Öncesi_sonrası resim_sizce nasıl olmuş?

gayedeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
29
7
1
42
647781CB-8937-4E4B-8A93-B5EC6BA40F12.webp

Burun sırtımı çok törpülediği için ablak gibi bi görüntü var önden. Yandan bakınca burun ucum çok uzun. Burun kanatlarımdan biri daha şiş ve yanağıma doğru kemik gibi bi şey var. Bugün kontrole gidicem nasıl bi cevap gelick çok merak ediyorum.

Canım gayet güzel olmuş. Kaçıncı ayındasın
Burun sırtımı çok törpülediği için ablak gibi bi görüntü var önden. Yandan bakınca burun ucum çok uzun. Burun kanatlarımdan biri daha şiş ve yanağıma doğru kemik gibi bi şey var. Bugün kontrole gidicem nasıl bi cevap gelick çok merak ediyorum.
bende keşke daha kavisli yaptırsydım diyorum, İnşallah doktorunuz bir çözüm bulur

Son düzenleme:
teşekkür ederim içimde hep bi tereddüt var keşke kavisli daha kalkık olsaydı ya düşerse sonra diye vesvese yapıyorum
Tercih meselesi tabii. Ben emanet gibi duran burun sevmiyorum bence sizinkisi tam kararinda olmus.

10 üzerinden 9.5
Biraz üst kısmı fazla törpülemiş. Alt kısım uzun gözükmesine sebep olmuş. Ama çoğu insan çok pişman oluyor estetik yaptırdığına. Bunu göz önünde bulundurursak, 10 puanı hak ediyor :)

Harika olmuş bence daha oturmamıştır çok erken azıcık düşer düşerse de ama onu da kafana takma çünkü daha oturmadan bu kadar güzelse oturunca nasıl güzelleşecek kimbilir ;)

Back
X