Ondan nasıl kurtulurum

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Kızlar merhaba
3 haftadır biriyle görüşüyorum ama son günlerde ilk günkü kadar beğenmediğini fark ettim
Bunun bir nedeni de ciddi düşünmediğini fark etmem oldu...çünkü gelecek ile ilgili bir tek kelime söylemedi ve ayrıca bazı laflar attım ortaya onu denemek için ve fark ettim ki kesinlikle benle gelecek düşünmüyor
Geçen gün bi konuda sudan sebeple kavga çıkarıp bitirmeye çalıştım...nerdeyse ağlayacaktı sonra da kapına gelirim seni başkasına kaptırmam falan dedi
Şimdi ben bu insandan soğudum gelecek düşüncesi yok...sizce nasıl ayrılabilirim? Gerçekten kapıma gelmesinden korkuyorum

Blöf yapıyodur bitti diyin ayrılın tehdit edecek bi kozu yoksa elinde ilişkiyi süründürüp daha da çıkmaza sokmayın böyle tiplere keskin olmak lazım.

Ayrı dünyaların insanıyız de :D ya da sen daha iyilerine layıksın :D şaka şaka ;

Sana karşı ‘özel anlamda’ ilgim olmadığını farkettim De geç . Gelirse de gelir kapına yani , o gelecek diye istemeye istemeye görüşmeye devam mı edeceksin . Yazık etme zamanına ;)

Gelecek planı yapmak için 3 hafta erken değil mi? Görücü usulü müydü görüşmeniz?
Yani tek falsosu gelecekten konuşmamak mıydı?

Yok görücü usulü değil kendimiz tanıştık ama ne bileyim gelecekle ilgili hiç lafı olmadı. Yaşlarımız küçük degil

3 haftada soğuduğunuz adam ya gelecekle ilgili planlar yapsaydı? Çok tanımadan etmeden bu tarz beklentiler içine girip hayatınızı sevmediğiniz biriyle geçirme riskini de ortadan kaldırın naçizane tavsiyem

Son düzenleme:
Ayrı dünyaların insanıyız de :KK70: ya da sen daha iyilerine layıksın :KK70: şaka şaka ;

Sana karşı ‘özel anlamda’ ilgim olmadığını farkettim De geç . Gelirse de gelir kapına yani , o gelecek diye istemeye istemeye görüşmeye devam mı edeceksin . Yazık etme zamanına :KK66:

Orası öyle de ailemle yaşıyorum...kapıma gelirse çok zor durumda kalirim

Yok görücü usulü değil kendimiz tanıştık ama ne bileyim gelecekle ilgili hiç lafı olmadı. Yaşlarımız küçük degil
Anlıyorum. Ne olursa olsun bana erken geldi. Peki sizinle birlikte olmasındaki amaç ne sizce? Beklentim varsa ben olsam sorardım. Örneğin: Ben sana karşı güzel şeyler hissediyorum senin de bana karşı hissettiğini düşünüyorum sen bizi gelecekte birlikte görebiliyor musun derdim. İnsanlar evlilik için maddi manevi her zaman hazır olmayabilir. Ve aşk geliyorum demez:) Hemen baskı yapmak da hoş olmaz.

Anlıyorum. Ne olursa olsun bana erken geldi. Peki sizinle birlikte olmasındaki amaç ne sizce? Beklentim varsa ben olsam sorardım. Örneğin: Ben sana karşı güzel şeyler hissediyorum senin de bana karşı hissettiğini düşünüyorum sen bizi gelecekte birlikte görebiliyor musun derdim. İnsanlar evlilik için maddi manevi her zaman hazır olmayabilir. Ve aşk geliyorum demez:) Hemen baskı yapmak da hoş olmaz.

Doğru aslında...şu an belki de ciddi düşünmek için erken...ama yaşımız küçük değil belki de o yüzden daha hızlı olmasını bekledim...tabi yanlış da olabilir
En iyisi ona sormak olacak sanırım

Doğru aslında...şu an belki de ciddi düşünmek için erken...ama yaşımız küçük değil belki de o yüzden daha hızlı olmasını bekledim...tabi yanlış da olabilir
En iyisi ona sormak olacak sanırım
Açık açık sorun. Zaten sizinle gelecek düşünmediğini hissettiğiniz için soğumuşsunuz. Aldığınız cevap beklediğiniz gibi olmazsa ayrılmak için bahane aramanıza gerek kalmaz. Hayata başka açılardan bakıyoruz dersiniz. Hem de aklınızın bir köşesinde bu iş olur muydu acaba diye kalmaz. Anladığım kadarıyla başka olumsuz özelliğini görmemişsiniz. Belki cevabı hoşunuza gidecek bir süre daha flört edip sonra evlenmeye karar vereceksiniz:)

3 hafta gelecek düşünmek için normal değil zaten genelde. Eğer 3 haftada düşünse emin ol şu an çoğu kişi şu an " bu ne acele, sakladığı bir şey mi var? Yangından mal mı kaçırıyor" vs derdi. Son yaptığı da .mantıklı değil zira. Ama soğumaniz bu yuzdense şimdi evli olanların yüzde ellisi evli olmazdi bu mantığa göre.

Back
X