Ondan vazgeçip hayatıma kaldigim yerden devam edebilir miyim..

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar ben küçük yaşta çok severek evlendim ama olmuyor özgürlüğüm kısıtlı artık kendime ait bi hayatım kalmadi hep aynı şeyler ne çalışma ne bi kurs ne bi tek başına çıkıp dolasabilme imkanı.... Bunların hepsi elimden alındı . Sebep ; eşimin ailesini adetleri cok farklı , gelin tek başına çıkıp gezmez biyere gitmez .. halbuki bekarken kimse bana karışmazdı istediğim yere giderdim. Aslında evime baglida bi insanım ama bazen cok bunalıyorum.. 10 dk mesafede olan annemle bile 1 ay felan gorusemedigim oluyor.. En çokta buna üzülüyorum :-( annem 56 yasinda calisiyor maddi sikintilari var.. Allah korusun yarin bu dunyadan gocup gittiklerinde annemi bidaha bulamam diyorum gideyim ve onunla yaşayalım yaşayabildiğimiz kadar ben gitsem maddi sıkıntilarida kalmayacak.. Ama sonrada diger ablama bakıyorum o şehir dışında bayramdan bayrama bile çok nadir bizimle gorusebiliyor ki oda küçük yaşta boşandı onun cocugu bile vardi boşanınca bile gelmedi yanımıza şehir dışında kaldı.. uzun zaman sonra yeniden evlendi halen orada ... O nasil alismissa bende alisabilirmiyim acaba.. ve bunların dışında kaynanayla da altlı ustluyuz, ama benim bu sorunlarım dışında pekte sorunumuz yok onlarla... Offf

Bunları bilerek evlendim ama kader işte gözümü kor etmiş. Hic dusunmedim evlenirken . Eşimi hala seviyorum arada şiddet vs yok..( Tabi bi cok kez sorun yasadik çok ufak şeylerden kavga ediyoruz )alıştım ona hele onu başkasıyla dusununce deli oluyorum. Yani bu hayat nereden tutsam elimde kalıyor... Gitsem üzüleceğim kalsam üzüleceğim... Yaşım daha çok küçük yeniden başlayabilirim hayata . .

Ama ya pişman olursam eşimden ayrıldığıma .. Ya ayrılınca annemin babamın başı öne eğilirse. Herkes dedikodumu yaparsa... Ya daha kötü olursa ona olan alışkanlıgimdan vazgecemezsem

Severken ayrılip kendini toparlayabilen var mı?

Butun bunlari içime ata ata Çok bunaldim dertleşmek istiyorum kimsem yok .. yargılamadan yapacağıniz yorumlara ihtiyacım var uzun oldu okuyanlara teşekkürler

Son düzenleme:
Bosan

10 dk mesafede ki annene gidememe sebebin nedir?

İzin mi vermiyorlar!

Siz çalışmıyosunuz annenizin evine gitseniz nasıl maddi sıkıntıları bitecek ?

Niçin ayrılmak istiyosunuz onu da hiç anlamadım . Şuan ayrılmanız gereken yer kvnizin olduğu bina hepsi bukadar

Özgürlüğünüz için savaşın.
Kimse için ama kimse için kendinizden ödün vermeyin.

Boşanın, tüm acılar geçer zaman herşeyin ilacıdır...

10 dk mesafede ki annene gidememe sebebin nedir?

İzin mi vermiyorlar!
Yok annem çalışıyor izin günleri esimin izin günüyle farklı, eşimin ailesini adetleri cok farklı , gelin tek başına çıkıp gezmez biyere gitmez..

eğer nişanı atmamış olsaydım gelecekte %100 ben de bu konuyu açacaktım eminim..
kendinizden başka bir insana hayatınızla ilgili kısıtlama yapma imkanı bu kadar vermeyin. bu sizin hayatınız ve bir kere daha gelecek misiniz? ben gelmeyeceğinizi düşünüyorum. seviyor olabilirsiniz ama bu her şey değil. zamanla alışırsınız. son karar sizin ama bu aşamadan sonra ruh sağlığınız da bozulacak. hele ki ailenize Allah korusun bir şey olursa ileride çok pişman olacaksınız.. daha fazla vakit geçiremediğiniz için..

Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız gerçekten.. Cok haklisiniz Bende aynen sizin gibi düşünüyorummmm

canınız sıkılmış örgü filan örseniz ya da evde yapılıp satılabilen elişlerinden yapsanız
Evet kaynanamda diyordu birlikte yapalım diye , gerçekten okadar karmaşık bir durumun içindeyim ki , bu yönden bakinca da doğru geliyor, diğer yönden bakincada doğru geliyor.. artık yaşamakta çok zorlanıyorum ne yapacağımi bilemiyorum yoruldum yaşamaktan

Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız gerçekten.. Cok haklisiniz Bende aynen sizin gibi düşünüyorummmm
sizin gerçekten oturup adam akıllı bir karar vermeniz ve bunu uygulamanız lazım. ama millet ne der diye düşünmeyin. millet için yaşamıyoruz hiçbirimiz

Başlarım "eşimin ailesinin adetlerine" de ve kendine gel kelebek!
Ne demek izin vermemek, evlenmişsin devlet izin vermiş ayol onlar kim
"Benim evden çıkmama kimse karışamaz, bir tek eşimle istişare eder çıkarım"
Diyerek resti çekmelisin.
Bu rest eşinle aranda sorun olacaksa bu evlilikte mutsuzsan yoluna bakarsın.
Ama önce konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…