• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisiz evlilikte düzelenler varmı? Umut olun?

Kadın çaresiz. Boşanmak istemiyor. Herkes boşan diyor. İstatistiklerin niye böyle olduğu belli. Ne kolay şey boşanmak dimi. Boşan. Bitti.

Belki aynısını yaşayan vardır. Belki çözümü vardır. Bunu sormuş kadıncağız. O bilmiyor mu boşanmayı.
Ne yapalım boşanma oranları düşsün diye seni sevmiyorum diyen herifle devam mı et diyelim.🤦 Ayrıca bize ne oranlardan? Dört duvar arasında kalınca oran mı yaşıyor bizimle. Eskiden oranlar az iken ne olmuş? Eskilerin evlilik hayatına bakınca hiçte içim umutla dolmuyor yani.

Kadın çaresiz. Boşanmak istemiyor. Herkes boşan diyor. İstatistiklerin niye böyle olduğu belli. Ne kolay şey boşanmak dimi. Boşan. Bitti.

Belki aynısını yaşayan vardır. Belki çözümü vardır. Bunu sormuş kadıncağız. O bilmiyor mu boşanmayı.
Arkadaşım sevgisizliğin çözümü yok. Ne yapacaksın kalbini yarıp sevgi mi koyacaksın? Bazı şeyler vardır ki tölere edemezsin. Aldatmak,kumar,şiddet ve sevgisizlik. Bunların telafisi olmaz. Evli durup ne yapacak. Her gün karalar bağlayacak. Çocuğu varsa ona yansıtacak. Psikolojikmen çökecek. Kolay mı sevmeyen biri ile aynı çatı altında yaşamak. O zaman neden evli?

Merhaba güzel kadınlar
Eşimle bi kaç senedir kötü günler geçiriyoruz.
Sevgisinin bittiğini söylüyor ama ben çok seviyorum.
Bu şekilde olup da düzelenler varmı?
Nolur bana umut olun.
Not:Bekara eş boşamak kolaydır sözünden yola çıkarak lütfen bekarlar yazmasın 😂
Böyle sıkıntılar yaşayıp düzelenler lütfen yazsın.
Lütfen çok çaresizim.
Eski konulariniza baktim vajinal atrofi yasiyormussunuz menopoz sebebiyle sanirim bu sebeple cinsel hayatiniz bitti ve bu da iliskinizin sevgi bagini kopardi anladigim kadariyla.

Sorununuza cokca cozum aramissiniz ancak cozumde bulamamissiniz.

Benim annem doktor önerisiyle bir vajinal flora duzenleyici probiyotige ek olarak intim jel kullaniyor ve karbonhidrattan yoksun besleniyor birkac senedir, vajinal yanma ve kurulugu duzeldi. Hic cerrahi mudahale, lazer vb seyler uygulatmadi.

Sizde bi doktorunuza danisin isterseniz.

Konunuza yanit verecek olursam saglik sorunum sebebiyle benden uzaklasan bir adami yanimda tutmazdim (kocanizin sizden uzaklaşma sebebinin saglik oldugunu dusunuyorum, mesajlariniza baktigimda)

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
''Böyle sıkıntılar'' dediğiniz eşiniz sizi sevmediğini söylüyor ve siz ben çok seviyorum diyorsunuz. İkili ilişkilerde iki tarafın da aynı duyguda olması gerekiyor. Sevgisi bitmiş adamın. '' Bekara eş boşamak kolay '' demişsiniz. Bekar olduğum için ben boşanın demiyorum. Size seni sevmiyorum diyen biriyle evli kalmak istiyorsanız bu sizin tercihiniz. Ama size sevgisi biten yarın bir gün başkasına sevgi besleyebilir bu da aklınızda bulunsun.

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Sizin yasınızda bir çiftten adam sevgim bitti diyorsa net aldatıyordur. Siz onu bı takip edin bence. Sevgisiz evlilikle geçen ömre yazık boşan bak keyfine ek olarak da

Yok bu sekilde olup düzelen yoktur. Evliyim esimin beni sevdigini iliklerime kadar hissediyorum ve hergun daha da artiyor. Aksi olamaz esim beni sevmedigini degil soylese hissettirse bu is olmaz . Adam esine size sevmedigini söylüyor ben seviyorum bekara bosanmak kolay onlar yorum yapmasiniz diyosunuz. Ne istiyorsunuz millet size oturun sizi sevmeyen insana yapisin mi desin ? Kadinlik gururunuzu iyice hice sayin mi desin ? Daha fazla yüz göz olmayin , size sevgisi bitmis saygisi da bitmesin dik durun

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Sevmeyen adamdan hiçbir halt olmuyor bence boşuna enerjinizi ona harcamayın

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Sevgı yoksa yapıcak bişeyde kalmamıstır.

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Linç geliyo hazır olun 😂 neyse ben yargılamadan güzelce yorum yazayım size. Neden bitti sevgi ? Sizin bir hatanız yüzünden mi? Bunları bilmeden yorum yapamam şahsn

Istediginiz bir turden çozum odakli yazmak istedim sizin için bosanmak soz konusu olmadigi için. (ama bekarım xD)
Ne kadar doğrudur ve geçerlidir bilemiyorum ama iliski uzmanları bu durumda biz kadinlarin sevgi ve ilgiyi erkeğin uzerinden almamız gerektiğini söylüyorlar.
Büyük ihtimalle o uzaklaştıkça siz yakınlaşmaya çalistiniz, o kaçtıkça siz kovaladınız, sonunda duygu bitti, adamın egosu kalktı, deger bilmez oldu... çözüm olarak, bundan sonra tum ilgiyi kendinize toplamanızı tavsiye ediliyor: kendi hobbylerinize, arkadaşlık iliskilerinize, bakiminiza vb ama esinize soğuk yaparak degil, sadece gerçekten onsuz yaşayabileceğinizi göstererek, bir yerden sonra zaten buna kendinizde inanıyorsunuz ve ona gore artik duyguyla degil daha objektif bakıyorsunuz iliskinize diye okumuştum. yani Oyle bir noktada artık siz karar veriyorsunuz evliliğe devam etmek isteyip istemediğinizi.
Boyle yaparak adamda shock etkisi oluyormus: bu kadin neden artık benimle eskisi kadar ilgilenmiyor? bu kadina ne oldu? Egosu biraz kirilinca yeniden size dikkat ve zaman ayırmaya basliyor ve ilgi yatirimi yaptikçca sevgide artıyor diyorlar.
Yani ne kadar doğru seyler gerçekten bilemiyorum ama maalesef boyle taktiklerde çalismiyorsa gerçekten pek yapacak bir şey kalmamış boşanmaktan baska, çok üzgünüm. Dilerim hakkınızdan hayirlisi olur

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Iyi de neden sevgisi bitti sevgi bitebilen birsey mi illa saygisizlik guven sorunu vs birsey olmasi gerekiyor ortada ciddi nedenlrr olur insan cok yipranir sevgisi tükenir niye bitti sevgisi

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Sevgim bitti diyen adamın peşinden koşacağıma bekar bekar otururum. Sevgisi biten adam için ne tavsiyesi istiyorsunuz anlamadım, bekar olduğum için anlamamış da olabilirim

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Sevgisiz evliliği bilemem ama kötü giden evlilik düzelebiliyor ben de eşime karşı sevgimin bittiğini dusunmustum bu süreçte ama ciddi anlamda kendini düzeltince şans verdim zamanla yeniden sevebildim ama erkekte nasıl olur bilmiyorum bu durum biz kadınlar çoluk çocuk toplum baskısı derken yeniden sevmeye şans verebiliyoruz ama erkekler daha net ve keskin varlıklar.. ikinci kadın ihaneti vs olmadan ayrılmak daha mantıklı sanki..

Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Asla düzelmez. Asla asla asla..
Bunu çekişmeli boşanma aşamasında olan bir kadın olarak yazıyorum.

Eşiniz size sevgisinin bittiğini söylüyor, yani bu evlilik bitecek. Bir evlilikte erkeğin sevgisi bitti ise o evlilik yürümez. Kadınlarda sevgi biterse de yürür ama erkeğin sevgisi bitti ise evlilik bitmiştir. Eğer diretirseniz büyük ihtimal aldatılabilirsiniz. (umarım olmaz tabi). Bence bir an önce nasıl bir yol izleyeceğinizi konuşun. En azından eşiniz size dürüst davranmış. Keşke bana da eski eşim beni sevmediğini söyleseydi, evliliğimi bu kadar uzatmazdım.

Eğer diretirseniz yıllarınız gidecek. Belki ileride gerçekten sizi seven biriyle olursunuz. Erkekler sevmediği kadına kan kusturur, öyle bir ilişkide kalmayın.

Neden size sevgisi bitmiş? Sordunuz mu?

Son düzenleme:
Merhaba güzel kadınlar
Nolur bana umut olun.
Lütfen çok çaresizim.
Seni sevmiyorum kelimesini duymak çok kırıcı değil mi?
Bir de bir kaç senedir kötüyüz diyorsun. Her gün kalbin kırık şekilde nasıl devam ediyorsun ?
Bir ilişkinin düzelmesi seneleri bulmaz. Düzeleceği varsa düzelirdi şimdiye.

Siz ona söyleseydiniz seni sevmiyorum diye, ne yapsaydı geri sevginizi kazanırdı? Bir kere soğuyunca hayır gelmiyor artık, boşanmak istediğini söyledi mi kaçırdım o kısmı?
Not: Bekarım, kelin ilacı yok yine de yazıyor :D

Ben evliyim. Ve sonuna kadar da esimin hakli olmasi cok aci.
Bakalim mucadele ediyorum. Cocugu icin bosanmaktan vazgecti bakalim ne kadar dayanabilicem veya onu yeniden ikna edebilecek miyim bilmiyorum.
Anladigim kadarıyla çocuk sayesinde devam.etmeyee karar vermiş bi evlilik var ama suan gencmisin bilmiyorum ama bitmiş bi evlilik var ileride daha fazla hüsrana uğrayacaksin..neden ikna çabası istenmeyen biyerde nasıl.kaliyosunuz eskiden evet kadin calisamazdi anneye babaya sığınırdi şimdi erkeklerden daha çok kadına daha fazla.is var cocukla.adami eve baglayanlarin kafasını hiç anlayamiyorum bugün bitmese yarın bitecek sonrada oturup gençliğine aglayacaksin yazik

Back
X