benim çöküklük sandığım şey diğer tarafın daha şiş olmasındanmış, bir taraf daha şiş olunca diğer taraf çökük görünüyordu, şişiklik baya geçti ama hala çok az bir miktarda var umarım o da geçer 3 ay oldu hala o ufak şiş duruyor, dışarıdan bakan fark etmiyor ama ben dikkatli baktığımda görüyorum.Canım merhaba. Uzun zaman olmuş yaptıralı ama merak ettim çöküklüğün geçti mi diye. Ben ameliyat olalı 15 gün oldu. Benimde atelden dolayı bir tarafımda çöküklük var ve moralimi bozuyor umarım senin geçmiştir
Doktorun kim canım. Burnun çok tatlı olmuş ne mutlu sanaselam kızlar ameliyatımı olalı 1 yıl oldu, eski burnum ve yeni burnum ektedir
teşekkür ederim canımDoktorun kim canım. Burnun çok tatlı olmuş ne mutlu sana
Reklama girmez cnm burasi burun estetik forumu herkes acikliyor yardim olmak amacla :) burnusun guzel olmus fiyat bilgiside verirsen guzel olur her gecen zy yukseliyor tabi ..teşekkür ederim canımreklama giriyor mu bilmiyorum ama nurgül altuntaş'a oldum
geçen sene 5bin'e olmuştumReklama girmez cnm burasi burun estetik forumu herkes acikliyor yardim olmak amacla :) burnusun guzel olmus fiyat bilgiside verirsen guzel olur her gecen zy yukseliyor tabi ..
Kime oldun??Öncesi sonrası bu şekilde tam 18 gün oldu şuan memnunum iyiki ameliyatı olmuşum :)
Adanada olsam ERHAN COŞKUN a yaptırırdım. Devlet hastanesinde. Çok doğal ve fonksiyonel burunlar yapıyor.nerde yaptırmayı düşünüyorsun. ben adanada araştırma yapıyorum. kararsızlık tam evet buldum dr.u dediğimde tekrar ortaya çıkıyor
Merhaba hayırlı olsun burnunuz. Gerçekten güzel görünüyorsunuz.Kime ameliyat oldunuz?Adana da 50 gün önce ameliyat oldum çokta memnunum Eki Görüntüle 2052195 eski burnum Eki Görüntüle 2052196 ve yeni burnum henüz şiş olmasına rağmen maşallah doğal duruyor
Ben de çok beğendim burnunuz hayırlı olsun.Nerde kime ameliyat oldunuz?Süreç nasıldı?Zorlu muydu?Öncesi sonrası bu şekilde tam 18 gün oldu şuan memnunum iyiki ameliyatı olmuşum :)
Merhaba indimi mburun ucunuz acaba, aynı dertten müzdaribim şuanBenim 18inci gunum umarim kalkiklik iner kizlar cevremdeki herkes cok kalkik diyo moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?