Ondan vazgeçip hayatıma kaldigim yerden devam edebilir miyim..

Boşan yada boşanma.ama anneni mutlaka her fırsatta gör.ilerde yaşayacağın en büyük pişmanlık bu olur..bir deliha vardı ,söylemişti dersin.....
Evet adım kadar eminim buna :( annemin yanına gidince geri evime gelesim gelmiyor yani eşime desem sabah işe gitmeden önce goturur :( annemle telefonda konuşunca bile ağlıyorum hele geçen annem diyor " parfümün bizde kalmis odana sıktım sanki burdaymissin gibi oldu" dedi sesi titriyodu içim parçalandı toparlanamadim o an gitmek istedim burdan :( annem benden 1 gun bile ayrı kalmaya alışkın değildi biyere gitsem hep aglardi :( hep bu düşünceler aklımda

Evet adım kadar eminim buna :KK43: annemin yanına gidince geri evime gelesim gelmiyor yani eşime desem sabah işe gitmeden önce goturur :KK43: annemle telefonda konuşunca bile ağlıyorum hele geçen annem diyor " parfümün bizde kalmis odana sıktım sanki burdaymissin gibi oldu" dedi sesi titriyodu içim parçalandı toparlanamadim o an gitmek istedim burdan :KK43: annem benden 1 gun bile ayrı kalmaya alışkın değildi biyere gitsem hep aglardi :KK43: hep bu düşünceler aklımda
Niye bosanmiyosun?

Yahu kocan gitme diyoda siz de hemen tamam kocacim mi diyosunuz. Ben anlamiyorum gercekten. Bi fikrini soyle bi tartis ya. Gidicem de. Boyle sacmalik olmaz gercekten.

Hapisten ne farkin var? Orda en azindan bir suc isledim de girdim dersin. Burda o da yok.

Niye bosanmiyosun?

Yahu kocan gitme diyoda siz de hemen tamam kocacim mi diyosunuz. Ben anlamiyorum gercekten. Bi fikrini soyle bi tartis ya. Gidicem de. Boyle sacmalik olmaz gercekten.

Hapisten ne farkin var? Orda en azindan bir suc isledim de girdim dersin. Burda o da yok.
Bosanmama sebebim ayrildiktan sonra pisman olmaktan korkuyorum esim baskasiyla olursa dayanamam gibi geliyor :KK43: dost var dusman var halime gulmelerindenn korkuyorumm gitti 1 sene durmadan geldi derler diye korkuyorum :( yakında ailem burdan 2 saat uzaklıkta kendi evlerine taşınacaklar ozaman çok çok çok zorlaşacak gorusmemiz :( Gitme demiyor aslında ama kaynanamlar bize başında dedi ki onların adetlerinde gelin tek başına biyere gitmezmis. Bu yüzden gidemiyorum. Annemin izinli olduğu gün , eşim çalışıyor ama sabah işe giderken götürür ...

Son düzenleme:
Kızlar ben küçük yaşta çok severek evlendim ama olmuyor özgürlüğüm kısıtlı artık kendime ait bi hayatım kalmadi hep aynı şeyler ne çalışma ne bi kurs ne bi tek başına çıkıp dolasabilme imkanı.... Bunların hepsi elimden alındı . Sebep ; eşimin ailesini adetleri cok farklı , gelin tek başına çıkıp gezmez biyere gitmez .. halbuki bekarken kimse bana karışmazdı istediğim yere giderdim. Aslında evime baglida bi insanım ama bazen cok bunalıyorum.. 10 dk mesafede olan annemle bile 1 ay felan gorusemedigim oluyor.. En çokta buna üzülüyorum :-( annem 56 yasinda calisiyor maddi sikintilari var.. Allah korusun yarin bu dunyadan gocup gittiklerinde annemi bidaha bulamam diyorum gideyim ve onunla yaşayalım yaşayabildiğimiz kadar :KK43: ben gitsem maddi sıkıntilarida kalmayacak.. Ama sonrada diger ablama bakıyorum o şehir dışında bayramdan bayrama bile çok nadir bizimle gorusebiliyor ki oda küçük yaşta boşandı onun cocugu bile vardi boşanınca bile gelmedi yanımıza şehir dışında kaldı.. uzun zaman sonra yeniden evlendi halen orada ... O nasil alismissa bende alisabilirmiyim acaba.. ve bunların dışında kaynanayla da altlı ustluyuz, ama benim bu sorunlarım dışında pekte sorunumuz yok onlarla... Offf

Bunları bilerek evlendim ama kader işte gözümü kor etmiş. Hic dusunmedim evlenirken . Eşimi hala seviyorum arada şiddet vs yok..( Tabi bi cok kez sorun yasadik çok ufak şeylerden kavga ediyoruz )alıştım ona hele onu başkasıyla dusununce deli oluyorum. Yani bu hayat nereden tutsam elimde kalıyor... Gitsem üzüleceğim kalsam üzüleceğim... Yaşım daha çok küçük yeniden başlayabilirim hayata . .

Ama ya pişman olursam eşimden ayrıldığıma .. Ya ayrılınca annemin babamın başı öne eğilirse. Herkes dedikodumu yaparsa... Ya daha kötü olursa ona olan alışkanlıgimdan vazgecemezsem :KK43:

Severken ayrılip kendini toparlayabilen var mı?

Butun bunlari içime ata ata Çok bunaldim dertleşmek istiyorum kimsem yok .. yargılamadan yapacağıniz yorumlara ihtiyacım var uzun oldu okuyanlara teşekkürler :KK43:

Ooo sen baya bunalmışsın gerçekten ya eşini karşına alıp güzelce konuş yada o binadan ayrıl seviyosan boşanma eşinle konuş içine atma etrafada kulak asma den boşanmak istemiyorsun

Ooo sen baya bunalmışsın gerçekten ya eşini karşına alıp güzelce konuş yada o binadan ayrıl seviyosan boşanma eşinle konuş içine atma etrafada kulak asma den boşanmak istemiyorsun
Evet çok bunaldim gerçekten diyorum ya ne yapacağımı bilemez durumdayım :(

Boyle seyleri duyup gordukce daha da mutsuzlasiyorum. Gelin tek basina evden cikamaz..
Bosan veya bosanma demeyecegim sadece ne istediginden emin ol. Orada psikolojik siddet goruyorsun aslinda farkinda degilsin. Bu durum sana normallestiriliyor. Biraz uzak kalabilir kendine disaridan bakabilirsen daha saglikli bir karar verirsin diye dusunuyorum.

hıım ama tabi herkes yasadıgını kendi bilir seni anlamayabilirim ama dua etmek gelir elimden Allah içi huzur versin Anneninde seninde maddi manevi skntılarınızı gidersin . Amin

bu durum hiçbizaman degişmiycek çünkü onlar öyle görmüş öyle büyümüş o adamda aileside o karakterde o düşüncede insanlar evet çok bunalmışsındır anlarım bende çok bunaldım benim durumum daha vahim emin ol sabır güzelim allah büyüktür emin ol bir gün herkes cezasını çekicek yaşın kaç bu arada

biraz annene gitsen belki uzaklaşıp ayrılırım izlnimi versen kabuleederler :KK49:restçek
Oda geri tepebilir canm neden biliomusun taaa ilk evlendiğim zamandi kaynanam gelini evi terkeden bi komşusuyla konuşurken bi kadın evini bırakıp gidiyosa o kadını geri getiren adam adam değildir o kadından ev kadıni olmaz vs diyordu :)şimdi oğlunu da öyle doldurur kesin. ama ben sadece eşime karşı öyle hissetirmeyi düşünüyorum biraz anlasn diye:):)

Oda geri tepebilir canm neden biliomusun taaa ilk evlendiğim zamandi kaynanam gelini evi terkeden bi komşusuyla konuşurken bi kadın evini bırakıp gidiyosa o kadını geri getiren adam adam değildir o kadından ev kadıni olmaz vs diyordu :)şimdi oğlunu da öyle doldurur kesin. ama ben sadece eşime karşı öyle hissetirmeyi düşünüyorum biraz anlasn diye:):)
kocanı kaybetmekten korkuyosun pişman olacagın şeyler yapma bende çok sevdim seviyorum katlanıyorum vazgeçemiyorum ama şuda var erkekler biliyoki onlardan asla vazgeçmycez çünkü bunu asla yapmadıgımızdan hep onlar rest çektiginden dolayı bunları yaşıyorsun ve yaşıyorum :(

kocanı kaybetmekten korkuyosun pişman olacagın şeyler yapma bende çok sevdim seviyorum katlanıyorum vazgeçemiyorum ama şuda var erkekler biliyoki onlardan asla vazgeçmycez çünkü bunu asla yapmadıgımızdan hep onlar rest çektiginden dolayı bunları yaşıyorsun ve yaşıyorum :KK43:
Maalesef maaalesefff aynen öyle canm ... Evet bende sevdiğim için katlaniyorum herşeye .. Kaç defa rest çekti ayrılık lafını aldı ama yapamadm offff derdini paylaşmak istersen dinlerim benimde anlatacak kimsem yok :(

hıım ama tabi herkes yasadıgını kendi bilir seni anlamayabilirim ama dua etmek gelir elimden Allah içi huzur versin Anneninde seninde maddi manevi skntılarınızı gidersin . Amin
Aminn aminn Canim ya çok teşekkür ederimm sana
:KK200:

Cok aradin mi bu aileyi?

Gelin almislar essek degil madem gelin tek basina bisey yapamaz
Bir essek alip baglasinlar bahceye alla alla ya
Siddet yok diyosun da siddetin anasi bu yasasiklarin zaten

Cok aradin mi bu aileyi?

Gelin almislar essek degil madem gelin tek basina bisey yapamaz
Bir essek alip baglasinlar bahceye alla alla ya
Siddet yok diyosun da siddetin anasi bu yasasiklarin zaten
Evet maalesef :( :( öyle gormusler kendilerince adet koymuşlar :( keske sevmeseydim :(

Back
X