Tanıdıgım kadarıyla olan özellikleri ona yüklediklerim ile hiç çelişmedi, daha fazlasıyla da tanıyamadım zatenAyni durumu yasiyorum, ama tam anlamiyla tanimadigim icim beynimde ona istedigim karakteri yukleyip sevdigimi saniyorum diye dusunuyorum. Yalnizca begeni ve hoslanti olmali cunku tanimadigin, bir seyler yasamadigin insana asik olunmaz.
Duruş, yürüyüş, bakış, konuşma, ses tonu, kararlılığı, çevresiyle olan ilişkileri, hitabıFiziksel olarak mi cok begeniyorsun acaba ya da hareketleri mi karizmatik geldi.Belki de bi lafi hosuna gitti.
Karşılığı yok maalesefAşktan oluyor hepsi
Aynı ortamda bulunamıyor musunuz?Karşılığı yok maalesef
Ee daha ne olsun anamDuruş, yürüyüş, bakış, konuşma, ses tonu, kararlılığı, çevresiyle olan ilişkileri, hitabı
Aynı zamanda düşünsel anlamda da begeniyorum
O şansı kaybettim okul bitinceAynı ortamda bulunamıyor musunuz?
Ama bir yolu olmalı tekrar iletişim kurmalısınızO şansı kaybettim okul bitince
Aynı sınıftaydık, hiçbir adım atmadı bana karşı söylemesi zor ama hoşlanmıyor:)Ee daha ne olsun anamPeki o sizden hoslaniyor mu nerde tanistiniz
Sosyal medyada takip ediyorum ancakAma bir yolu olmalı tekrar iletişim kurmalısınız
Onda bulup baskasında bulamadıgım ne olabilir ? Bu soruya cevap bulamıyorum
Yaşanmışlığımız yok,
Tanımak deseniz o bile tam anlamıyla yok !
Ama gel evlenelim dese sorgulamadan evlenirdim herhalde
Ekleme : Çıkarımım benden hoşlanmadığı yönünde, ama ben hala bu hisleri yaşıyorum
Benden o manada hoşlanmayan birini ben neden bu dereceye getirdim hiçbir fikrim yok
Bazen hiçbir şey yapmadıgımı bazen de yeterince belli ettiğimi düşünüyorumOnun adim atmasini beklemeyeceksiniz. Siz soylemek istediklerinizi soyleyin ve oluruna birakin.
Tek tarafli sevmek guzeldir ama aci verir.Mutluluk neredeyse imkansizdir ama aski iliklerinizde hissedersiniz.
Okudum bende anlamadım ne bulduğunuOnda bulup baskasında bulamadıgım ne olabilir ? Bu soruya cevap bulamıyorum
Yaşanmışlığımız yok,
Tanımak deseniz o bile tam anlamıyla yok !
Ama gel evlenelim dese sorgulamadan evlenirdim herhalde
Ekleme : Çıkarımım benden hoşlanmadığı yönünde, ama ben hala bu hisleri yaşıyorum
Benden o manada hoşlanmayan birini ben neden bu dereceye getirdim hiçbir fikrim yok
Ne yapacagım ben bu hal ileOkudum bende anlamadım ne bulduğunu
Benim kadar kimse sevemez onuDuslerde sevdim senii , soyleyemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?