erken sadece sonrasini koydum bugun 7.gunum hala kanamam var normal mi kızlar lutfen cevap verin.
Esabil ekere burnumun sag tarafi tamamen kan kurumus temizlemeyede korkuyorum yaCan'ım normal.sen kaime yaptırdın
Sen gıt yarın doktoraEsabil ekere burnumun sag tarafi tamamen kan kurumus temizlemeyede korkuyorum ya
ayy cok güzel olmuss ilk burnunuz benm suankı burnum gbi hemen hemen aynı .... ne kadara ameliyat oldunz ??Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Istanbuldayim doktor ankaradaSen gıt yarın doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?