ÖNDEN ÇİRKİN Mİ OLUYOR?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı olanlar yanıtlarsa sevinirim. Genel olarak ameliyat olanların burunları yandan güzelleşiyor fakat önden eskisine göre daha kötü oluyor diyorlar bu doğru mu?

Benim gördüklerim malesef önden burunlari domuzlari andırıyor. Yandan güzel evet ama önden Bi değişık duruyor..sağlık sorunu yoksa hiç elletmeyin derim .

burdakileri dinlemeyin ameliyatı olun. karar vermesi zor evet ama hayatımın en güzel zamanlarını yaşıyorum. 28 yaşımdyım ama 18 yaşımdaki halimden çok daha güzelim. hatta baya baya güzelleştim, yüz hatlarım çok düzgün. bir burun ameliyatı sadece burun değiştirmiyor. aşağı düşük yanaklarınızı, bakışlarınızı da değiştiriyor. ben 10 yaş gençleştim. paranıza kıyın gidip 5 bine de ameliyat olmayın. iyi yapan doktorlar ucuza yapmıyor

burdakileri dinlemeyin ameliyatı olun. karar vermesi zor evet ama hayatımın en güzel zamanlarını yaşıyorum. 28 yaşımdyım ama 18 yaşımdaki halimden çok daha güzelim. hatta baya baya güzelleştim, yüz hatlarım çok düzgün. bir burun ameliyatı sadece burun değiştirmiyor. aşağı düşük yanaklarınızı, bakışlarınızı da değiştiriyor. ben 10 yaş gençleştim. paranıza kıyın gidip 5 bine de ameliyat olmayın. iyi yapan doktorlar ucuza yapmıyor
Bu yorumunuza sevindim. Geçmiş olsun hangi doktora oldunuz acaba?

Ameliyat olalı ne kadar oldu bu dediğiniz olumlu mesaja katılmak istiyorum ama 2 ayıma gelmek üzeriyim hala ödem var diyorlar bınum eskiden kemikliydi evet şekli çöl güzel ama patates gibi ve büyük çok korkuyorum inanın ki dediklerinizi demek isterdim bende 27 yasımdayım

Ameliyat olalı ne kadar oldu bu dediğiniz olumlu mesaja katılmak istiyorum ama 2 ayıma gelmek üzeriyim hala ödem var diyorlar bınum eskiden kemikliydi evet şekli çöl güzel ama patates gibi ve büyük çok korkuyorum inanın ki dediklerinizi demek isterdim bende 27 yasımdayım
Benim 36. Günüm burnum eskiye göre bi tık kalın geliyor ve sol tarafım sağa göre şiş😒

Evet bu kalınlığı ne yapacağız bir fikrin var mi doktorun ne Dedi canım
3 gündür pek kalın gelmiyor artık bana doktorum ay ay daha da incelecek demişti ama kemeri çok olanların daha geniş duruyormuş sanırım bende sivilce büyüklüğünde kemer vardı sadece

öncesi sonrası fotoğrafınız var mı acaba ben de op dr uğur şahine olmayı düşünüyorum ama burda nihat kayayı cok duyuyorum sanırım bi onunla da görüşücem kafam karıştı

Çok güvendiğim bir doktora paraya kıyıp ameliyat oldum. Ve bu formları gezerken farkettim ki herkes ilk 1yıl zor bir dönem geçiyor, ve formlara saldırıyor. Sonra burunları iyileşince çoğu buralara geri dönmüyor. Arkadaşlar şunu kabul edin ki bu burun ŞİŞ ve emin olun yaklaşık 2yıl (insandan insana değişiyor) ŞİŞ kalacak ve siz hep kötü olduğunu sanacaksınız. Burun ucu yumuşak haline(2yıl!) dönünceye kadar yorum yapmamak lazımm

Oğlumun öğretmeni yaptırmış onden bir garip burun delikleri dediğiniz gibi
İlk aşamada burun şiş olucağı için burun delikleri öyle görünür.bu çok normal. Siz oğlunuzun öğretmenine şu korona bitince bi bakın 😁 çok fark göreceksiniz

İlk aşamada burun şiş olucağı için burun delikleri öyle görünür.bu çok normal. Siz oğlunuzun öğretmenine şu korona bitince bi bakın 😁 çok fark göreceksiniz
Ben bu yorumu 5 Nisan da yapmışım öğretmen burnunu bu yıl değil geçen yıl birinci dönemin sonunda yaptırmıştı

Bilmiyorum ilerleyen zamanda nasıl olur ama kankasi olan bir veli de yaptırmış sadece burnu görsen aynı kişi sanarsin

Sanırım doktor tek düzen çalışıyor :/ ameliyat ,burun, estetik ten ilgililer kadar anlamam ama yüzdeki farklılıgi acayip değiştiriyor

Back
X