Ondan nefret ediyorum

bu kadar erken ,yolun başındayken fark etmiş olmanız büyük bir şans ...Kesinlikle sizi güzelliklerle dolu yepyeni bir sayfa bekliyordur , en doğru kararı ve değerlendirmeyi yapmışsınız zaten ..sizi kucaklayan bir ailenizde vardır ..artık yolunuz açık ..Allah gönlünüze göre versinn

Herseyini birakip ona gelmissin
Yuvam, esim hayatim diyerek gurbet ellerde bir ise girip çalismissin
O sana ihanet etmis
Ondan uzak daha mutlu bir hayata sahip olabilirsin
Ailende arkandaymis...hiç dusunme...o dusunsun...Hakkinda hayirlisi olsun

oan gebe kalman için sebep yok birkere aldatmanın heycanını yasayan erkek anında bu huyundan vazgecer mı sanıorsun?seneler alır..gecsin neden böle biriyle senlerini geciresin ki onurlu bi kadının yapması gereken yap bence ve git..

kıyamet alametleri bunlar.
anlayamıyorum allah kadınlara dokuz erkeklere bir nefis vermiş. allahın cezaları bir nefislerine sahip çıkamıyorlar. klava:
Biz dokuz nefisle napalım o zaman. Allah nefislerinin gözünü doyursun.

Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin...:Saruboceq::Saruboceq:

Şartların çoğu aynı durumdaki kadının şartlarına göre çookk iyi,ailen yanında,çocuğun yok,okulun var bunlar hep avantaj senin için.ne durumda kadınlar var parası yok ekonomik özgürlüğü yok,ailesi kabul etmiyo birde çocukla o kocaya mecbur kalıyolar.buraya dönüp yepyeni bi hayatın kapılarını açabilirsin.zaten artık bu evliliğin elle tutulacak biyanı kalmamış kendi babası bile sana türkiyeye dön demiş.sen gerektiği kadar şans vermişsin artık bence.

Benim Söyleyeceklerimde Bunlar Arkadaşım ALLAH Yardımcın Olsun...

gel canım gel inşallah türkiye derdine derman olur.....
böyle herifleri varya şişe takıp çevirme yapmak lazımmmm klava:

Allahım yardımcın ol bak göreceksin o mutlaka pişman olacaktır ama son pişmanlık fayda etmez kararırından vazmeçme derim benim eşimde beni aldattı boşanma davası açtım pişman oldugunu söylesede herşeyi yapmacık seni seven değer veren gerçek bir insan karşına mutlaka çıkar ona bişey söyleme bazen en büyük ceza susmaktır.senin değerini bilmeyen utansın boşver gitsin ya kimileri vardır aşkın en yücesine layıktır kimileri vardır aşkın en yücesini versende aşagılıktır başka bişey demiyeyim artık

Yakin bir komsu ablamiz var burda, böyle bir sohbet esnasinda bana söyle dedi:

Kocan becerikli ise, sorumluluk sahibi ise hicbir zaman sirtin yere gelmez gülsüm, lakin beceriksiz sorumsuz tembel bir adamla evli isen sende onunla beraber sürünürsün....
Bir erkegin her derdi cekilir, kumari, ickisi, capkinligi, hatta ve hatta bazen dayagni bile ama hic bir kadin calismayan bir erkegi cekmez...

Dogruluk payi var galiba...etrafimiza baktigmiz zaman kocasinin dayagni cekeni, aldatmasini cekeni görüyoruz fakat calismayan bir adami ceken bir kadin cok cok nadir...neden?? Bir erkege bu yakismaz, erkek evinin diregidir, erkek evinin aslanidir, karisini coluk cocugnu gecindirendir ekmegini tastanda olsa cikarandir, bir erkek bunlari yapmiyorsa karisinda zerre kadar saygisi ve degeri olmaz...

Sen en dogrusunu yapiyorsun güzelim, hakkinda hayirlisi olsun..:teselli:

en azından çocuğun yok.yinede şanslı hissetmelisin kendini y çocuğun oldultan sonra anlasaydın nasıl biri olduğunu.her işte bir hayır vardır.YENİ VE İNŞ GÜZEL BİR HAYAT SENİ BEKLİYOORRR.bence mutlu olmak için birçok sebebin var...

affedilcek bi yanı kalmamış sorumsuzluk üstüne aldatmışda bence
Allah a şükredin yol yakınken anladığınıza için
en azından yanlız değilsiniz aileniz yanınızda
allah yardımcınız olsun

umarım sizin için en doğru karardır.
bundan sonra ki hayatınızda umduğunuzu bulmanız dileğiyle

çok çok doğru bir tespit. hay ağzını öpeyim o komşunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…