önden görünüş

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar burnunuzun önden görünüşünü gösteren resimlerinizi koyarmısınız. yandan herkesin güzel görünüyor. ben sadece ön kısmı merak ediyorum. profilde değil de direkt yayınlayanlar olursa sevinirim.

cnm benim konumda varrr önden hali resmimim bakabilirsin..

araba mıyız arkadaşlar önden yandan resim..doğal olanı en güzeli her yaratılan güzeldir her yönüyle yaradandan ötürü..

araba mıyız arkadaşlar önden yandan resim..doğal olanı en güzeli her yaratılan güzeldir her yönüyle yaradandan ötürü..

:S:S yorum komık olmus arabamıyız demıssın bu estetk olan kıısler ıcın cok zor bır surec asıl onemlı olan yanda oneölı ama bır ınsanla konusacagın zaman onden konusuorsun yada okısıler senı hep onden goruor :D on benım ıcınde cok onemlı bende daha esttık olcam karar veremıyorum canım hepımızıun ıstedıgı olur ınsallah bır kere yatarız bırdahada yatmayız o masaya olunceye dek:)

bende sadece burun fotolarını koymayı pek aydınlatıcı bulmuyorum koyan arkadaslara elbette saygı duyuyorum mutlaka nedenlerı vardır ama dr ler yuze uyumlu burun yapıyor sonucta sadece burun resmı kesılıp koyuldugunda bence acıklayıcı olmuyor

Ben 10 sene önce yaptırdım ameliyatı. Profilden gayet güzel olmasına rağmen, önden bakıldığında törpülenen kısımda ve burun ucunda bildiğin yamukluk var. Çevremdekiler farkedilmediğini söylese de benc gayet güzel farkediliyor. Şimdi revizyon ameliyatı düşünüyorum bakalım, doktora karar verebilirsem...

Back
X