O'ndan önce, O'ndan sonra...

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
333
kızlar ben havalı, dediğim dedik, hatta hafif ukala biriydim, kolay kolay kimseye pabuç bırakmazdım, haklıysam bi konuda geri adım atmazdım, taa ki onunla tanışıncaya kadar... şimdi aman o üzülmesin, aramıza soğukluk girmesin diye çok şeyi alttan almaya başladım, geçenlerde bi mevzudan dolayı tartıştık, saçma sapan bi meseleydi, önce biraz ben uzattım olayı, biraz naza çekeyim kendimi diye, ben böle yapınca nazlamak yerine sinirlendi bi anda sonra kendimi özür dilerken, onu sakinleştirmeye çalışırken buldum...

dedim ki "ben havalıydım, artisttim hepsi hikaye oldu senden sonra, afedersin peşinde köpek gibi oldum, yüzüme tükürsen, yarabbi şükür dicem nerdeyse" dedim üzüldü "ben sana kötü mü davranıyorum, niye böle diyosun" dedi ben de artık peşinde ne hale geldiğimi söyledim, öylesine dedim... neyse telefonu kapattık, hemen bi daha aradı arkasından "aşkım, üzüldüm yaa, ben sana böyle mi davranıyorum" dedi, ben de "yok yaa, öylesine söyledim" dedim... gerçekten çok iyi davranıyo ama kendi kendime düşündüğümde hissediyorum, gerçekten öl dese ölücem o hale geldim, kaybetmekten korkuyorum galiba, bu durumda olanlar var mı, yokse bitek ben mi böleyim?...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır cnm yalnız değilsin, emin ol birçok kızın başına geleni yaşıyorsun sende kaydirigubbakcemile3

Bende de kaybetme korkusu çok fazla ve bu korku insanın inadını kırıyor. Ben normalde çok inatçı biriyimdir, bi konuda dediğim dedik yapabilirim ama eğer onunla bi konuda tartışıyorsak bu tavrımı devam ettiremiyorum. Bazen kızdırıyorum onu, ozaman çok sert bir yüzü çıkıyor ortaya. Hani o an karşısında ağlamaktan helak olsam, dönüp de bakmaz, eğer kendını haklı görüyorsa asla bir adım bile geri atmaz. Onu öyle görünce mutlaka birinin geri adım atması gerekiyor o da ben oluyorum. (Laf aramızda bazen inat ettiğim konunun da haklı tarafı olmuyor kaydirigubbakcemile3 )

Onu çok seviyorum ve evet kaybetmekten korkuyorum. :kedi:

hata yaptıgının er geç farkına varacaksın bende ayrıldıktan sonra anlamıstımkaydirigubbakcemile3

valla zamanını bilemem, baya uzun süredir beraberiz (beni KKda tanıyanlar olduğu için süresini yazmak istemiyorum, ama uzun bi süre diyebilirim), hala bu durumdayım...

kızlar ben havalı, dediğim dedik, hatta hafif ukala biriydim, kolay kolay kimseye pabuç bırakmazdım, haklıysam bi konuda geri adım atmazdım, taa ki onunla tanışıncaya kadar... şimdi aman o üzülmesin, aramıza soğukluk girmesin diye çok şeyi alttan almaya başladım, geçenlerde bi mevzudan dolayı tartıştık, saçma sapan bi meseleydi, önce biraz ben uzattım olayı, biraz naza çekeyim kendimi diye, ben böle yapınca nazlamak yerine sinirlendi bi anda sonra kendimi özür dilerken, onu sakinleştirmeye çalışırken buldum...

dedim ki "ben havalıydım, artisttim hepsi hikaye oldu senden sonra, afedersin peşinde köpek gibi oldum, yüzüme tükürsen, yarabbi şükür dicem nerdeyse" dedim üzüldü "ben sana kötü mü davranıyorum, niye böle diyosun" dedi ben de artık peşinde ne hale geldiğimi söyledim, öylesine dedim... neyse telefonu kapattık, hemen bi daha aradı arkasından "aşkım, üzüldüm yaa, ben sana böyle mi davranıyorum" dedi, ben de "yok yaa, öylesine söyledim" dedim... gerçekten çok iyi davranıyo ama kendi kendime düşündüğümde hissediyorum, gerçekten öl dese ölücem o hale geldim, kaybetmekten korkuyorum galiba, bu durumda olanlar var mı, yokse bitek ben mi böleyim?...

sana tavsıyem kendınden bu kadar ödün verme.
bu benim nacizane görüşüm...
erkekler karsılarında dik duran kadınları severler.
karakterınden,kişiliğinden fedakarlık etme bence.
sevıyosun ve kaybetmek ıstemıyosun bu cok normal ama senınde bı kırılma noktan wardır elbet,herkesın wardır... bı yere kadar sineye çeker insan. sonra sende patlarsın,karsındaki affallar... ama bu zamana kadar bu kız boyle degıldı der... buna mahal vermemek ıcın bence hep oldugun gıbı ol...

ya aşık insan seven insan aynı senin gibi davranır KARİSX. sen doğru olanı yapıyorsun ama çokta alttan alma herşeyi kaybetme korkusuyla sarma ilişkinizi. yani tabiki olcak o korku ama böyle hareket edersen sana herşeyi yaptırır. eline koz verme. bak o zaman güçlü taraf sen olursun yerimseniben içindeki korkuyu ona hissettirme yerimseniben

sana tavsıyem kendınden bu kadar ödün verme.
bu benim nacizane görüşüm...
erkekler karsılarında dik duran kadınları severler.
karakterınden,kişiliğinden fedakarlık etme bence.
sevıyosun ve kaybetmek ıstemıyosun bu cok normal ama senınde bı kırılma noktan wardır elbet,herkesın wardır... bı yere kadar sineye çeker insan. sonra sende patlarsın,karsındaki affallar... ama bu zamana kadar bu kız boyle degıldı der... buna mahal vermemek ıcın bence hep oldugun gıbı ol...
şöle söyliyim, kendisi başka bi şehirde olduğu için yaşayanlar bilir, tartışmalar bi taraf alttan almadıkça uzar da uzar, genelde alttan alan ben oluyorum, ertesi güne sarkmadan konu kapanıyor böylece...

ya aşık insan seven insan aynı senin gibi davranır KARİSX. sen doğru olanı yapıyorsun ama çokta alttan alma herşeyi kaybetme korkusuyla sarma ilişkinizi. yani tabiki olcak o korku ama böyle hareket edersen sana herşeyi yaptırır. eline koz verme. bak o zaman güçlü taraf sen olursun yerimseniben içindeki korkuyu ona hissettirme yerimseniben
evet öyle ama bi şekilde uzatmak istemiyorum meseleleri, belki 3-4 gün tavır yapsam özür de diler, ben özür dilemem diye takıntıları yoktur ama küs kalmaya tahammülüm yok malesef...

kaybetmekten korktuğun sürece kaybedersen bunu unutma
tamam alttan alan olabilirsin ama o suçluykende alttan alma bunu huy haline getirir başa çıkamazsın

şöle söyliyim, kendisi başka bi şehirde olduğu için yaşayanlar bilir, tartışmalar bi taraf alttan almadıkça uzar da uzar, genelde alttan alan ben oluyorum, ertesi güne sarkmadan konu kapanıyor böylece...

bı gun dolarsın taşarsın...
herkesın sabrının bı sınırı war inanki.
ıste o zaman geldıgınde sen alttan almazsın yeter dersın,oda almaz cunku beceremez. senden bekler. nasılsa yıne o susar der,alttan alır der.
o zaman cıkmaza gırer ılıskınız.
o kadar yasadıklarımdan sonra dıyebılecegım her nasılsan oyle ol.
degıstırme kendını,ödün de verme.

bı gun dolarsın taşarsın...
herkesın sabrının bı sınırı war inanki.
ıste o zaman geldıgınde sen alttan almazsın yeter dersın,oda almaz cunku beceremez. senden bekler. nasılsa yıne o susar der,alttan alır der.
o zaman cıkmaza gırer ılıskınız.
o kadar yasadıklarımdan sonra dıyebılecegım her nasılsan oyle ol.
degıstırme kendını,ödün de verme.
valla çok mantıklı konuşuyosunuz, haklısınız... zaten çok kavga eden bi çift deiliz ama dedikleriniz aklımda olcak, en azından haklıysam daha dik durmam lazım...

benimde böyle oluyo
uzakta erkek arkadaşım, bende soğukluk olmasın die tartışmalardan sonra özür dileyen genelde ben oluyorum...çoğu zaman doğru yapmıyorum belki ama diğer türlü kendimi yiyip bitiriyorum...ben özür diliyorum ama haklısın falan demiyorum tepkilerimden dolayı özür dilerim diorum... insanı yoruyo ,yıpratıyo ne kadar dayanabilirim bilmiyorum, hiç bi geri atması yok

benimde böyle oluyo
uzakta erkek arkadaşım, bende soğukluk olmasın die tartışmalardan sonra özür dileyen genelde ben oluyorum...çoğu zaman doğru yapmıyorum belki ama diğer türlü kendimi yiyip bitiriyorum...ben özür diliyorum ama haklısın falan demiyorum tepkilerimden dolayı özür dilerim diorum... insanı yoruyo ,yıpratıyo ne kadar dayanabilirim bilmiyorum, hiç bi geri atması yok
evet evet insan kendini yiyip bitiriyo, bi keresinde tartıştık ben de telefonu kapattım, iki saati nasıl geçirdiğimi anlatamam dayanamadım aradım, öylesine konuştuk sesi soğuk geliyodu, küsmüyüz dedim, yoo dedi yine soğuk soğuk, az önceki mesele için hatam olduysa özür dilerim dedim, özür dilemene gerek kırdıysam ben özür dilerim falan dedi öylece tatlıya bağlandı:)

felaket tellallığı yapmıyım ama benim biten ilişkimde aynen böle oldu. bende senin gibi biriyim. benimle konuşacak biri iki kere düşünür çekinilen biriydim ama ben onun peşinden koşmak zorunda kaldım.. banada senin gibi üzdüm mü özür dilerim diodu ama sonra elnin altında olduğumu düşündü sanırım ve bitti. .daha az duygusal olan ilşkiyi kontroleder. ipleri eline almaya çalış kaybetme korkusu yaşasın o da. .

Back
X