- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Merhaba arkadaşlar burun ameliyatı olanlar yanıtlarsa sevinirim. Genel olarak ameliyat olanların burunları yandan güzelleşiyor fakat önden eskisine göre daha kötü oluyor diyorlar bu doğru mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben doktora karar vermiştim. Bir hastasıyla konuşurken eskiden kendimi önden daha çok beğeniyordum diyince çok kararsız kaldım.Tamamen doktorun el becerisine bağlı.
Çok çirkin değilse olmayın bence veya gerçekten iyi bir doktor bulmanız gerekiyorBenim burnum önden çirkin yandan güzel. Ama estetik değil bende estetik ameliyat olmayı düşünüyordum tereddüte düştüm
Bu yorumunuza sevindim. Geçmiş olsun hangi doktora oldunuz acaba?burdakileri dinlemeyin ameliyatı olun. karar vermesi zor evet ama hayatımın en güzel zamanlarını yaşıyorum. 28 yaşımdyım ama 18 yaşımdaki halimden çok daha güzelim. hatta baya baya güzelleştim, yüz hatlarım çok düzgün. bir burun ameliyatı sadece burun değiştirmiyor. aşağı düşük yanaklarınızı, bakışlarınızı da değiştiriyor. ben 10 yaş gençleştim. paranıza kıyın gidip 5 bine de ameliyat olmayın. iyi yapan doktorlar ucuza yapmıyor
Ameliyat olalı ne kadar oldu bu dediğiniz olumlu mesaja katılmak istiyorum ama 2 ayıma gelmek üzeriyim hala ödem var diyorlar bınum eskiden kemikliydi evet şekli çöl güzel ama patates gibi ve büyük çok korkuyorum inanın ki dediklerinizi demek isterdim bende 27 yasımdayımburdakileri dinlemeyin ameliyatı olun. karar vermesi zor evet ama hayatımın en güzel zamanlarını yaşıyorum. 28 yaşımdyım ama 18 yaşımdaki halimden çok daha güzelim. hatta baya baya güzelleştim, yüz hatlarım çok düzgün. bir burun ameliyatı sadece burun değiştirmiyor. aşağı düşük yanaklarınızı, bakışlarınızı da değiştiriyor. ben 10 yaş gençleştim. paranıza kıyın gidip 5 bine de ameliyat olmayın. iyi yapan doktorlar ucuza yapmıyor
Benim 36. Günüm burnum eskiye göre bi tık kalın geliyor ve sol tarafım sağa göre şişAmeliyat olalı ne kadar oldu bu dediğiniz olumlu mesaja katılmak istiyorum ama 2 ayıma gelmek üzeriyim hala ödem var diyorlar bınum eskiden kemikliydi evet şekli çöl güzel ama patates gibi ve büyük çok korkuyorum inanın ki dediklerinizi demek isterdim bende 27 yasımdayım
Evet bu kalınlığı ne yapacağız bir fikrin var mi doktorun ne Dedi canımBenim 36. Günüm burnum eskiye göre bi tık kalın geliyor ve sol tarafım sağa göre şiş![]()
3 gündür pek kalın gelmiyor artık bana doktorum ay ay daha da incelecek demişti ama kemeri çok olanların daha geniş duruyormuş sanırım bende sivilce büyüklüğünde kemer vardı sadeceEvet bu kalınlığı ne yapacağız bir fikrin var mi doktorun ne Dedi canım
öncesi sonrası fotoğrafınız var mı acaba ben de op dr uğur şahine olmayı düşünüyorum ama burda nihat kayayı cok duyuyorum sanırım bi onunla da görüşücem kafam karıştıburdakileri dinlemeyin ameliyatı olun. karar vermesi zor evet ama hayatımın en güzel zamanlarını yaşıyorum. 28 yaşımdyım ama 18 yaşımdaki halimden çok daha güzelim. hatta baya baya güzelleştim, yüz hatlarım çok düzgün. bir burun ameliyatı sadece burun değiştirmiyor. aşağı düşük yanaklarınızı, bakışlarınızı da değiştiriyor. ben 10 yaş gençleştim. paranıza kıyın gidip 5 bine de ameliyat olmayın. iyi yapan doktorlar ucuza yapmıyor
öncesi sonrası fotoğrafınız var mı acaba ben de op dr uğur şahine olmayı düşümüyorum ama burda nihat kayayı cok duyuyorum sanırım bi onunla da görüşücem kafam karıştı
Oğlumun öğretmeni yaptırmış onden bir garip burun delikleri dediğiniz gibiBenim gördüklerim malesef önden burunlari domuzlari andırıyor. Yandan güzel evet ama önden Bi değişık duruyor..sağlık sorunu yoksa hiç elletmeyin derim .
İlk aşamada burun şiş olucağı için burun delikleri öyle görünür.bu çok normal. Siz oğlunuzun öğretmenine şu korona bitince bi bakınOğlumun öğretmeni yaptırmış onden bir garip burun delikleri dediğiniz gibi
Ben bu yorumu 5 Nisan da yapmışım öğretmen burnunu bu yıl değil geçen yıl birinci dönemin sonunda yaptırmıştıİlk aşamada burun şiş olucağı için burun delikleri öyle görünür.bu çok normal. Siz oğlunuzun öğretmenine şu korona bitince bi bakınçok fark göreceksiniz