Şimdi şöylece bir düşüncelerimi seninle paylaşayım canım. Önemli olan doktorun yaptığı işlerin, sana anlattıklarının içine sinmesi çünkü sen o doktora görünümünü, yüzünü emanet edeceksin.
Bir kere benim de kemik eğriliğim ve burun eti problemim olduğu için KBBci olmasını istedim. KBBci tercih etmemin başka bir yönü de Plasitik Cerrahlardan daha doğal yapıyorlar ve görüştüğüm plastik cerrahlar nefes alma problemleri için bir çözüm getireceklerine dair bir şey söylemiyorlar genel olarak da KBBci ile ameliyata girmek istiyorlar ki bence bu çok tehlikeli ve riskli çünkü sonrasında Allah korusun olumsuz bir sonuç çıkınca her iki doktor da birbirini suçluyor olan hastaya oluyor.
Nefes alma probleminden ameliyat olmak istiyorum dersen devlet hastanesinde de özel hastanede de hiç bir doktor dış görünümün için bir şey yapmaz içten düzeltir kapatır. Sen o nedenle net olarak ne istediğine karar vermelisin.
Bu iş cidden zor, karar süreci çok zor ama asıl ameliyat sonrası 3 gün çok zahmetli, sabır gerektiren bir iş 4. günümdeyim. İnan hala merakla, sabırla bekliyorum.
Düşüncem iyice kafanı netleştir ve öyle araştır. Fiyat önemli ama en pahalısı en iyisi diye bir sonuç yok. Diyorum ya her iki doktor da aynı hastane için farklı farklı fiyatlar söylüyor. Sebebini sorduğunuzda ise hastane ücreti diye geçiştiriyor.
Aman iyi araştırın diyorum, reklam verenlere de kanmayın.