• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgisiz evlilikte düzelenler varmı? Umut olun?

Konu sahibesi sen bu adamın her yaptığı şeye yarabbi şükür diyip gormedim duymadım diyecek birisin..suan yok diceksin ama aldatılmaya herseye evet dedin yarın adami başka kadinla gördüğünde sana ilk ben sana.soyledm niye bosanmadjn beni sen mecbur bıraktın diyecek sen durduk yere adam sana aşıkmı.olacak saniyosun..bilemedim Allah yardımcın olsun nediyim

Sevmıyorum demiş ne diyelim şimdi ? Siz sevmedıgınız biriyle evli kalmak ister mıydınız

Merhaba güzel kadınlar
Eşimle bi kaç senedir kötü günler geçiriyoruz.
Sevgisinin bittiğini söylüyor ama ben çok seviyorum.
Bu şekilde olup da düzelenler varmı?
Nolur bana umut olun.
Not:Bekara eş boşamak kolaydır sözünden yola çıkarak lütfen bekarlar yazmasın 😂
Böyle sıkıntılar yaşayıp düzelenler lütfen yazsın.
Lütfen çok çaresizim.
Sevmiyorsa sevmesin diye yazdim sonra yorumlari inceledim
Nasil anliyorsunuz eşiniz sizi sevdiğini?
Hangi hareketlerden?
Cinsel hayati saymiyorum libidosu yüksek erkekse xy cinsellik yaşar

Son düzenleme:
Sevmiyorum demiş, sizce burdan döner mi? Dönse nereye dönecek? Size acıdığı için belki biraz daha katlanır evli kalmaya. Lütfen birazcık özsaygınız olsun.

Merhaba güzel kadınlar
Eşimle bi kaç senedir kötü günler geçiriyoruz.
Sevgisinin bittiğini söylüyor ama ben çok seviyorum.
Bu şekilde olup da düzelenler varmı?
Nolur bana umut olun.
Not:Bekara eş boşamak kolaydır sözünden yola çıkarak lütfen bekarlar yazmasın 😂
Böyle sıkıntılar yaşayıp düzelenler lütfen yazsın.
Lütfen çok çaresizim.
Sevgi varsa bitmez. Olan yuva bozulmaz. Yani size tam olarak senı sevmıyorum dıyosa boşanma durumunu sızın başlatmanızı ıstıyo

size sizi sevmediğini söylemeyi göze almışsa çok döneceğini sanmam oradan. ama sevgisinin bitme sebebi ne merak ettim. insan esine kolay koşay seni sevmiyorum deme noktasına gelmez

Orası öyle haklısın tabi de, kaç senedir beni sevmediğini söyleyen adamla da olmak için direnmezdim
Yani dirense de bir yerde pes edıcek. Sevgısız her şey ölür.Ama ne konuştuysam büyük yaşadım. O yüzden tavsıyemdır. Sevmıyorum diyen bırıne gerçekten istersen dagları del yaranamıosun.

Orası öyle haklısın tabi de, kaç senedir beni sevmediğini söyleyen adamla da olmak için direnmezdim
Yani dirense de bir yerde pes edıcek. Sevgısız her şey ölür.Ama ne konuştuysam büyük yaşadım. O yüzden tavsıyemdır. Sevmıyorum diyen bırıne gerçekten istersen dagları del yaranamıosun. O yüzden konu sahıbı adam ne dıyo sevmıyorum devammı etsın evlılık dıyo yoksa dızın gıtmenız ıcın yol mu yapıyo?

Yani dirense de bir yerde pes edıcek. Sevgısız her şey ölür.Ama ne konuştuysam büyük yaşadım. O yüzden tavsıyemdır. Sevmıyorum diyen bırıne gerçekten istersen dagları del yaranamıosun.
Ne yaşadınız?

Aynısını söyledi.Dava açtım.Zaten bunu söyleyen adamın mutlaka bir falsosu vardır.Siz yakalamamışsınızdır sadece.Sevmeyen adam her şeyi yapar hatta kendinde de bunu hak görür,ne de olsa sevmediğini beyan etmiştir.Hemen boşamalık bir adam,ben kolay kolay boşan demem bu arada
Boşandınız mı?

Menopoza yaklasan evli biri olarak yaziyorum, eşin resmen derenin suyu kurudu kurbağa gibi beklerken gözüm pörtledi artik diye gidiyor farkinda misin hani şu hastalikta saglikta diye imza attigin adam? Böyle birinin kafada surekli sanki tum kadinlar kucak acmis o karti bekliyormus gibi, bosansam gunde bes kisiyiyle olurum, hayalleri varken senin onu yanında tutmaya için nasil el verecek? Bu cocuk icin de yapilabilecek bir sey degil. 3 yil once bile bu dert varmis kafanda ölene kadar mi böyle üzülerek yasayacaksin. Bir kere üzülürsün. Sevmiyorum diyen adamin kaybetme korkusu kalmamistir. Düşün baska biriyle birlikte olmana bile okay bu adam artik.

evlendim boşandım sayılır mıyım ? kaygılı bağlanıyorsunuz kendi öz değerinizi biz ne kadar söylesek bile size hatırlatamayız psikaytriden yardım almalısınız

Sevgi bitmişse bitmiştir geri Dönüşü yok. İlişkilerde tek kişinin sevmesi yetmez. En mantıklısı boşanmak.

Dipnot: evliyim.

Beni sevmeyen adam totomu öpebilir deyip terki diyar ederim.Sizede aynısını önerebilirim.Ön menopoz sürecinde olup hergün yeni birşeyler yaşarken 6 7 ay regl olmayıp sinirlerim yay gibi gerginken söylesin hele öyle bir şey.Önce yolar sonra giderim 😅😂

Seni sevmiyorum diyen birine kusura bakmayın da sümük gibi yapışmak nedir?

Çok ağır oldu. Sonra aldatınca aldattı oluyor.
Not: boşandım, 1 çocugum var.
o eskidendi artık öldürüyorlar
bakınız uçurumdan atılan kadın
çocuklarıyla birlikte yangında ölen kadın
bunları daha çok duyacağız

Anladigim kadarıyla çocuk sayesinde devam.etmeyee karar vermiş bi evlilik var ama suan gencmisin bilmiyorum ama bitmiş bi evlilik var ileride daha fazla hüsrana uğrayacaksin..neden ikna çabası istenmeyen biyerde nasıl.kaliyosunuz eskiden evet kadin calisamazdi anneye babaya sığınırdi şimdi erkeklerden daha çok kadına daha fazla.is var cocukla.adami eve baglayanlarin kafasını hiç anlayamiyorum bugün bitmese yarın bitecek sonrada oturup gençliğine aglayacaksin yazik
Olay cocuk, para pul is guc degil ki yillar yillar boyu seni seviyorum, yapma boyle diyen birine seni sevmiyorum istemiyorum der. Depresyona sokacak, kadar onu her anlamda istemez yok sayarsan oda kendini toparladiginda seni sevmiyorum der ve sonuc bu olur.

Back
X