• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

One tree hill

hiiiiimmmm, neyse izlemiyom anlamicam zaten:çok üzgünüm:

yakalarsan döv ozamannn:1rolleyes::1rolleyes:

bide benim icin vur :sm_cool:benim ne kinim varsa:roflol:

derek hortladı inanamıyorum ya :1shok:

brooke da az değilmiş yani :mymeka:

ya derek'i ne güzel hallettiler aslanlarım benim :hooray:

bende seviyorumve kanal e de tekrarları türkçe dublajla oynuyor onu daha çok seeviyorum en azından yazı takip etmek zorunda kalmıyorum

One Tree Hill!!!:D:D 3 yıldır Hastası oluğum dizi o sezon araları ne öle yaa..:S ama yılmadım bıkmadım sabırla bekledimm :D 5 sezon gayet iyi gidiyor..Ben bi brucas'cı olduğum için brucas sahnelerini özlüyorum ama napalım..:(
Brooke'um yine mükkemmel 5 sezondur ilk defa ağlatmıyolar şu kızı ona ağlamakda çok yakışıo hani ama :D
Kıyafetler erkeklerden önce gelir ona uğurlu geldi ama artık yanına yakışan biri lazımm :D:D

Kızlar anlaşıldığı üzere ben Brooke taraftarıyım..hemde ne taraftar:Dama bu sezon Haleyde mükemmel bu yeni kıza çok sinir oluyorum saolsun Rachael'i aratmıyo..Rachael en azından çocuğu olan evli barklı adamı baştan çıkarmamıştı.:@

Brooke hayranıyımkaydirigubbakcemile2
Kızın tipine , kısacık boyuna çatallı ses tonuna hayranım-tatlicadiarzu-
Hele ağlayışı yokmu bayılıyorum:ecrin_bebek:
Birde dizi artık türk filmleri tadında olmaya başladı

tam türk tadı vermeye başladı bu dizi
özellikle samin sana ihtiyacım var anne sözü beni bitirmişti böğğ dedim artık
kimin eli kimin cebinde belli değil abarttılar iyicene..

Ben hala televizyondan takip ediyorum. Hayatım boyunca hiç bir dizi/film One Tree Hill'in bugünkü bölümü kadar ağlatamadı beni. Dizi boyunca duramadım resmen senağlama Hele Jamie'nin Q'nun cenazesine gitmek istemesi ve tabutun üstüne pelerini örtmesi bitirdi beni senağlama

Back
X