Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dava daha görülmediNafaka alıyormusunuz ?
Bana inat böyle yapması zoruma gidiyor ben onun için çocuğumu bile bırakıp çalıştım kendi emegimle bile bana bunları yapmadiKurtulmuşsunuz şükredin ve onu takip etmeyi bırakın artık..size ne..ne halt ederse etsin.
Dava daha görülmedi
Boşverin hayır gelse ayrılmazdınız zaten.
Bunu yapabilecegimden emin değilim çok kotuyum daha olanları bile kabullenemedim bide böyle davranması çok üzülüyorum gercektenAcı çok yaniyor,doğru olanı yapmışsın canını fazlasıyla yakmissin senin de canını böyle yakacagini saniyor,doğru saniyor fakat belli etme olabildiğince mutlu görün daha çok yansın cani.
Sizce gerçekten üzüldüğü için mi böyle yapiyorAcı çok yaniyor,doğru olanı yapmışsın canını fazlasıyla yakmissin senin de canını böyle yakacagini saniyor,doğru saniyor fakat belli etme olabildiğince mutlu görün daha çok yansın cani.
Muhtemelen,tanımıyorum kişiliği nasıldır bilmem anladığım kadarıyla oyle,canı yandığı için canınızı size yapmadıklarını kardeşlerine yaparak yakmak icin.Sizce gerçekten üzüldüğü için mi böyle yapiyor
Çok çektim gorumcemden kaynanamdan onları sevmedigimi iyi biliyo eve yanimiza yollamazlardi onu gece yarıları geldi hep eve yine onlarla vuruyor beniherkes ektiğini biçecek, ha bu dünyada ha ahirette...