V

Valla onun bu kadar degil ama yuzune yakisiyor kimse anlamadi estetik oldugunu :) bi degisiklik var ama farkedemedim diyolarResimlerde gorundugu kadar dogal mi gercektede yani estetik oldugunu anliyorlar mi? Bir de bisey sorucam arkadasinin burnunu yaptirdigini ondan cesaretlendigini yazmissin onunda burnu bu kadar guzel oldumu doktorunu oneriyor musun

ama soylede bi durum var kemio ksmi sis oluyo o donemler o zamanlar sanki daha duzdu sislikler indikce kavis biraz daha belirginlesti. suan cok yenisin benim 1 sene oldu burun ucumda hala sislik varms dusun. ama en once kemik kismidaki sislikler inicek. 3 4 ay bence kritik yorum yapman icin erken. ama.doktoruna danis yinede:)
 ama soylede bi durum var kemio ksmi sis oluyo o donemler o zamanlar sanki daha duzdu sislikler indikce kavis biraz daha belirginlesti. suan cok yenisin benim 1 sene oldu burun ucumda hala sislik varms dusun. ama en once kemik kismidaki sislikler inicek. 3 4 ay bence kritik yorum yapman icin erken. ama.doktoruna danis yinede:)