Ondan nefret ediyorum

bu erkek milletine dicek laf bulamiyorum
98 % hepsi pislik
simdi o rus kizi yikasin camasirlarini, ütülesin, bulasiklarinida yikasin, yemeginide yapsin olurmu

Sen niye gidiyorsunki ?
Topla adamin esyalarini koy kapiya,kilitide degistir.Ne hali varsa görsün,senin yerinde olsam bosanmamda,süründürürüm...Sen cikip gittiginde ne olacak,hergün kendini yiyip bitireceksin..Bence onu koy kapinin önüne rezil olsun..

artık geri dönsede boş,bu kadar olandan sonra yazık etmiş evliliğinize...ama şanslı olduğunu hiçbir zaman unutma cnm daha yaşın 23 aynı yaştayız ve çocuk sahibi olmaman en büyük avantajın...o iğrençliği yıllar sonra yapmasından daha iidir çabuk yırtmışsın paçayı...o kadar gençsinki dolu dolu güzel günler seni bekliyor..

bazı erkekler evlenince değişiyor bunun nedenini hiçbir bilimsel araştırmacı bulamadı, belki nedeni bulunmuştur ama buna çare bulunamadı. bu bencillikten başka bişey değil. kardeşim madem bu kızın canını yakacaksın niçin onun hayatına girip koca bi ömrüde mahvediyosun. düpedüz bencillik, adilik. bırak kızı belki daha mutlu bir hayat kuracak. offff offfffff. neyseki senin çocuğun yokmuş. üniversitede okuyormuşsun türkiyeye gelince kendi ayakların üzerinde durabilirsin hiç değilse. inşallah bundan sonraki yaşamında daha iyi olaylarla karşılaşırsın. onuda Allah'a havale et. ne hali varsa görsün.

Allah yardimcin olsun güzelim.Insallah bundan sonra güzel hayatin olur. üzülme bak ne güzel ailende yaninda, yasinda genc cocukta yok.

hergün forumlarda gazetelerde okuduğum çevremden duyduğum neredeyse alışık olağan bir durum haline gelen birşey aldatma..

bu kadar çok dengesiz defolu insan mı olur. çivisi çıkmış ahlakın insanlığın...

seni haketeyen biriyle bir sn bile geçirme... onsuz daha mutlu daha huzurlu olursun affedilecek mazereti olacak birşey değil ki bu aldatma...
seven insanın gözü dışarısını görmez.

Normalde evli çiftler rasında olan olaylara yorum yapamıyorum yani konuşamıyorum etkilerim diye....

Ama sana söylüyorum canım arkana bile bakmadan dön eğitimini tamamla hayatına devam et....

Bundan sonraki yaşamında mutluluklar....

nefret etmekte haklısın...
ayranı yok içmeye tahtarevanla gider bilmemneye...

hem işsiz hem rus kovalıyor oh ne ala memleket....

Allah hayırlısını versin eşin de hayatın da...

Sanıyorum senin kadar sabırlı olmayıp, tembelliği için çok yakında o rus tekmeyi basar buna…
Sonuç her erkeğin yaptığı gibi kürkçü dükkanına geri dönüş senaryosu ve akabinde af dilenmeler…
Bırak sakın o yüreğini bu kişi için üzme,hiç değmez zararın neresinden dönersen kar say kendine…
Sen değil o üzülsün kendi haline….. :1closedeyes:

eşin 23 yaşında kadında 32 yaşında öylemi...
eşin o küçük yaşıyla ve boyuyla böyle iğrenç şeylerdemi yapıyo...
pes yani pes...
sorumsuzlukta diz boyu....
ailende arkandaysa,çekmek zorunda değilsin tabiki...
türkiye ye geldiğinde üniversiteye devam edersin...:teselli:

Yanlarında mis gibi karıları varken neden böyle yapıyor bu erkekler...
yalnız degilsin arkadasım kimlerin basına geldi bu tarz olaylar ne ilksin ne son..
güvenmiyorum onlara..artık hiç..

senin için en doğru kararı vermişsin canım.kendini üzme inşallah çok mutlu olacaksın.sevgiler :))

canım evlenmeden önce böyle sorumsuz oldugunun farkında değil miydin?
üstelik okulunu da bırakmışşın
almanya fikri cazip geldi heralde
bazı hatalar vardır ki hayatımıza mal olur..
inş.bıran önce kurtulursun o adamdan

aldatma olayına hiç şaşırmıyorum artık
babam yapsada sasırmayacam
eğitiminize devam edin geçmişinizi silin
yepyeni hayatınızda mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…