Ondan önce ben ayrılmalı mıyım

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Buraya hergün bi konu açıyorum neredeyse.
Çok moralim bozuk ve akla ihtiyacım var.
Sevgilimden önce çok samimi olduğum kardeşim dediğim bi arkadaşım vardı. Bu şahıs erkek. Bir gün bi kız arkadaşımız ben ve bu arkadaşımız birlikte dışarıda oturduk yemek yedik. 3muz çok iyi anlaşıyoruz tabi. Ve birbirimizin her derdine koşan insanlarız.
Bu erkek olan arkadaş bize dedi ki gelin isterseniz bugün arkadaşlarım yok film felan izleriz dedi. Bizde gittik. Ama tabiki gözüm kapalı güveneceğim biri olduğu için gittik. Ailemde herkesin tanıdığı bi çocuk bu.
Sonra iki oda vardı ve saat geç oldu kalalım dedik. Evde normalde 3 kişi kalıyorlar ve 2+0. Ben dedim ki bu arkadaşın yatağında yatarım ben en temizi o çünkü dedim. Kız arkadaşım da yan odada temiz kullanılmamış koltuk var orada yatarım dedi. Bu erkek olan arkadaşta geldi benim olduğum odadaki arkadaşının yatağında yattı. Sabaha kadar üçümüz sohbet edip sonra sırtımızı dönüp uyuduk. Sabahta erkenden kalkıp gittik.
Sonra bu erkek arkadaş özel hayatında beni çok ilgilendirmeyen bir şey yaptı ve ben onunla arkadaşlığımı kestim.
Sevgilimden önce oldu bu olay. Ve biz birbirimizden birşey gizlemeyiz. Dün o arkadaşın konusu geçti neler oldu neden bitirdin arkadaşlığını felan diye konuyu açınca bende anlattım ve aklıma üçümüzun kaldığı gün geldi ve anlattım dedim böyle böyle oldu herşeyi anlatmışken bunu da bil dedim.
Dünden beri sadece kavga ediyoruz. Nasıl yaparsın bunu, kendine nasıl yakıştırırsın. Hiç ayıplamadın mi hiç utanmadın mi ? Sürekli böyle şeyler diyor. Hiç uyumamış bana konuşmayalım bi süre zamanı gelince konuşuruz dedi. Ben bundan ayrılık çıkarıyorum.
O zaman keşke gitmeseydim kalmasaydım diyorum ama bu geçmişte olan birşey. Ve ben orada hiç birşey yapmadım. En yakın arkadaşlarımdı onlar benim. Ve hayatımda kimse yoktu.
Düşünüyorum ve diyorum ki geçmişte hata diyemeyeceğim birşey için bile bu kadar sona getiriyorsa daha büyük birşey yaşamış olsaydım neler derdi kim bilir. Beni hatalarımla kabul edemeyecek bir insan demek ki diyorum.
Gerçekten bir hata yapmış olsam neyse. Sadece uyumuştum ben orada sırtımı dönüp.
Sizce o ayrılmadan yada artık ne yapmak istiyorsa yapmadan bana saygın yok benim geçmişte yaşadığım şeyleri böyle yargılamaya hakkın yok diyerek noktalamalı miyim ?

Ayrıl bence de.adam takılmış bu konuya şimdi ayrılmasan ilerde ayrılırsin

Neden anlatıyosunki o geceyi..
Sakınca görmüyor yaptığının normal olduğunu düşünüyorsan neden anlatıyorsun?

Takmış kafayı işte..
Haklı ya da haksız bu tartışılır ama anlatmak çok yersiz ve gereksiz olmuş.
Boşboğazlık olmuş...

Ben babamin uyudugu odada bile uyumaktan rahatsiz olurum.

Gecmiste yapmis oldugunuz sey ne kadar yakin arkadas markadasta olsa, kiz ve erkekler arasinda mahrem kabul edilecek bir ortamda gerceklesmis bir yanlis bence. Diger kiz arkinizle icerde ikinizde kanepede yatabilirdiniz. Cok fazla curretkar olmussunuz. Neler yasadiginizi siz bilirsiniz tabii.

Onun disinda bunu kalkip sevgilinize anlatmaniz bence cok gereksiz bi davranis olmus. İki erkekle bi odada uyumussunuz ve bundan cogu erkek rahatsiz olur. Benim erkek arkadasim icerde baska oda, ve odada bi erkek arkadasi varken, diger odada iki kizla yatmayi tercih etse ne oluyoruz derim ornegin.

Bu konu yuzunden seninle ayrilacagini sanmiyorum. Ama bu zamana kadar masum oldugunu dusunuyorduysa, su saatten sonra o kadar masum olmadiginizi dusunecektir. Ve simdi siz kalkip ondan ayrilsaniz, bence gerekceleriniz sacma.

Bir anlık kıskançlık patlaması ile böyle aptalca şeyler demiş olabilir. Ben çözülmeyecek bir sorun görmedim. Peki genelde size karşı davranışları nasıl?

Ben de sinirliyken ve ara sıra kıskançlık krizlerim tutarsa saçmalarım. Dediğim şeyleri aslında düşünmüyorumdur. Bu da öyle olabilir. Önce bu durumu sakince uzun uzun konuşun.

Anlayışlı biri. Karakterini çok beğeniyorum. Ama bu konuda duymadığım şey kalmadı.
Öfkeliyken çılgına dönen bir kişiliği varsa ondan olabilir. Ben de öyleyim ve o zaman çok kalp kırarım. Gerçi zamanla kendimi epey törpüledim. O da bunu yaparsa iyi olur.

Ben babamin uyudugu odada bile uyumaktan rahatsiz olurum.

Gecmiste yapmis oldugunuz sey ne kadar yakin arkadas markadasta olsa, kiz ve erkekler arasinda mahrem kabul edilecek bir ortamda gerceklesmis bir yanlis bence. Diger kiz arkinizle icerde ikinizde kanepede yatabilirdiniz. Cok fazla curretkar olmussunuz. Neler yasadiginizi siz bilirsiniz tabii.

Onun disinda bunu kalkip sevgilinize anlatmaniz bence cok gereksiz bi davranis olmus. İki erkekle bi odada uyumussunuz ve bundan cogu erkek rahatsiz olur. Benim erkek arkadasim icerde baska oda, ve odada bi erkek arkadasi varken, diger odada iki kizla yatmayi tercih etse ne oluyoruz derim ornegin.

Bu konu yuzunden seninle ayrilacagini sanmiyorum. Ama bu zamana kadar masum oldugunu dusunuyorduysa, su saatten sonra o kadar masum olmadiginizi dusunecektir. Ve simdi siz kalkip ondan ayrilsaniz, bence gerekceleriniz sacma.
2 erkekle aynı odada uyumadım. Sadece çok yakın arkadaşım olan oerkekle uyudum. Şimdi düşününce neden böyle yaptım banada saçma ve gereksiz geliyor ama şuan geri dönüp düzeltemem ki. Hayatımda biri de yoktu.

Neden anlatıyosunki o geceyi..
Sakınca görmüyor yaptığının normal olduğunu düşünüyorsan neden anlatıyorsun?

Takmış kafayı işte..
Haklı ya da haksız bu tartışılır ama anlatmak çok yersiz ve gereksiz olmuş.
Boşboğazlık olmuş...
Bunu daha sonra başka bir şekilde öğrense işte o zaman problem olurdu. Bunu bildiğim için anlattım. Evet boşboğazlik gibi görülebilir haklısınız da ama birgun bi şekilde öğrense o zaman tepkisi cok fazla olurdu

Biraz zaman diyorsunuz. Peki düşüneceğim. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için
Rica ederim. Size dediği ağır şeyleri aslında kastetmemiş bence, düşünüp uzmeyin kendinizi. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer, kendinize iyi bakın.

Ayrıl bence de.adam takılmış bu konuya şimdi ayrılmasan ilerde ayrılırsin
Hoş karsilanmayabilir yaptığım. Gerçekten düşününce gitmeseydim keşke ne gerek var diyorum ama geçmişe dönüp bunu düzeltemem ki. Ve sevgilim bu konuya takılabilir ama verdiği tepki çok çok çok fazla geldi bana

Bu sorunlar yakın zamanda kapansa bile ileride sana yol su olarak geri döner hep başına kakar e. erkek arkadaşın bundan emin ol.

Merhaba,

Arkadaşlariniz ile ayni oda da kalmanizin bence hiç bir sakincasi yok.
Ayrica sevgiliniz sizi daha çok sevmesi lazim zira durustce ona olup biteni anlatiyorsunuz. Gizliniz sakliniz yok.
Bence her iliski de boyle olmasi gerekiyor. Anlatmasaydiniz diyenlere aldiris etmeyin.
Ayrica durust oldugunuz icin sevgilinizin size daha çok guvenmesi gerekiyor.

Sizi siz olarak kabul etmesi lazim. Eger kabul etmiyorsa da zaten surdurmenin bir anlami yok.

Ama ben olumsuz gormuyorum. Ayrilmayin karari ona birakin.

Sevgilerimle,

Back
X