Ondan soğumam için bir sebep mi bu

Kişisel gelişime odaklan okulun işin bi uğraşın yok mu?

Hep bu tip garip konuların var derdin sandığından daha büyük buz dağının görünen yüzü sadece bunlar.

Nasıl daha büyük

Burada her şeyi uzun uzadıya ayrıntısıyla kimse anlatmıyor ya da haklı olarak anlatmıyor. O yüzden bişey diyemem.

Bu konun da diğerleri gibi enteresan. İlişkilerin dışardan bakıldığında karışık. Boşver onu bunu bi kendini tanı, yolunu çiz, mesleğini işini düzene sok.

Reddeilmesi değil de... surekli gordugu her kiza agzi acik yazmasi sogutur. Bu ne arkadas ergen gibi? Hic mi kiz görmedin bu kadar mi muhtacsin diye.

başkalarına göre değer belirliyorsun farkında mısın? onların bi kısmı ile ilişki yaşayıp ayrılsaydı gözünde daha mı değerli olacaktı ? bunun sonu yok.

kendi fikirlerine duygularına değer ver..

Adam belli ki her gördüğüne yazan bir tip.
Bu sefer de talih size vurmuş hayırlı olsun

Degisik... o sutyenle bayan gelseydi ve tek gecelik biseyler yasansaydi yine burda alirdiniz solugu: evlenicegim kisi cinsel iliski yasamis diye.
Simdide gelmedigine yaniyosun.

Bi ust paragrafta yazdigin mevzuya deginirsek: denerim ve gorurum. Herkes reddetti diye kotu bisey olmasi gerekmiyor. Belkide oglan inancli ve cizgileri var, evlenmedn bi kiza dokunmak uygun degil diye dusunur belki. Ama o bahsettigin kizlar laylaylom belkide. Mesela bu bahsettigim gibiyse ben bu oglani havada kaparim, fanusa korum ve disari salmam daha, pamuklarda saklarim.

Sutyenli bi gelip deseki sevgilime sinemaya gotur beni sonrasinda takiliriz.. benimkide goturse problem bence.. sutyensizse dusunuruz:)

Oda ayri bi konu tabi
Benim yorumumdaki " inancli erkek" bu durumda hayal oluyor.
Eger tek gecelige niyetlenip eline gozune bulastiriyorsa bi erkek, demek ki cidden beceriksizdir.

O kadar kız hayır dediyse çok fazla kızla görüşmüştür bikaç kişiyi aynı anda idare etmeye çalışmıştır bu geldi aklıma..

Aslında onu ezik buluyorsunuz ve birçok kızla takılabilmeyi başarsaydı sizin için içten içe bir gurur kaynağı olacaktı. Çünkü o kızlarla takıldı, eğlendi ama sonuçta beni seçti ve beni seviyor diye düşünecektiniz. Kendinizi önemli, değerli ve seçilmiş hissedecektiniz ama şuan onun verdiği bu değer bir anlam ifade etmiyor. Sonuç olarak şekilci düşünen bir zihin yapınız var ve ‘p*ç erkek’ severlerdensiniz. Ama o tarz erkekler de sizi harcar işte, o eğlenmelik diye yaftaladığınız kızlardan olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…