Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Meerhaba arrkadaşlarım bn yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum ve gozumun altındaki morluklar hala geçmedi tamam eskisi kadar kap kara deil ama sanki balici çocuklar gibiyim tuaf hiç böyle morarmamıştı kızlarr lutfenn cevp veri bu omur boyu kalacak mı :KK43:
Bence önceden de vardı ama sen burnunu hedef aldığın için onu görmedin şuan burun probleminde kalktığı için onu görüyosun :KK64:

Uc ayima girmek uzereyim

Eklentiler

• IMG_20150830_124544.webp
    IMG_20150830_124544.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 1.087
Merhaba çok güzel olmuş burnun bende 35 gün oldu ameliyat olalı genel olarak bi sıkıntım yok ama burnumun üzerinde feci sivilce çıktı senin de oldumu ya da olan arkadaşlar ne yaptınız? :KK43:
Teşekkür ederim çok fazla olmadı olanlari da ellemedim

Evren aydin a ameliyat oldum kbb ci ve devlet hastahanesi oldugundan ucret odemedim
Bilgi için tşkler cnm burnusun çok yakışmış kendisini hiç duymamistim ameliyatınla ilgili bilgi paylaşır misin bizimle nasıl geçti istediğin burun şeklini başardı mı eski bir resmini görmek isteriz farkı görmek daha kolay olur :KK68:

Diğer konularda yorum ve resimlerini gördüm süper olmuş üstelik bir kuruş ödemeden çook şanslısın yaa

İsmini yazınca Toros devlet hastanesi çıkıyor fakat kendisine nasıl ulaşabilirim özelden .. ben yurt dışında kalıyorum ön muayene imkanım yok tek resim yollayabilirim fiyat bilgisi için

Back
X