Ben anlamasini beklemiyordum zaten arkadaşlarım söylüyor. Yurumemiş koşmuşsun diyorlar. Diyorum ki anlamamistir sadece takipten anlamaz, hâlâ daha ısrarla anlamıştır diyorlar. Her takip eden aşıksa eğer Istanbul'un bütün erkekleri bana aşık o zaman her gün en az 5 erkek istek gönderiyorTam olarak nasıl anlamasını bekliyorsunuz ki?
Nasıl anladın ki ortada birşey yok ama yaBabam memur olduğu için dogdugumdan beri farklı sehirlerdeyim. Memleketteki çoğu insan beni tanımaz. Hoşlandığım çocuğu da bir düğünde görüp beğendim. Aileler yıllardır tanışıyor. Ama çocukla yüz yüze tanismadik konuşmadık. Geçen sene agustosta facebooktan ekledim. Kabul etti. 1 ay sonra instagramdan takip ettim. Geri takip yapmadı, muhtemelen tanimadigi için yapmadı. Ekimin sonlarina dogru twittera hic sevilmedigini vs yazmis. Kasım ayının sonunda da twitterdan takip ettim. Twittera hep sevilmedigini yazıyor. Yazın memlekette gördüm ama uzaktan, sanki bana bakıp gülüyor gibiydi. Gozlerim miyop olduğu için farketmedim. Ertesi gün kardeşini gördüm bana bakıp tebessüm etti sanki.
Sizce anlamış midir onu sevdiğimi? Herkes anlamıştır diyor kafam çok karışık
Eklemişsiniz sadece sanmıyorum bi itirafta bulunmamışsınız sonuçtaBabam memur olduğu için dogdugumdan beri farklı sehirlerdeyim. Memleketteki çoğu insan beni tanımaz. Hoşlandığım çocuğu da bir düğünde görüp beğendim. Aileler yıllardır tanışıyor. Ama çocukla yüz yüze tanismadik konuşmadık. Geçen sene agustosta facebooktan ekledim. Kabul etti. 1 ay sonra instagramdan takip ettim. Geri takip yapmadı, muhtemelen tanimadigi için yapmadı. Ekimin sonlarina dogru twittera hic sevilmedigini vs yazmis. Kasım ayının sonunda da twitterdan takip ettim. Twittera hep sevilmedigini yazıyor. Yazın memlekette gördüm ama uzaktan, sanki bana bakıp gülüyor gibiydi. Gozlerim miyop olduğu için farketmedim. Ertesi gün kardeşini gördüm bana bakıp tebessüm etti sanki.
Nasıl anladın ki ortada birşey yok ama ya
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama etrafımdaki bazı insanlar ısrarla anlamıştır diyorlarEklemişsiniz sadece sanmıyorum bi itirafta bulunmamışsınız sonuçta
Anlamamistir canım rahat olBen de sizin gibi düşünüyorum ama etrafımdaki bazı insanlar ısrarla anlamıştır diyorlar
Bence de ya, bana da saçma geliyor. Böyle diyenleri de sildim zaten. Kafa karıştıran insanlar onlar.Anlamamistir canım rahat ol
Kaç yaşındasınız pardon?Babam memur olduğu için dogdugumdan beri farklı sehirlerdeyim. Memleketteki çoğu insan beni tanımaz. Hoşlandığım çocuğu da bir düğünde görüp beğendim. Aileler yıllardır tanışıyor. Ama çocukla yüz yüze tanismadik konuşmadık. Geçen sene agustosta facebooktan ekledim. Kabul etti. 1 ay sonra instagramdan takip ettim. Geri takip yapmadı, muhtemelen tanimadigi için yapmadı. Ekimin sonlarina dogru twittera hic sevilmedigini vs yazmis. Kasım ayının sonunda da twitterdan takip ettim. Twittera hep sevilmedigini yazıyor. Yazın memlekette gördüm ama uzaktan, sanki bana bakıp gülüyor gibiydi. Gozlerim miyop olduğu için farketmedim. Ertesi gün kardeşini gördüm bana bakıp tebessüm etti sanki.
Ben anlamıştır demedim arkadaşlarım dedi. Ben 22, bunu diyen arkadaslarim da 22 hatta biri 25 :)Kaç yaşındasınız pardon?
Her duyduğunuza inanmayın diycem ama ya adam müneccimse?Ben anlamıştır demedim arkadaşlarım dedi. Ben 22, bunu diyen arkadaslarim da 22 hatta biri 25 :)
Yok ya twittera hiç sevilmediğini falan yazıyor anlasa yazmazdı. O kim muneccim olmak kimHer duyduğunuza inanmayın diycem ama ya adam müneccimse?
O zaman arkadaşlarınızı gözden geçirinYok ya twittera hiç sevilmediğini falan yazıyor anlasa yazmazdı. O kim muneccim olmak kim
Geçirdim ve çoğunu sildim ☺O zaman arkadaşlarınızı gözden geçirin
Bence öyle düşünüp kendinizi üzmeyinBen de sizin gibi düşünüyorum ama etrafımdaki bazı insanlar ısrarla anlamıştır diyorlar
Yok üzülmüyorum çünkü mantıklı düşününce bu ihtimal aşırı saçma geliyor banaBence öyle düşünüp kendinizi üzmeyin
Hangi üye?Bana bir üyeyi hatırlattınız
İsim bile benzer.
Konularınıza baktım yok benzetmişim sadece.Hangi üye?
Teşekkür ederim görüşünüz için. İnsanlar hep konuşuyor işte. Herkes herkesi takip ediyor bu devirde.Konularınıza baktım yok benzetmişim sadece.
Her yerden takip etmeniz aklında bir soru işareti oluşturmuştur. Ama kesin hoşlaniyor diyemez. Hem derse desin takılmayin. Evet hoşlandım işime gelmezse hoşlanmam. Benim elimde olan bir şey gibi düşünün. Herkese de anlatmayın. Duygularınızı içinizde yaşayın. Ağzı olan konuşur.
En güzelini yapmissin sil gitsinBence de ya, bana da saçma geliyor. Böyle diyenleri de sildim zaten. Kafa karıştıran insanlar onlar.
Yahu aramizda 5 saat var, çocukla aynı memleketliyiz ama onu taa 2020de tanıdım düşün bak o derece tanimiyordum onu. O da beni tanımıyor. Anlamıştır diyenler ya ağır salak ya da giciklik olsun diye böyle söylüyorlar benceEn güzelini yapmissin sil gitsinkafani karistirmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?