Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ben doğal istedim 3. Haftada bu kadar düşüş normal değil normalde kalkık olur bu haftalarda benimki erken düştü. Birde sag tarafa dokununca elime kemik geliyor doktoruma yazamıyorum cok ilgili degil bazen okuyor hic cevap vermiyor yazdıklarıma

Canim doktorun kbb doktorumuydu yoksa estetikcimiydi

Yok girmeden sordu nasıl olsun diye hafif kavisli ama önü dogal olsun dedim
Amrliyata girmedenmi ? Benim 3 boyutlu resmimi cekti beraber karar verdik ben dogal olsun ama ucu zaten dusuk suan daha da dusmesin hafif kalkik dogal olsun dedim hatta daha once ameliyat ettigu hastalarinin resimlerini gosterdi ve bir hastasinin burnunu gostererek bu bayaninki gibi olsun dedim ama suan bakiyorum ki alakasi yok bir de benim hala atellerim var atel cikinca da acaba az da olsa burun ucu dusuyormu ?

bence aşırı doğal olmuş bu. fazla sarkık bırakmış doktor

Gecmis olsun hangi doktora yaptirdiniz

Bende burun estetigi düşünüp doktor arayışında olanlardanım Ankara da yaptirmak istiyorum.Fikir verirseniz mutlu olurum kızlar

Merhaba canım ameliyatını nerede yaptırdın
Ankara’da Doktor Mesut Kaya . Ameliyat süreci iyi geçiyor,bu gün tamponlar alındı,perşembe alçı çıkarılacak.Doktor çok ilgili,güler yüzlü.Burnum bir kaç aya ancak oturur o yüzden erken yorum yapmak istemiyorum ama Mesut hocanın bütün hastaları memnun,umarım bende memnun kalırım.

Randevu almak istedim aslında ama ameliyat tarhni eylülden sonrası için verebileceklerni söylediler.Bende ondan dolayı onu eledim.Birçok doktor araştırdm ama daha yüz yüze görüşmedim Dr Ferruh Bingl e randevu aldm bilmiyorum hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…