Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim burnum da bu şekildeydi belki daha küçüğü. Ben de ameliyat oldum. Ama nasıl pişmanım anlatamam.ya aslında 1. burundadaa çok sorun göremedim
teşekkür ederim 55 gün olduCanım gayet güzel olmuş. Kaçıncı ayındasın
Neden pişmansınız çok my kötü olduBenim burnum da bu şekildeydi belki daha küçüğü. Ben de ameliyat oldum. Ama nasıl pişmanım anlatamam.
Canım gayet güzel olmuş. Kaçıncı ayındasın
bende keşke daha kavisli yaptırsydım diyorum, İnşallah doktorunuz bir çözüm bulurBurun sırtımı çok törpülediği için ablak gibi bi görüntü var önden. Yandan bakınca burun ucum çok uzun. Burun kanatlarımdan biri daha şiş ve yanağıma doğru kemik gibi bi şey var. Bugün kontrole gidicem nasıl bi cevap gelick çok merak ediyorum.
teşekkür ederim içimde hep bi tereddüt var keşke kavisli daha kalkık olsaydı ya düşerse sonra diye vesvese yapıyorumCokguzel olmus tam yuzunuzun burnu olmus
teşekkür ederim:))güzel olmuş . ama önceki de kötü değilmi ş
Tercih meselesi tabii. Ben emanet gibi duran burun sevmiyorum bence sizinkisi tam kararinda olmus.teşekkür ederim içimde hep bi tereddüt var keşke kavisli daha kalkık olsaydı ya düşerse sonra diye vesvese yapıyorum
çok teşekkürler:)Tercih meselesi tabii. Ben emanet gibi duran burun sevmiyorum bence sizinkisi tam kararinda olmus.
teşekkür ederim:)Güzel olmuş hayırlı olsun..
sizi daha genç göstermiş
çoook teşekkürler:)10 üzerinden 9.5
Biraz üst kısmı fazla törpülemiş. Alt kısım uzun gözükmesine sebep olmuş. Ama çoğu insan çok pişman oluyor estetik yaptırdığına. Bunu göz önünde bulundurursak, 10 puanı hak ediyor :)