Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla en çok beyendiğim diziler desem daha doğru olur yaprak dökümü-annem-hatırla sevgili-sessiz gemiler-elveda rumeli- kavak yelleri yani anlıyacığın ben bir dizi kurduyum ne ypayım evde yapacak başka birşey bulamıyorumki
ben 2 senedir arada denk gelince izliyorum, şu anda adını hatırlayamıyorum ama bence şu üst resimde en solda olan kız peytondan güzel, biraz bücür peytona göre ama yüzü daha güzel gibi...belki de peytonun rol icabı sürekli makyajsız filan olmasından olabilir...
ilk sezon severek izliyodum
bir ara bayağı izleyemedim. Sonra bir baktım yalan rüzgarını geçmiş kim kimi seviyo ,kim kiminle nerede durumu oluşmuş. Açıkçası hızlarına yetişemedim ve öylece kaldı. ama takip edilirse güzel bir dizi. Bu arada chad michael murray'nin (lucas) burnuna bayılıyorum .belirtmeden geçemeyeceğim.:)